sloboda72Sariel je napisao/la:Ako nas je napustio onaj kondicioni iz Sa, ko sad radi na spremi igraca?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Saidov mi rodjak rece da se Said ne vraca u Sarajevo. Malo mu nudili, isplativije mu u ostati u Zg.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
daj ba ozbiljno pitam frajer ode dan dva pred pripreme.
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Prvo ne obraćaj mi se tako, drugo, ako ne znaš i ne vidiš šalu to je tvoj problem a ne moj. Iskreno ne zanima me kako će se igrati, zanima me samo kako će Sloboda igrati i kakav će uspjeh ostvaritiSARS je napisao/la:Pa pametnjakovicu vjerovatno bi se onda gledala ukupna gol razlikacrvenocrnitz je napisao/la:I šta kažete ko bude bolji iz dva susreta u prva 22 kola domaćin je treći put? Dobiješ kući 1:0 i izgubiš u gostima 1:0 i onda treću utakmicu po poluvrijeme igraš kući i u gostima?![]()
![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Zasad vježbaju ne gledanje u reflektore. I uče dove. Sutra na programu zvona i bacanje spelova na Kusturicu i Selimovića, ako bude vremena i na Valjića, prekosutra na rasporedu Ahmet, Sarić, Tomić i onaj sto se boji ekstremiste.Chinaglia je napisao/la:sloboda72Sariel je napisao/la:Ako nas je napustio onaj kondicioni iz Sa, ko sad radi na spremi igraca?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 15 jun 2016, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ne vjerujem da su ikoga doveli, al' po mom misljenju, trebali bi onog momka iz Banovica odvest' na pripreme u Sloveniju, frajko ih je spremio za proslu sezonu, znaci drama :thumbup:
neko rece da on nema licencu i da ne bi mogao biti u strucnom stabu, al' moze makar u Sloveniji da ih spremi
neko rece da on nema licencu i da ne bi mogao biti u strucnom stabu, al' moze makar u Sloveniji da ih spremi
Da je pao u formi to jeste, ali njgovo bogato iskustvo iz Italijanske lige A i B je neprocjenjivo, posebno kada uzmemo u obzir da je tamo odbrana najvažnija.Slobodas je napisao/la:Ovaj Fatic bi mogao biti veliko pojacanje ali mogao bi biti i taraba ( nesto kao Šredingerova mačka) , ocigledno je da je momak talentovan ali dozivio je veliki pad u karijeri nadam se da ce ga Husref uspjeti dignuti i vratiti na stari put slave
Također bi uz Džidića i Kostića činio pravi bedem u odbrani, a pošro je Husref ozbiljan treer, vjerovatno da bi ga mogao ustrojiti i povratiti u život....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
kontam ima spaha, dok nekog ne dovedu il ce njemu prepustit?
Ma ne bi bilo potrebe za ikakve kondicione samo našu djecu vratit.Chinaglia je napisao/la:ne vjerujem da su ikoga doveli, al' po mom misljenju, trebali bi onog momka iz Banovica odvest' na pripreme u Sloveniju, frajko ih je spremio za proslu sezonu, znaci drama![]()
Nullius in verba
ima l' kakav hamal ko i ja ovde da odigramo tiket kakav zajednicki, pa polamo ako prođe 
Ima, francuska 3+, ostali 0:0 vrijeme jetzmalisa je napisao/la:ima l' kakav hamal ko i ja ovde da odigramo tiket kakav zajednicki, pa polamo ako prođe
Nullius in verba
gori sam ja..
16,74 kvota... Sta mislis na francusku vise golova drugo pol?Heller je napisao/la:Ima, francuska 3+, ostali 0:0 vrijeme jetzmalisa je napisao/la:ima l' kakav hamal ko i ja ovde da odigramo tiket kakav zajednicki, pa polamo ako prođe
Ma kakav ovaj kondicioni . Otjerali ga. Zbog njegovig kondicionih po se tima ispovređivalo cojek im namwtno tempo znaci bozeeeee. Ovaj iz banovića je bog odrafi pripreme malo u većim pauzama izemeđu kola i to je to
Evo IINFO za sve koje zanima današnja tekma u Simin Hanu:
REVANŠ UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA ULAZAK U 1.LIGU F BiH
FK "SLOGA" Simin Han - FK "KRAJINA" Cazin
SRIJEDA 15.06.2016.GODINE 17,30 SATI
STADION U SIMIN HANU ULAZ 3,00 KM
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Mislim dva tiketa jedan francuska 3+ i švicarci 0:0 i na drugi francuzi i druga tekma 0:0tzmalisa je napisao/la:16,74 kvota... Sta mislis na francusku vise golova drugo pol?Heller je napisao/la:Ima, francuska 3+, ostali 0:0 vrijeme jetzmalisa je napisao/la:ima l' kakav hamal ko i ja ovde da odigramo tiket kakav zajednicki, pa polamo ako prođe
Ne seri hljeba ti ko se to povrijedio zbog njega?xeksor je napisao/la:Ma kakav ovaj kondicioni . Otjerali ga. Zbog njegovig kondicionih po se tima ispovređivalo cojek im namwtno tempo znaci bozeeeee. Ovaj iz banovića je bog odrafi pripreme malo u većim pauzama izemeđu kola i to je to
Nullius in verba
HvalaMortus je napisao/la:Evo IINFO za sve koje zanima današnja tekma u Simin Hanu:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ima smisla. Znam ga licno. Tacno je da nema trenersku licencu, ali zato je magistar kineziologije i uz to redovnmo posjecuje razne seminare i edukacije. Momku ne nedostaje znanja. Dakle, treba mu dat priliku. A vec jednom je dokazao da zna znanje.Chinaglia je napisao/la:ne vjerujem da su ikoga doveli, al' po mom misljenju, trebali bi onog momka iz Banovica odvest' na pripreme u Sloveniju, frajko ih je spremio za proslu sezonu, znaci drama![]()
A sad adio...
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Takeshi Miki se vraća u Slobodu!
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
ovaj Fatic igra i kao vezni igrac :think: