Hajmo levati pregledajte klip, premotajte na 1:58 i pogledajte koji je igrac. hahaahhahaahha, oj ne vjerujem

Mene stid ko sve navija za Zelju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Banuj se sam, kako te nije stid pisati vise. Blagojevica jos levat zaokruzi da se pohvali da je Hervastokmak19 je napisao/la:ja ti kazem da je ovo mulalic, pogrijesio sam
Kakva svadja, momak spinuje i pokusava govoriti što nije istina.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja veze nemam kako Spanac izgleda. Pretjerali ste i jedan i drugi i pred Banovice cu vas jos jednom opomenuti. Svsdju nastavite na pp.
Zahirovic.tokmak19 je napisao/la:Kakva svadja, momak spinuje i pokusava govoriti što nije istina.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja veze nemam kako Spanac izgleda. Pretjerali ste i jedan i drugi i pred Banovice cu vas jos jednom opomenuti. Svsdju nastavite na pp.
Ko je ovaj ćelavi? Samo nemoj reci da je blagojevic
molicu te da ga banuješ jer je sam rekao ako mu dokazem da je hervas tu
Hervastokmak19 je napisao/la:
Sad očekujem tvoj odgovor a znam koji ce biti
U čemu je problem ako ovaj napiše da Fadil Jahić Španac nije na treninzima i čovjek mu postavi dokaz da jeste? Šta je tu spin i sprdnja? Druga stvar je što oni optužuju i pokušavaju ismijati svakoga ko ne piše po njihovoj volji.aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam pravedan. Po 24 sata obojica posto se mutavi pravite i nakon molbe. Ajzea muda za bubrege prodaji klincima. Glavni si kad treba sprdnju od teme praviti, kad se krene s normalnom raspravom nema te nigdje. Nemoj da ti banujem sve nickove na koje si registrovan.
To je izričito tražio Kostić kako bi na miru sagledao mogućnosti nekih igrača koji su manje igrali prošle sezone. Utakmicu će snimati momci sa 1921.ba i samo će Kostić moći pogledati snimak, tj. neće biti dostupan javnosti.TikTak je napisao/la:Steta sto ce utakmica s Olimpicom biti zatvorenog tipa. Bilo bi lijepo nakon ove pauze pogledati utakmicu.
Gdje to pise?TikTak je napisao/la:Steta sto ce utakmica s Olimpicom biti zatvorenog tipa. Bilo bi lijepo nakon ove pauze pogledati utakmicu.
Ovo su mladi ???admin je napisao/la:Livestream utakmice Zeljo - Maribor, prve na grbavici u ovoj sezoni pratite na SportSport.ba.
Pocetak utakmice malo kasni, vjerovatno od 11:15.
admin je napisao/la:U17
admin je napisao/la:Livestream utakmice Zeljo - Maribor, prve na grbavici u ovoj sezoni pratite na SportSport.ba.
Pocetak utakmice malo kasni, vjerovatno od 11:15.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.