Ja ne priznam.ove insajderske suplje ako se ne navedu primanja igracakraljlavova je napisao/la:Said zavrsen prosao je sve dodatne testove a bice jos 3 igraca
Sent from my E6653 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja ne priznam.ove insajderske suplje ako se ne navedu primanja igracakraljlavova je napisao/la:Said zavrsen prosao je sve dodatne testove a bice jos 3 igraca
Da hoće otići više, gledat se u njih ne može... Vidi samo faca gadni... E Sarajevo moje, šta ti papci rade...Besic je napisao/la:
4to mjesto.
socrates je napisao/la:"a kako smo uspjeli saznati u rubrici odlasci trebala bi se naći i imena Džeme Berberovića,Ahmada Kallasija , te brazilskog dvojca koji je na Koševo stigao tokom zimske pauze i po svemu sudeći aktuelni stručni štab ne računa na njih u narednoj sezoni.Ono što je gotovo sigurno je dolazak/povratak Saida Husejinovića u Bordo dres, a ekipa bi trebala biti kompletirana tokom narednih sedam dana."
Zao mi Ahme pravo
Jarane ti koga si najavio,zavrsio je ili i Kazahstanu ili je karijeru zavrsio...kraljlavova je napisao/la:Said zavrsen prosao je sve dodatne testove a bice jos 3 igraca
Ne dovodim ja igrace neke stvari neko drugi nije zelio pa je sve propalo sto je bitno da se vise takve greske nece raditiAdo76 je napisao/la:Jarane ti koga si najavio,zavrsio je ili i Kazahstanu ili je karijeru zavrsio...kraljlavova je napisao/la:Said zavrsen prosao je sve dodatne testove a bice jos 3 igraca
Hahahahahaha mislim da bi se morali ugasiti kad bi tako bilo. Kao klub i kao grupa.Besic je napisao/la:Uuuuuuuuu mozda ovo Fks znaci fk sloboda
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, Proximic, SamoDaKazeem i 74 gosta.