Tko ti je taj???Ethel je napisao/la:Takeshi Miki se vraća u Slobodu!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Niko,niko samo Sloboda !!!!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Cuj Takeshi

Dobar za kocke na Slatini.
Da crta kocke, u kojem svojstvu se vraća, mislim da je on mr. ekonomijeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cuj Takeshi![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
To bi bilo super, da bude treci lijevi bek i ekonomista u klubu....japanac je to, taman za privredni rast Slobode, da budemo kao japanska privreda....Heller je napisao/la:Da crta kocke, u kojem svojstvu se vraća, mislim da je on mr. ekonomije
Odlicno pojacanjekraljlavova je napisao/la:Said je vec zavrsen prelazi u sarajevoProbisvjet je napisao/la:Saidov mi rodjak rece da se Said ne vraca u Sarajevo. Malo mu nudili, isplativije mu u ostati u Zg.
e jbg sad
"Zahvalio bih se čelnicima kluba, prije svega predsjedniku Azmiru Husiću i direktoru Saši Vugdaliću koji su cijelo vrijeme u ovim teškim momentima bili uz mene. S velikim nestrpljenjem očekujem prvi trening", dodao je Škahić kojeg zastupa Azmir Husarić i koji će najvjerovatnije potpisati novi ugovor sa Slobodom.
"Zahvalio bih se čelnicima kluba, prije svega predsjedniku Azmiru Husiću i direktoru Saši Vugdaliću koji su cijelo vrijeme u ovim teškim momentima bili uz mene. S velikim nestrpljenjem očekujem prvi trening", dodao je Škahić kojeg zastupa Azmir Husarić i koji će najvjerovatnije potpisati novi ugovor sa Slobodom.
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Pa ko je rekao da dolazi u ulozi fudbalera 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Probisvjet
- Kontakt:
Onda ste dobro odrijesili kesu.kraljlavova je napisao/la:Said je vec zavrsen prelazi u sarajevoProbisvjet je napisao/la:Saidov mi rodjak rece da se Said ne vraca u Sarajevo. Malo mu nudili, isplativije mu u ostati u Zg.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Crnogorski fudbaler Ivan Fatić danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa FK Sloboda Tuzla, potvrđeno je za RTV Slon.

kada dovodis igraca koji je macak u vreci, onda mu trebas ponudit' jednogodisnji ugovor, kao sto je bio slucaj sa Saricem i Kosticem, a sada i Faticem, ali kada se oni dokazu, onda im vec u toku sezone trebas ponudit' novi ugovor, nikako ispod dvije godine i ne smije se vise dopustit' situacija da se sezona zavrsi, a da nasi kvalitetni igraci ne produze ugovor
ako se ovaj Fatic dokaze, vec u toku sezone mu treba ponudit' produzenje, a ne da se dokaze, istekne mu ugovor i on ode dalje, s takvom politikom nigdje necemo prispjeti.. to je Azmir i rekao u onom intervjuu za Slon, da cemo mozda morat' ucjenjivat' igrace da potpisu novi ugovor u jeku sezone, upravo jer im se ne moze vjerovat'.. izgleda da je i Azmir dosao pameti pa je produzio Kosticu i Mehmedagicu na dvije godine!
ako se ovaj Fatic dokaze, vec u toku sezone mu treba ponudit' produzenje, a ne da se dokaze, istekne mu ugovor i on ode dalje, s takvom politikom nigdje necemo prispjeti.. to je Azmir i rekao u onom intervjuu za Slon, da cemo mozda morat' ucjenjivat' igrace da potpisu novi ugovor u jeku sezone, upravo jer im se ne moze vjerovat'.. izgleda da je i Azmir dosao pameti pa je produzio Kosticu i Mehmedagicu na dvije godine!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Samo je prava steta za Amara Suljica, ali ispravice se taj problem, u sta vjerujem!
- Suljo20002
- Kontakt:
Je li on zamjena za Peru ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Crnogorski fudbaler Ivan Fatić danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa FK Sloboda Tuzla, potvrđeno je za RTV Slon.
![]()
![]()
![]()
nadam se da Ivan Fatic ne iskljucuje Dzenan Burekovica i da ce on doci
time bi lijeva strana bila pokrivena, od odbrane do napada
time bi lijeva strana bila pokrivena, od odbrane do napada
Danas "nova" dva igraca u timu. Skahic pojacanje svojim povratkom, a ovaj Fatic cemo da vidimo. Jos Burekovic i napadac neki i mislim da se mozemo ganjati po livadama iducu sezonu. Solidan tim, ako se uigra, i za EL.
Edit. Isto napisa iznad mene, ali necu btisati
Edit. Isto napisa iznad mene, ali necu btisati
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj cirkusa pa sudi penal i onda ga ponisti xD
"Dogovorio sam sve sa predsjednikom Husićem i novi sam igrač Slobode, to vam već sad mogu potvrditi. Vraćam se u Beograd, sretan da sam pronašao novi klub", rekao je Fatić, dodavši:
"Znam dosta lijepih stvari o Slobodi i Tuzli kao gradu. Vjerujem da će u Slobodi biti zadovoljni sa mnom, a i ja s njima. Želim da zajedno napravimo nešto lijepo i pozitivno. Jedva čekam da zaigram u crveno-crnom dresu"
Još Burek lijevo akobogda, a desno kad bi i Kallasi došao odbana bi bila fino popunjena, mada može i Škahić desno komotno s Efetom da se tuče za to mjesto.
"Znam dosta lijepih stvari o Slobodi i Tuzli kao gradu. Vjerujem da će u Slobodi biti zadovoljni sa mnom, a i ja s njima. Želim da zajedno napravimo nešto lijepo i pozitivno. Jedva čekam da zaigram u crveno-crnom dresu"
Još Burek lijevo akobogda, a desno kad bi i Kallasi došao odbana bi bila fino popunjena, mada može i Škahić desno komotno s Efetom da se tuče za to mjesto.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze biti ovaj dobar, moze biti los..
Pogodili smo i vratili u zivot,Sarica,Ahmeta,preporodili su se,nadam se da ce i ovaj .
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-Kada bih se pitao volio bih da se igra trokružno, jer sistem za prvaka i za opstanak ima svoje mane. Kakav je motiv šestoj ekipi na tabeli da igra ligu za prvaka ako već unaprijed nema šanse za Europu ili titulu? Isto tako u borbi za opstanak za šta će igrati sedmi ili osmi tim na tabeli, a već su obezbijedili opstanak? Volio bih da se igra trokružno jer tako bi sigurno prvenstvo bilo regularnije, a o tome će ipak odlučiti ljudi iz Saveza, dodao je Zajko Zeba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 5 gostiju.