[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sjeti se da su i oni prije par dana trehnuli Slogu.staragarda je napisao/la:Sad iz Simin hana... Pa sta je ono kamen ti j e b e m....hahhahhahhaha... Može li mi neko objasnit kako je ova Krajina dobacila do ovoga razigravanja.... SLOGA IH UNIŠTILA... Znaci,ljudi nisu centra prešli...bukvalno, jbt...hahhahhahhaha....čovjek kod penala igra SA OBADVIJE RUKE I ONI SE KAO NESTO BUNE.... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha
Vec je tesko ocekivati PL ikada. Fino je sto je Sloga usla u federalnu, i mozemo im slati neke igrace, samo ne znam koliko ce nam to dobrog donijeti jer u federalnoj ce prije igrac dobiti dvostruki prelom noge nego se isklesati. A igrace koje bi poslali su tipa Prsesa, a velika je razlika izmedju njegove kvalitete i igraca koji treba Slobodi a federalna nije bas raj da se unaprijede igraci. Jednostavno prevelika razlika u kvaliteti izmedju timova iz federalne i tima koji se bori za vrh u PL. Jedino sansu vidim da juniori idu u Slogu, ali da rade po programu Musemica i dodju jednom sedmicno na trening, jer je nerealno ocekivati da nam Sloga u federalnoj iznjedri igraca zadovoljavajuce kvalitete. A ima i rizik od povreda kod tih juniora i to da im federalna i stvari koje se tu desavaju mogu ogaditi fudbal. Jos jedna mana bi bila da bi im bilo usadjeno da u goste na izlet idu a ne po bodove.Beduin je napisao/la:Koliko je mudro i pametno probati forsirati Slogu da ikako udje u PL BiH, makar i Azmir premirao (sto je i legalno) protivnike u Federalnoj?
Time bi Sloga i inkasirala nekih para, sto prodajom igraca (Azmirova politika u Slobodi za buducnost), prodajom karata na utakmici, sponzori, a ne bi placala ni kotizaciju u PL (valjda to radi sponzor lige). Sa druge strane bi uvijek mogla sa Slobodom surovati oko bodova, mi bismo imali sigurnih 6 bodova u ligi, a nekad bismo i mi njima dali bodove ako zatreba, slali bismo im i nase igrace da se kale ili povrate formu... nama najbitniji su bodovi u svemu tome.
tu se totalno slazem s tobom... ovi sto su visak kod nas, su realno visak i kod njih. fina je to ekipica, ako Azmir odluci, sa 5-6 kvalitetnih igraca mislim da se moze zakuhati za PLfukare987 je napisao/la:ja ne znam sto vi toliko forsirate pricu da treba nasu djecu slat u slogu na kaljenje, bezveze ljude da vratimo u 3 ligu
+1Chinaglia je napisao/la:kada dovodis igraca koji je macak u vreci, onda mu trebas ponudit' jednogodisnji ugovor, kao sto je bio slucaj sa Saricem i Kosticem, a sada i Faticem, ali kada se oni dokazu, onda im vec u toku sezone trebas ponudit' novi ugovor, nikako ispod dvije godine i ne smije se vise dopustit' situacija da se sezona zavrsi, a da nasi kvalitetni igraci ne produze ugovor
ako se ovaj Fatic dokaze, vec u toku sezone mu treba ponudit' produzenje, a ne da se dokaze, istekne mu ugovor i on ode dalje, s takvom politikom nigdje necemo prispjeti.. to je Azmir i rekao u onom intervjuu za Slon, da cemo mozda morat' ucjenjivat' igrace da potpisu novi ugovor u jeku sezone, upravo jer im se ne moze vjerovat'.. izgleda da je i Azmir dosao pameti pa je produzio Kosticu i Mehmedagicu na dvije godine!
Realno onaj Tomic je klasa iznad ovog Fatica,stetaBeduin je napisao/la:Ma ovaj Fatic mi nit smrdi nit mirise, od 2007. do 2011. u Seria A odigrao svega 12 utakmica i 17 bio na klupi. U Seria B je odigrao vise utakmica (31, s tim da i u Seria B veliki broj utakmica nije sjedio cak ni na klupi) i sigurno da ima veliko iskustvo za nasu ligu,
Ne znam, jeste imao nastupe u jakoj ligi i zvuci woow za nasu ligu, ali veliki broj utakmica nije igrao, ne znam kako je igrao proslu sezonu i koliko utakmica, izgleda smo osudjeni da i njega vracamo u formu i molimo Boga da proradi barem koliko i Perica. Ali se ja ne bih na njega pretjerano oslanjao, vec kaparisao i Burekovica pa neka igra onaj s boljom formom.
Realno ne znas ko je bolji. Pretpostavljati mozes ali znati ne mozes. Fatic je igrao u ligama gdje je mnogo veca konkurencija.dzabula je napisao/la:Realno onaj Tomic je klasa iznad ovog Fatica,stetaBeduin je napisao/la:Ma ovaj Fatic mi nit smrdi nit mirise, od 2007. do 2011. u Seria A odigrao svega 12 utakmica i 17 bio na klupi. U Seria B je odigrao vise utakmica (31, s tim da i u Seria B veliki broj utakmica nije sjedio cak ni na klupi) i sigurno da ima veliko iskustvo za nasu ligu,
Ne znam, jeste imao nastupe u jakoj ligi i zvuci woow za nasu ligu, ali veliki broj utakmica nije igrao, ne znam kako je igrao proslu sezonu i koliko utakmica, izgleda smo osudjeni da i njega vracamo u formu i molimo Boga da proradi barem koliko i Perica. Ali se ja ne bih na njega pretjerano oslanjao, vec kaparisao i Burekovica pa neka igra onaj s boljom formom.
Realno Tomic je za ovog Evra.. lik je propalitet neki teski izgleda, nadam se da grijesim.Probisvjet je napisao/la: Realno ne znas ko je bolji. Pretpostavljati mozes ali znati ne mozes. Fatic je igrao u ligama gdje je mnogo veca konkurencija.
Vidjecemo kakav je. Ne mogu da sudim jer sam se isto prevario u Saricu. Saric bio klamfa i bez fudbalske proslosti.Momciluk je napisao/la:Realno Tomic je za ovog Evra.. lik je propalitet neki teski izgleda, nadam se da grijesim.Probisvjet je napisao/la: Realno ne znas ko je bolji. Pretpostavljati mozes ali znati ne mozes. Fatic je igrao u ligama gdje je mnogo veca konkurencija.
Realno, Tomic je tražio 100k € za dvije sezone, tj. počeo je ucjenjivat Klub. Realno, neka ide u 'svoj' Dinamo i traži te pare.Momciluk je napisao/la:Realno Tomic je za ovog Evra.. lik je propalitet neki teski izgleda, nadam se da grijesim.Probisvjet je napisao/la: Realno ne znas ko je bolji. Pretpostavljati mozes ali znati ne mozes. Fatic je igrao u ligama gdje je mnogo veca konkurencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.