FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pompom
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pompom » 15 jun 2016, 22:18

Mirel Ibrahimovic :bow:
[youtube][/youtube]
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jun 2016, 23:18

Ovom sa linka nebi ni dzaba jer bi igrao prije igraca koji je bolji od njega , drugog bi svakako ne zanima me plata koliko Azmir može dat neka daje ....samo ne Zahirovic ne rušit atmosferu vidio sam ga kako se buni kad ga Mulalic izvodi protiv nas kad ste igrali depresivan, ljut i td..ne treba nam nas je krasilo to zajedništvo, timski duh ..umor nas je stigao, kratak izbor na klupi i umor ,kartoni i povrede su nam barem.jedan trofej oduzele
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jun 2016, 23:29

Koliko je mudro i pametno probati forsirati Slogu da ikako udje u PL BiH, makar i Azmir premirao (sto je i legalno) protivnike u Federalnoj?

Time bi Sloga i inkasirala nekih para, sto prodajom igraca (Azmirova politika u Slobodi za buducnost), prodajom karata na utakmici, sponzori, a ne bi placala ni kotizaciju u PL (valjda to radi sponzor lige). Sa druge strane bi uvijek mogla sa Slobodom surovati oko bodova, mi bismo imali sigurnih 6 bodova u ligi, a nekad bismo i mi njima dali bodove ako zatreba, slali bismo im i nase igrace da se kale ili povrate formu... nama najbitniji su bodovi u svemu tome. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jun 2016, 23:31

staragarda je napisao/la:Sad iz Simin hana... Pa sta je ono kamen ti j e b e m....hahhahhahhaha... Može li mi neko objasnit kako je ova Krajina dobacila do ovoga razigravanja.... SLOGA IH UNIŠTILA... Znaci,ljudi nisu centra prešli...bukvalno, jbt...hahhahhahhaha....čovjek kod penala igra SA OBADVIJE RUKE I ONI SE KAO NESTO BUNE.... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha
Sjeti se da su i oni prije par dana trehnuli Slogu. :D

Al' ocito nisu se mogli pomiriti da je Sloga bolja pa su se samo dodatno obrukali svojim ponasanjem na terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jun 2016, 23:47

Beduin je napisao/la:Koliko je mudro i pametno probati forsirati Slogu da ikako udje u PL BiH, makar i Azmir premirao (sto je i legalno) protivnike u Federalnoj?

Time bi Sloga i inkasirala nekih para, sto prodajom igraca (Azmirova politika u Slobodi za buducnost), prodajom karata na utakmici, sponzori, a ne bi placala ni kotizaciju u PL (valjda to radi sponzor lige). Sa druge strane bi uvijek mogla sa Slobodom surovati oko bodova, mi bismo imali sigurnih 6 bodova u ligi, a nekad bismo i mi njima dali bodove ako zatreba, slali bismo im i nase igrace da se kale ili povrate formu... nama najbitniji su bodovi u svemu tome. :)
Vec je tesko ocekivati PL ikada. Fino je sto je Sloga usla u federalnu, i mozemo im slati neke igrace, samo ne znam koliko ce nam to dobrog donijeti jer u federalnoj ce prije igrac dobiti dvostruki prelom noge nego se isklesati. A igrace koje bi poslali su tipa Prsesa, a velika je razlika izmedju njegove kvalitete i igraca koji treba Slobodi a federalna nije bas raj da se unaprijede igraci. Jednostavno prevelika razlika u kvaliteti izmedju timova iz federalne i tima koji se bori za vrh u PL. Jedino sansu vidim da juniori idu u Slogu, ali da rade po programu Musemica i dodju jednom sedmicno na trening, jer je nerealno ocekivati da nam Sloga u federalnoj iznjedri igraca zadovoljavajuce kvalitete. A ima i rizik od povreda kod tih juniora i to da im federalna i stvari koje se tu desavaju mogu ogaditi fudbal. Jos jedna mana bi bila da bi im bilo usadjeno da u goste na izlet idu a ne po bodove.

Kako god, svaka cast Slogi i sretno im, nego onako gledam Slobodu u svemu ovome.
Nad tobom sunce najljepše sja

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 16 jun 2016, 00:10

ja ne znam sto vi toliko forsirate pricu da treba nasu djecu slat u slogu na kaljenje, bezveze ljude da vratimo u 3 ligu :mrgreen:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 16 jun 2016, 00:25

fukare987 je napisao/la:ja ne znam sto vi toliko forsirate pricu da treba nasu djecu slat u slogu na kaljenje, bezveze ljude da vratimo u 3 ligu :mrgreen:
tu se totalno slazem s tobom... ovi sto su visak kod nas, su realno visak i kod njih. fina je to ekipica, ako Azmir odluci, sa 5-6 kvalitetnih igraca mislim da se moze zakuhati za PL

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2016, 00:31

nece Azmir nikada uvest' Slogu u PL, bar ne dok vodi Slobodu
bilo bi to oko 3 mln KM na godisnjem nivou, vjerovatno i jace
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 16 jun 2016, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 16 jun 2016, 00:31

