Neke ste momke tako s jednog dijela foruma otjerali, ružno je citati uvrede po forumu. Nismo @tuzlak87.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nije vrijedjanje nikakvo on se pito početkom rasprave gdje je on to došo da raspravlja pa nam nije rooney amc bio i preporucavo nam da ponekad i odgledamo tekmu jer je on bio jedini koji je gledan izgleda (tu neku sa rooneyam na amc-u gdje je engleska igrala ko arsenalBelmin6 je napisao/la:Mou nema potrebe za vrijedjanjem, mogao si i ti ovako isto.
Neke ste momke tako s jednog dijela foruma otjerali, ružno je citati uvrede po forumu. Nismo @tuzlak87.
da inace si ti bio kulturan i fin kao evo npr. ovdje nakon postova let3 koi je isto rekao da rooney je igrao centralnog veznogrambo16 je napisao/la:Čuj mlad jeLik mlađi od mene jbte
A i nikad ne bi popustio sve dok se na seljački način prsite na seljačkim načinom izražavanja.
Naročito kad tu uključite uvrede,tek tada bi tjerao do besvjesti iako znam da nekad nisam u pravu
kultura na nivourambo16 je napisao/la:Rooney igrao zadnjeg veznog? E gdje sam i ja došao raspravljat jbte
Vidi ovog gore što pjeni. De bolan udahni malo vazduha.![]()
ako bude glavni kreator onda je ofanzivni vezniartemis77 je napisao/la:Ako Rooney obuče rukavice i stane na gol, hoćel on bit golman ili neće jer ipak ne možeš uporedit Rooneya i Buffona
Ovo je istina.Rajaz je napisao/la:Asteriks je napisao/la:Realno Makas, sta mislis da je Wazza igrao protiv Raše?Heat-map Rooneya kontra Rusije
Igrao je centralno i imao je slobodu kretanja, kao i svaki glavni igrač svoje ekipe.
Definitivno nije igrao deep-lying playmakera i defintivno nije igrao desetku.
Koji qrac se pravdas.Nije vrijedjanje nikakvo on se pito početkom rasprave