Ma krivi Rose, Walker, Alli, Dier i Kane, šta će jadni Roy, vrhunski taktičar.rambo16 je napisao/la:U kojim pripremnim? Protiv Portugala kad su se mučili 10 na 11 i kad su zabili tek onda kad je Kane izašao?
Lijepo je nekad pogledat koju pripremnu utakmicu o kojoj misliš da znaš nešto
Milner u rombu,bez krila,sa Vardyem i Kaneom od kojih bi jedan glumio neko krilo...Čestitam onome ko je ovo priželjkivao
Naravno da nije to sav posao,ali zbog čega se trener krivi za sve kad je očigledno da igrači koji igraju nisu ni blizu onog što se o njima misli?!
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Inače ovo je prvi put da Rooney igra veznjaka pa je to čudo.let3 je napisao/la:Šarlatanu sa engleske klupe Rooney igra u liniji sa Dierom, dakle ispred njega su redom: Alli, Lallana, Sterling, Kane.....Rooney mu glumi nekog veznjaka (i to povucenog) citavu utakmicu protiv Rusije
samo to je dovoljno da zakljucimo kakav bilmez ih vodi.
Da ne pricamo o promašenoj formaciji.
Alli i Dier su u liniji,Rooney ispred,Sterling i Lallana po krilima,Kane u špicu. Najnormarlnija postava u povijesti postava

Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 15 jun 2016, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!
U 4312 se moze ugurati ono najjace sto Engleska ima.
Ako ce se ici preko krila, ona je jasno da Woy mora zrtvovati jednog napadaca.
Ako ce se ici preko krila, ona je jasno da Woy mora zrtvovati jednog napadaca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ti si smiješan lik čovječe. Kane je jedini podbacio, ostali su odigrali odlično (Dier, Walker) i solidno (Rose, Alli). I sad mi daj argument po kojem su ta petorica kriva za ovaj remi? Ali toliki si karakter da nisi mogao ni okladu ispunit, pa šta da dalje pričamo.
Samo lud covjek ce staviti Rooneya na zadnjeg veznog.rambo16 je napisao/la:Inače ovo je prvi put da Rooney igra veznjaka pa je to čudo.let3 je napisao/la:Šarlatanu sa engleske klupe Rooney igra u liniji sa Dierom, dakle ispred njega su redom: Alli, Lallana, Sterling, Kane.....Rooney mu glumi nekog veznjaka (i to povucenog) citavu utakmicu protiv Rusije
samo to je dovoljno da zakljucimo kakav bilmez ih vodi.
Da ne pricamo o promašenoj formaciji.
Alli i Dier su u liniji,Rooney ispred,Sterling i Lallana po krilima,Kane u špicu. Najnormarlnija postava u povijesti postava
![]()
Rooney je igrao povucenije od Allija....Lallanu i Sterlinga bolje da nije ni izvodio na teren

Promašio je i sa Rooneyevom pozicijom i sa formacijom, a i sa izborom igraca za onu formaciju koju je izabrao.
Rooney igrao zadnjeg veznog? E gdje sam i ja došao raspravljat jbte 
Vidi ovog gore što pjeni. De bolan udahni malo vazduha.
Niti sam koga imenovao niti bilo šta.Krivi su oni što su igrali i onaj ko ih vodi

Vidi ovog gore što pjeni. De bolan udahni malo vazduha.

Niti sam koga imenovao niti bilo šta.Krivi su oni što su igrali i onaj ko ih vodi
A.F.C. Bournemouth!
Pa dobro, šta je igrao
...špica, polušpica, prednjeg veznog
vidjeli smo svi utakmicu i gdje je igrao, citavo vrijeme povucen, četvorica ispred njega

vidjeli smo svi utakmicu i gdje je igrao, citavo vrijeme povucen, četvorica ispred njega
Pa što ne napustiš forum onda?rambo16 je napisao/la:Rooney igrao zadnjeg veznog? E gdje sam i ja došao raspravljat jbte
Pa jbte igrao je ispred Diera i Allia k'o što i inače igra. To što on trči k'o konj i viđaš ga svugdje je drugi par cipela
Ne mogu bez foruma zato ne napuštam forum
Ne mogu bez foruma zato ne napuštam forum