Chinaglia je napisao/la:kada dovodis igraca koji je macak u vreci, onda mu trebas ponudit' jednogodisnji ugovor, kao sto je bio slucaj sa Saricem i Kosticem, a sada i Faticem, ali kada se oni dokazu, onda im vec u toku sezone trebas ponudit' novi ugovor, nikako ispod dvije godine i ne smije se vise dopustit' situacija da se sezona zavrsi, a da nasi kvalitetni igraci ne produze ugovor

ako se ovaj Fatic dokaze, vec u toku sezone mu treba ponudit' produzenje, a ne da se dokaze, istekne mu ugovor i on ode dalje, s takvom politikom nigdje necemo prispjeti.. to je Azmir i rekao u onom intervjuu za Slon, da cemo mozda morat' ucjenjivat' igrace da potpisu novi ugovor u jeku sezone, upravo jer im se ne moze vjerovat'.. izgleda da je i Azmir dosao pameti pa je produzio Kosticu i Mehmedagicu na dvije godine!
+1 :salut:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 jun 2016, 00:38

Kakva Sloga i PL. Prvo bi morao povećati kapacitet tribina što se u onakvom okruženju čini nemogućim, a s druge strane to je preveliki trošak, jedino ako ne misli praviti fuziju sa Slobodom, mada i to su male šanse.
Što se tiče igračkog kadra sa dolaskom Fatića, oporavkom Škahića i nadam se dolaskom Burekovića, zadnja linija nam je možemo reći završena. Škaha nek isprati Efea na beku po potrebi, 2 lijeva bočna, štopera 4, tako da što se tiče odbrane no sikiriki. Trebao bi nam još jedan klasni napadač i jedan veznjak da napravimo ekipu za titulu :D
Mes Que Un Club

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 16 jun 2016, 10:43

Beduin je napisao/la:Ma ovaj Fatic mi nit smrdi nit mirise, od 2007. do 2011. u Seria A odigrao svega 12 utakmica i 17 bio na klupi. U Seria B je odigrao vise utakmica (31, s tim da i u Seria B veliki broj utakmica nije sjedio cak ni na klupi) i sigurno da ima veliko iskustvo za nasu ligu,
Ne znam, jeste imao nastupe u jakoj ligi i zvuci woow za nasu ligu, ali veliki broj utakmica nije igrao, ne znam kako je igrao proslu sezonu i koliko utakmica, izgleda smo osudjeni da i njega vracamo u formu i molimo Boga da proradi barem koliko i Perica. Ali se ja ne bih na njega pretjerano oslanjao, vec kaparisao i Burekovica pa neka igra onaj s boljom formom.
Realno onaj Tomic je klasa iznad ovog Fatica,steta

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2016, 12:08

dzabula je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ma ovaj Fatic mi nit smrdi nit mirise, od 2007. do 2011. u Seria A odigrao svega 12 utakmica i 17 bio na klupi. U Seria B je odigrao vise utakmica (31, s tim da i u Seria B veliki broj utakmica nije sjedio cak ni na klupi) i sigurno da ima veliko iskustvo za nasu ligu,
Ne znam, jeste imao nastupe u jakoj ligi i zvuci woow za nasu ligu, ali veliki broj utakmica nije igrao, ne znam kako je igrao proslu sezonu i koliko utakmica, izgleda smo osudjeni da i njega vracamo u formu i molimo Boga da proradi barem koliko i Perica. Ali se ja ne bih na njega pretjerano oslanjao, vec kaparisao i Burekovica pa neka igra onaj s boljom formom.
Realno onaj Tomic je klasa iznad ovog Fatica,steta
Realno ne znas ko je bolji. Pretpostavljati mozes ali znati ne mozes. Fatic je igrao u ligama gdje je mnogo veca konkurencija.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 16 jun 2016, 12:21

Probisvjet je napisao/la: Realno ne znas ko je bolji. Pretpostavljati mozes ali znati ne mozes. Fatic je igrao u ligama gdje je mnogo veca konkurencija.
Realno Tomic je za ovog Evra.. lik je propalitet neki teski izgleda, nadam se da grijesim.
This time next year we'll be millionaires.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2016, 12:27

Momciluk je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Realno ne znas ko je bolji. Pretpostavljati mozes ali znati ne mozes. Fatic je igrao u ligama gdje je mnogo veca konkurencija.
Realno Tomic je za ovog Evra.. lik je propalitet neki teski izgleda, nadam se da grijesim.
Vidjecemo kakav je. Ne mogu da sudim jer sam se isto prevario u Saricu. Saric bio klamfa i bez fudbalske proslosti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2016, 12:29

Azmire, vrijeme je!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jun 2016, 12:29

Potrebna su nam jedno 3 pojacanja jos da bude ekipa bas za titule, ovako je borba za Evropu :D

Burekovic, veznjak, napadac, krilo? Ne znam gdje planiraju Zeca, on je igrao prosle sezone i lijevo i desno. U Travniku je odigrao par utakmica lijevo, a vise utakmica desno i u svim utakmicama kada je igrao desno je i zabijao ili asistirao za Travnik. (5 golova, 1 asistencija) Sada ne znam jel to bilo prinudno zbog Kouadia ili sta ?

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 jun 2016, 12:38

Momciluk je napisao/la:
Realno, Tomic je tražio 100k € za dvije sezone, tj. počeo je ucjenjivat Klub. Realno, neka ide u 'svoj' Dinamo i traži te pare.

Sent from my D6503 using Tapatalk
075

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jun 2016, 12:47

Faticu je 28 i ima jos dosta godina da igra, ako se pokaze kao flop u Slobodi debelo je nayebao u nastavku karijere. Ima kvalitet sigurno a i Husref ima znanje da ga dovede u red, nekako mislim da su vece sanse da ce se pokazati kao odlican nego da flopa, ali vidjeti cemo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2016, 12:47

hahahaha, oj boze, cuj da je dobar, ostao bi u Italiji :lol:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 16 jun 2016, 12:50

Ja mislim da nam treba jos jedan lijevi bek i napadac i to je to.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.