FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tzmalisa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tzmalisa » 15 jun 2016, 20:24

da li sloga ima navijace? ako nema, red je da se osnuje, vec sada bi mogle pocet pristizat ozbiljnije navijacke grupe na gostovanja u simin han

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 jun 2016, 20:27

tzmalisa je napisao/la:da li sloga ima navijace? ako nema, red je da se osnuje, vec sada bi mogle pocet pristizat ozbiljnije navijacke grupe na gostovanja u simin han
Valja nekima kroz pola Tuzle do Simin Hana :rol:

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 15 jun 2016, 20:29

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
tzmalisa je napisao/la:da li sloga ima navijace? ako nema, red je da se osnuje, vec sada bi mogle pocet pristizat ozbiljnije navijacke grupe na gostovanja u simin han
pa bas zato i kazem, da ih mozemo zajedno docekivat :P

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 jun 2016, 20:32

Bio je neki pokusaj u kojem sam licno ucestvovao ( eno transa u potkrovlju :lol: ). Dok su jos prvu kantonalnu igrali, uspjeli smo napraviti to. Medjutim mentalitet ovdasnjeg svijeta ne tezi ka tom navijanju, znate da su to vecinom podrinjci. Djeca smo tad bili, presmijesno izgledali, pa je dosta "momaka" bilo sramota pustiti glas na tekmi. U onaj vakat sam znao dosta ljudi iz Fkr, bili su spremni pomoci, ali eto manjak volje sa nase strane. Rado bih pomogao ali rijetko dolazim kuci, van domovine sam.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 15 jun 2016, 20:36

VolimTz je napisao/la:
Bio je neki pokusaj u kojem sam licno ucestvovao ( eno transa u potkrovlju :lol: ). Dok su jos prvu kantonalnu igrali, uspjeli smo napraviti to. Medjutim mentalitet ovdasnjeg svijeta ne tezi ka tom navijanju, znate da su to vecinom podrinjci. Djeca smo tad bili, presmijesno izgledali, pa je dosta "momaka" bilo sramota pustiti glas na tekmi. U onaj vakat sam znao dosta ljudi iz Fkr, bili su spremni pomoci, ali eto manjak volje sa nase strane. Rado bih pomogao ali rijetko dolazim kuci, van domovine sam.
kako stoji naziv grupe, ako se doslo do toga... nadam se da ce se nesto aktivnije desavat, da se od sledece sezone pocne okupljat pa i prve pjesme u koliko vec nisu krenule, a eto... sve je sto bi se reklo do naroda

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 jun 2016, 20:39

Cestitke Slogi na ulasku u federalku neka deru vrapcicane kvalitetno
I Skahic nam je pravo pojacanje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 jun 2016, 20:43

Vrijeme je da se onaj grb malo sredi. :kafa:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 jun 2016, 20:50

tzmalisa je napisao/la: kako stoji naziv grupe, ako se doslo do toga... nadam se da ce se nesto aktivnije desavat, da se od sledece sezone pocne okupljat pa i prve pjesme u koliko vec nisu krenule, a eto... sve je sto bi se reklo do naroda
Javi se na PM za te info ako si fakat ozbiljan, davne 2012 sam umalo na*ebo na ovom forumu zbog navijaca u globalu. :mrgreen:

Bile su cak i neke pjesme, originalne. :mrgreen:

S ovim sam namako pare za pravi trans, nisam htio "prositi" od ljudi. Ovo mi je bilo nekako simbolicno. Inace ovo je bio prvobitni naziv, kasnije je nemastovito promijenjen.
slika
Al' onako generalno, sve je to bio djeciji fazon.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 15 jun 2016, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 15 jun 2016, 21:05

tzmalisa je napisao/la:
pa bas zato i kazem, da ih mozemo zajedno docekivat :P
Gostovanje u Travniku nije bilo tako davno!?
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 jun 2016, 21:12

Cestitke Slogi ali momci ovo ke tema FK Sloboda tema za Slogu postoji.
samo Sloboda

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jun 2016, 21:23

SaltCityAttack je napisao/la:Kalasi da igra prije Efendica nema sanse...lika opisujete a najbolji je bio drugi dio sezone..lik nije ispadao uopste kao ranije , a ispadao je sve jer je žurio letio borio se...Efendica može samo zamjenit igrac sa evropskim iskustvom nista ovo iz naše lige a da nije recimo Šubić ili nešto tako ..meni jos nece izaci iz glave kako lslomi kicmu Memiji sa par poteza Efendic
Pocet cu ko joksimovic nemojte se zajebavat :)..
+1 :thumbup:

Nikada ne bih pomislio da bih ovo napisao, ali Efa iz drugogo dijela ove sezone i kraj prošle godine i Efa od prije su nebo i zemlja.
Momak je napredovao strašno i tačno je da je bio jedan od najboljih dakle među 3 najbolja igrača ove sezone - najborbenija odmah iza Ivetića i Stjepanovića...
Mislim da može napredovati još, jer kod njega se baš vidi ta ljubav prema klubu...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 jun 2016, 21:25

EFEE DANI ALVESS OOOOOOOOO
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jun 2016, 21:35

Probisvjet je napisao/la:Azmire Husicu predlazem ti da neke od navijaca posaljemo na kaljenje u Simin Han. :rol: :rol:
ma valja naučit ove gore kako se navija kod negativnog rezultata : "samo goool, samo goool, samo gool sad tebam jaaaa......" :lol:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 jun 2016, 21:48

Nesto se cudno desava sa Zeljom, treba li bi to pratiti, ako se ukaze prilika da "pokupimo" Stevanovica M. Sa njim bi znatno ojacali desnu stranu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jun 2016, 21:50

slana_krv je napisao/la:Nesto se cudno desava sa Zeljom, treba li bi to pratiti, ako se ukaze prilika da "pokupimo" Stevanovica M. Sa njim bi znatno ojacali desnu stranu.
I Lendrica :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 jun 2016, 21:54

Mortus je napisao/la: ma valja naučit ove gore kako se navija kod negativnog rezultata : "samo goool, samo goool, samo gool sad tebam jaaaa......" :lol:
:urnebes: :urnebes: :rol: :clap: Oplaka.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 jun 2016, 21:58

pinoglavi je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Nesto se cudno desava sa Zeljom, treba li bi to pratiti, ako se ukaze prilika da "pokupimo" Stevanovica M. Sa njim bi znatno ojacali desnu stranu.
I Lendrica :mrgreen:
Lendrica hapiti i poslati ga na kaljenje u Slo-gu. :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 15 jun 2016, 22:00

Bravo Sloga! :clap:
A sad adio...

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 jun 2016, 22:10

Ismijavali se nama zbog dzabnih odlazaka Sarica i Ahmetovica, a oni iskesiraju 60k da otjeraju igraca :facepalm:
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.