EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Payet *_*
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Jadna igra francuza.
Steta za Albaniju lavovski su odigrali a 5 minuta ih je dijelilo od ogromnog uspjeha. Francuzi nek se zavaravaju a cim nalete na nekog jaceg nece se oni fino provest.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Payet....
Sad kad se pogleda samo rezultat covjek bi reko Francuzi dominirali

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 15 jun 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja mislim da ne postoje više šanse za Albance da budu najbolji trećeplasirani. Neka me ispravi neko ako griješim.
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 15 jun 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Mrzim teLillard je napisao/la:I Payet na fantasyu![]()

Da li mogu prije finala da se ukrste sa Italijom, sa ovim peistupom bez nekog jakog napadava mogla bi ih Italija izbaciti i to vrlo lahko.
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Pitanje je dokle će se ovako provlačiti, to sam mislioSiamoNoi je napisao/la:Eto i Payet.Samo mi pobjegli ljudi na fantasyu.Morat cemo pocet kontra Francuza.Bojim se da nisam shvatioRaonffa je napisao/la:Dokle li kako li moj SiamoSiamoNoi je napisao/la:Tocno sam znao da ce se opet izvuc pred kraj.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Francuska ocajana ali ovakve igre u grupnoj fazi ulijevaju nadu za trofej s obzirom na potencijal koji imaju i s obzirom da tesko moze gore.Treba dizati formu tokom prvenstva, dug je period mjesec dana, nemoguce je odrzati odlican nivo. Vidjeno vec bezbroj puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Uvijek Francuzi na guzove moraju, ali baš uvijek!
Odmah me podsjeti na Nasrija i penal 2011
Odmah me podsjeti na Nasrija i penal 2011
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mars napolje siptari! Ne volim ni francuze, al ovi nek prave kolace jer fudbal nikad i nisu znali igrat.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pogba ocajan,da li od prevelikog pritiska cijele Francuske da on bude lider i glavni igrac ili on pregara zbog svoje zelje ne znam
I fakat smarate s tim fantasyem
I fakat smarate s tim fantasyem
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Prolaze 4 najbolje treceplasirane tako da ako pobjede Rumuniju mozda i mogu.BoixosNois1899 je napisao/la:Ja mislim da ne postoje više šanse za Albance da budu najbolji trećeplasirani. Neka me ispravi neko ako griješim.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Kakva šteta za Albance. Ovi Francuzi će do titule ovako na guzove. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Francuska uvijek ovako igra, kakvo je ovo čuđenje. Kad se sjetim samo svjetskog 2006. U grupnoj fazi se bukvalno svađali na terenu međusubno, i na kraju dođoše rutinski do finala, istom ovakvom igrom
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Francuskoj je mjesto na Africkom kupu nacija a ne na evropskom prvenstvu! kakva skupina levata odbrana Rami-Koscielny, napad Giroud a zamjena Gignac, vezu drze Matuidi, Pogba i Kante. Bas me zanima ko ce to kesirati 120 miliona za ovog Pogbu frajer meda ne moze protiv Albanaca. Ove Francuze ce neka jaca reprezentacija da izblamira na njihovom terenu.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 15 jun 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Re: RE: Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Pa dok na Prciju ne naleteRaonffa je napisao/la:Pitanje je dokle će se ovako provlačiti, to sam mislioSiamoNoi je napisao/la:Eto i Payet.Samo mi pobjegli ljudi na fantasyu.Morat cemo pocet kontra Francuza.Bojim se da nisam shvatioRaonffa je napisao/la: Dokle li kako li moj Siamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.