A.F.C. Bournemouth!
Dier je bio jedini pravi osigurac ispred odbrane. Wazza i Alli su igrali cm-a, s tim da je Rooney imao rolu kreatora a Alli btb veznog.
Necemo valjda lupati svakakve gluposti u po bijela dana.
Necemo valjda lupati svakakve gluposti u po bijela dana.
Nije igrao ispred uopšte, ali nije ni bitno to.rambo16 je napisao/la:Pa jbte igrao je ispred Diera i Allia k'o što i inače igra. To što on trči k'o konj i viđaš ga svugdje je drugi par cipela
Ama bolan, šta ce Rooney uopšte u vezi

To što je Van Gaal experimentisao u Unitedu i prosipao neke svoje vizije, ne znaci da mora i Roy Sova u Engleskoj.
Jel to nemaju veznjaka u rosteru, pa moraju Rooneya tamo na silu trpati

šta ga ima gurati na neprirodna mjesta

Ja ne znam šta Rooney radi u prvih 11 al et mora neko zabušavati i nakon Gerarda i Lamparda,.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
covjek prvo ovo kaze
i sta dalje se tebi napisati?
rooney igro ispred allia?
svi prizeljkivali ovaj sastav?
znaci kreno si sa nekom pricom glupom kao i inace sto znas poceti i onda si se toliko zapetljo da vise ne znas gdje udaras
znaci svi su prizeljkivali taj sastav i kada te pitam ko su svi, okrenes na to da je igrao najnormalniju formaciju sa krilima
znaci veze sa vezom nema
onda bubnes da je alli igrao iza rooneya
i jos prije toga pricas o gledanju tekmi
kralju

da bi onda ovo tvrdiorambo16 je napisao/la:Lijepo je nekad pogledat koju pripremnu utakmicu o kojoj misliš da znaš nešto
rambo16 je napisao/la:Inače ovo je prvi put da Rooney igra veznjaka pa je to čudo.
i sta dalje se tebi napisati?
rooney igro ispred allia?
svi prizeljkivali ovaj sastav?
znaci kreno si sa nekom pricom glupom kao i inace sto znas poceti i onda si se toliko zapetljo da vise ne znas gdje udaras
znaci svi su prizeljkivali taj sastav i kada te pitam ko su svi, okrenes na to da je igrao najnormalniju formaciju sa krilima

znaci veze sa vezom nema

onda bubnes da je alli igrao iza rooneya

kralju

Pa mora jbga. Ipak je to Rooney i vjerovatno bi ga svaki trener stavio da igra. A i nije odigrao ništa lošije od ovih ostalih
Vidi ovog što nalupa smajlija
Rooney je igrao ofanzivnog veznjaka a ne zadnjeg veznog. Opet kažem,pogledaj slijedeću pa dođi ovde . I nema potrebe da me nazivaš kraljem
Vidi ovog što nalupa smajlija

Rooney je igrao ofanzivnog veznjaka a ne zadnjeg veznog. Opet kažem,pogledaj slijedeću pa dođi ovde . I nema potrebe da me nazivaš kraljem

A.F.C. Bournemouth!
e jbg ondarambo16 je napisao/la:Pa mora jbga. Ipak je to Rooney i vjerovatno bi ga svaki trener stavio da igra. A i nije odigrao ništa lošije od ovih ostalih
Vidi ovog što nalupa smajlija![]()

A moraju li onda Steling i Lallana, ako vec mora Rooney u prvih 11..ipak je to Sterling, jel

- JoseeMourinho
- Kontakt:
znaci mi svi ludi ti jedini pametan? svima nama nije rooney igro ispred allia tebi jeste i do nas je? nije do tebe kralju? inace mi nismo gledali tekmu samo si tu jbg izgleda, ali pitanje je koju tekmu 
i reci sta bi sa tim da su svi prizeljkivali lallanu i sterlinga, sta bi objasni nam osim toga da je to najnormalnija formacija?
et bez smajlija, samo nemoj opet se izgubiti i zapetljat, neko lijepo nam objasni?

i reci sta bi sa tim da su svi prizeljkivali lallanu i sterlinga, sta bi objasni nam osim toga da je to najnormalnija formacija?
et bez smajlija, samo nemoj opet se izgubiti i zapetljat, neko lijepo nam objasni?
Ne znaš ulogu ofanzivnog veznjaka i njegovu poziciju na terenu? Šta ćeš ovde onda?
Okej,ti si priželjkivao Milnera. Tebe nisam prepoznao,duboko se izvinjavam
Šta se ja imam gubit kad si ti rek'o da se romb probavao u pripremnim i da je to bilo dobro ili šta već,a ljudi odigrali tako protiv Portugala i jedva dali gol u 85oj i to protiv desetorice?! Kralj sam,znam
Šta se ja imam gubit kad si ti rek'o da se romb probavao u pripremnim i da je to bilo dobro ili šta već,a ljudi odigrali tako protiv Portugala i jedva dali gol u 85oj i to protiv desetorice?! Kralj sam,znam

Šta je Kane uradio? Šta su štoperi uradili? Šta je Rose uradio?let3 je napisao/la: A moraju li onda Steling i Lallana, ako vec mora Rooney u prvih 11..ipak je to Sterling, jel...da ne bude samo da pišemo o Rooneyu....šta su oni pokazali na terenu, osim što su gubili lopte, slali neprecizne pasove, loše driblali i tako te sitnice
A.F.C. Bournemouth!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
opet se glup pravis namjerno jer ocigledno drugacije jbg ne mozes opravdati gluposti napisanerambo16 je napisao/la:Ne znaš ulogu ofanzivnog veznjaka i njegovu poziciju na terenu? Šta ćeš ovde onda?
Šta je Kane uradio? Šta su štoperi uradili? Šta je Rose uradio?let3 je napisao/la: A moraju li onda Steling i Lallana, ako vec mora Rooney u prvih 11..ipak je to Sterling, jel...da ne bude samo da pišemo o Rooneyu....šta su oni pokazali na terenu, osim što su gubili lopte, slali neprecizne pasove, loše driblali i tako te sitnice
da prizeljkivo sam milnera i vardya umjesto lallane i sterlinga, to problem neki? po meni hiljadu puta bolja opcija, ali eto cekaj ocigledno da sam prizeljkivo lallanu i sterlinga po tebi? kao i svi? ili? sto izbjegavas odgovor de napisi kako to da su svi njih dvojcu prizeljkivali?
rooney nije igrao ofanzivnog veznog, jos nekom govoris da gleda tekmu i objasnjavas pozicije, ne budi smjesan majke ti, ne znam kakv ti fudbal pratis i kakve ti pozicije znas, ali ROONEY NIJE IGRAO ISPRED ALLIA!!!! nije mi jasno kako mozes to tvrditi nikako? reci pogrijesio sam, fulio sam, nije ovo za mene i povuci se gospodin a ne ovako u sve veca **** se uvaljujes

i sta kazes samo protiv portugala probali romb nisu u ostalim tekmama?

odavno vece neznalice koja se pametna pravila nisam vidio

Cuj Rooney igrao amf-a. Jedino objasnjenje da frajer nije gledao utakmicu. 
Strasno na kakve likove se trosilo vrijeme za diskusiju.

Strasno na kakve likove se trosilo vrijeme za diskusiju.
Vala ništa, slažem se...ali ona dvojica (Sterling posebno) su bili baš upecatljivi po lošoj partiji, bar menirambo16 je napisao/la:
Šta je Kane uradio? Šta su štoperi uradili? Šta je Rose uradio?

Bogme, bice veselo protiv žilavog Velsa i kopitara Balea. Woy ce morati nešto promjeniti, inace bi se mogli brzo vratiti kuci.