vi morate da shvatite par stvari, prvu stvar da je Moggi odavno van Juventusa i da je posle Moggia bio veliki i nenad*ebivi Alesio Secco.. ko iole prati Juve zna ko je i kakav je Secco, jedna recenica "Ranieri mi je rekao da zeli Poulsena a ne Xabi Alonsa.. Jer Poulsen je brzi od njega".. oba i Xabi i Poulsen su bili sredjeni, samo smo mi trebali odabrati koga.. Iaquinta nije polovnjak, taj igrac zabije u skoro svakoj tekmi gol, a takvi igraci nisu polovnjaci.. polovnjaci su tipa Amauri koji u dvije sezone zabiju 13 golova.. a Iaquinta je cisti rezervni igrac.. sto se tice tih napadaca, ima ih jako puno od kojih je Juve bolji.. Ranieri, Ferrara, Zac.. uporedite sa Del Neri.. amateri vs trener koji je jednu Sampdoriju doveo do LP.. mislim da nema smisla raspravljati.. i meni je Del Neri jako los izbor, ali je 10000x bolji od Ferrare, Zaca i Thinerkmana.. prelazni rok jos nije ni poceo kako treba, cekajte zavrsetak SP-a.. tek su dovedeni Martinez, Pepe ( samo Camoranesi i Giovinco u ovom timu su krila, a Camo ce najvjerovatnije napustiti klub.. ) i dovest ce se jos Krasic i tako da bude 4 jako dobra krila.. sto se tice golmana, Storaria.. shvatite da Buffon nije umro niti se povukao, vec je povrijedjen na 6 mjeseci.. mozda malo i vise.. prvi golman ce biti Maninger, a Storari je doveden kao zamjena Maningeru, zasto? zato sto se desavalo i ove sezone da i Gigi i Maninger budu povrijedjeni i tada nam je branio allmighty Chimenti.. lik ima 47 godina..
dovest ce se brojni igrac, tek je poceo prelazni rok.. Krasic je najvjerovatnije nas igrac samo se ceka da se vrati sa SP-a i da malo mamu ebe Rusima i bit ce nas.. Krasicu je ostala jos jedna godina ugovora i lagano on moze im reci da ugovor nece produzavati i da je najbolje da ga odma prodaju.. jer CSKA planira da Krasicu ugovor produzi i onda bi Krasica mogli dobiti samo za +25 miliona.. doci ce i novi napadaci, sad vam nista ne mozemo reci jer nije kao Secco taraba da svima prica koga cemo dovesti, Marotta radi pametno, brzo i u tisini..
@Google, šššš!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia