FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2016, 01:52

briga je napisao/la:Ma znam da nam trebaju još bar dva igrača,ali odgovaram ovom gore kao uprava se vadi i dovest će nekog igrača kao da objave i nekog smire.
Suvišno je komentarisati upravu i njen rad, a navijače će smirivati ako nakon deset kola budemo sedmi na tabeli sa zaostatkom za prvim od 7-8 bodova, tek tada će se moći suditi. Trenutno nema niti jedan razlog da budemo zabrinuti, niti najmanji, sve priče idu u pravom smjeru. Na papiru izgledamo veoma dobro, sa ta 2-3 nova igrača ćemo izgledati fantastično.

Biće veoma zanimiljivo pratiti kako će Kostić sve to posložiti, šta će recimo raditi sa Memijom kojeg smo malo izgubili prošle sezone. Kako će riješiti lijevu stranu koja je bila očajna u odnosu na desnu, kako će se Hervas uklopiti u ekipu, može li se računati na Bekrića, itd, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 15 jun 2016, 02:27

Pratim ovaj forum redovno,ali ne volim puno da pisem.Iskreno i mene znaju iznervirati ovaj Amazon,HausMan,samoplavi i onaj Hrasno(kako se vec zove),ali i vi ga pretjeraste sa branjenjem uprave.Poceli ste i vi samo da kontrirate njima,a necete da razmislite malo svojom glavom.Pisete kao Kostic je otjerao Zahirovica i Bogicevica jer nije zadovoljan njima,a covjek je tek odradio jedan trening i kako je mogao da se upozna sa igracima za jedan trening? Nadam se da ovo za odstetu Zahirovicu nije istina jer bi to bio veliki minus za upravu.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 15 jun 2016, 02:47

Napravili su cirkus sa sistemom takmičenja, svjesno podržavaju malverzacije kojih će sigurno više biti u trokružnom sistemu.
Najbolje je da se igra četverokružno sa 12 ekipa, pa četverokružno sa ligom za prvaka i ligom za ostanak, pa nakon toga prve četiri ekipe idu u play off koji se igra na tri dobijene utakmice. :opaopa:

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 02:50

Ja mislim da Kostić nema ništa sa odlaskom Zahirovica i da su tu neke druge stvari u pitanju jer je dosta ljudi znalo da Zahirović ide i prije prozivke i prvog treninga. A oko odštete mislim da je istina na sredini. Ne vjerujem ni da su mu sve isplatili a ni da je on sve oprostio.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jun 2016, 09:17

briga je napisao/la:Ja mislim da Kostić nema ništa sa odlaskom Zahirovica i da su tu neke druge stvari u pitanju jer je dosta ljudi znalo da Zahirović ide i prije prozivke i prvog treninga. A oko odštete mislim da je istina na sredini. Ne vjerujem ni da su mu sve isplatili a ni da je on sve oprostio.
Cijelu noc o tome pricamo. Nismo mu isplatili 180.000 koliko je imao do kraja ugovora nego 60.000 i svi zadovoljni. Samo ne mozes objasniti braniocima lika i djela nikako. Jos smo dobro i prosli.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jun 2016, 10:01

briga je napisao/la:Ja mislim da Kostić nema ništa sa odlaskom Zahirovica i da su tu neke druge stvari u pitanju jer je dosta ljudi znalo da Zahirović ide i prije prozivke i prvog treninga. A oko odštete mislim da je istina na sredini. Ne vjerujem ni da su mu sve isplatili a ni da je on sve oprostio.
Pa to sve vrijeme pisemo a vi svoje pa svoje. Ljudi dovode i tjeraju igrace kao da je menadzer. Doveli mu nekog Lazica, niko nema pojma ko je on, a jos manje da Kostic zna. Ne moze se to tako raditi. Isto tako ne mozes smanjiti ugovor Lendricu koji je najbolji igrac prosle sezone. Bolan, danas je najlakse dovesti igraca i otjerati ga. Lupis mu ugovor i onda ga otjeras za 6 mjeseci.

Kao pravis tim za ligu 12, otjeras Kokota, Stokica, Djelmica itd, hajd ono nema veze, doveli smo nove idemo dalje. Poslije 6mjeseci opet jovo nanovo. Pa ovo nema u zimbabveu. Cirkus od kluba prave i pokazaju da nemaju pojma sta rade. Oni mozda hoce da rade ali ne znaju sta. Bolje bi mi s foruma vodili klub iako se nismo doskoljavali u americi.

Ovo nema veze s nekim bojkotom, niti bilo cil, ovo se radi o nasem Zelji jer od nas nema nista. Otjerat ce ovog Kostica ako izgubi prvi dvije utakmice. Na kraju ce svojim glupostima kostati da odu Lendric i Stevanovic umjesto da ih nagradimo da ljudi sutra produze ugovor.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 10:50

Ko smo mi a ko ste vi? Ne kontam stvarno te podjele i to. Pišem kako vidim stvari i kako ja mislim. Po pitanju Zahirovica nije tragedija raskid ugovora jer nije opravdao očekivanja ali ako bi se isto desilo sa Lendricem ili Stevanovicem e to je već drugo. Za tog Lazica niko nije cuo ali ne treba odmah napadati i pljuvati. Na igraju imena već igrači i Zahirović je primjer.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jun 2016, 10:53

To stoji, ali je jedno kad trener dovede igraca, a drugo je kad treneru koji se bavi fudbalom neko 10 dovodi igrace koji nemaju pojma o fudbalu.

Hajmo banalan primjer, nevezano za tvoje i moje misljenje. Ko je to odlucio da Zahirovic ne valja? Zakljucili smo trener nije.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

krajina87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la krajina87 » 15 jun 2016, 11:06

amazon je napisao/la:To stoji, ali je jedno kad trener dovede igraca, a drugo je kad treneru koji se bavi fudbalom neko 10 dovodi igrace koji nemaju pojma o fudbalu.

Hajmo banalan primjer, nevezano za tvoje i moje misljenje. Ko je to odlucio da Zahirovic ne valja? Zakljucili smo trener nije.
Znas li ti sto je Milos odbio Olimpiju ?

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 jun 2016, 11:08

Zasto Bekric ostaje jeko on.Ovaj Slovenac lafo rad red disciplinaire komen Bekric Stanicu Memiji daj ba nemojte bit djeca.Ovo je isti prelazni rok poput onog Livaja Diata i ostali.Titula vozdra nema OD tog nista.Grcevita borba za evropu.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 11:20

amazon je napisao/la:To stoji, ali je jedno kad trener dovede igraca, a drugo je kad treneru koji se bavi fudbalom neko 10 dovodi igrace koji nemaju pojma o fudbalu.

A vjerovatno onaj ko je zakljucio i da valja pa ga doveo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 jun 2016, 11:25

krajina87 je napisao/la:

Znas li ti sto je Milos odbio Olimpiju ?
Ima li gdje kakav tekst mozda link u kojem ima ta informacija o Kosticevom odbijanju Olimpije?

krajina87
Kontakt:

Post Postao/la krajina87 » 15 jun 2016, 11:25

Alipasino je napisao/la:Zasto Bekric ostaje jeko on.Ovaj Slovenac lafo rad red disciplinaire komen Bekric Stanicu Memiji daj ba nemojte bit djeca.Ovo je isti prelazni rok poput onog Livaja Diata i ostali.Titula vozdra nema OD tog nista.Grcevita borba za evropu.
Do polazka na Kupres ce se znati ko ide a ko ostaje tako da Bekricu je sada raditi a ako ne to onda tribine, a nezz sta bi Memiji rekao momak odlican samo ga Mulalic ubio gurajuci na neke pozicije, Stanic isto samo rad i da igra svoju poziciju on ce biti odlican.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jun 2016, 12:01

briga je napisao/la:

A vjerovatno onaj ko je zakljucio i da valja pa ga doveo.
O tome ti pricam odlucuju ljudi koji nemaju pojma o fudbalu.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 12:32

Tu se mogu sa tobom sloziti i 90% navijaca ce ti reci da nam treba sportski direktor.

krajina87
Kontakt:

Post Postao/la krajina87 » 15 jun 2016, 12:38

To svak zna pa i u upravi se o tome prica samo treba sacekati malo a ne odmah pljuvati po upravi i treneru .

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jun 2016, 12:42

To svi znaju a oni godinu dana promjenili 234 igraca. Ko odgovara za ova sranja tjeranja i dovodenja igraca, ko odgovara za cifre koje smo potrosili na ugovore koji su na kraju otjerani. Od Kokota pa do danas,? Ko ce odgovarati??

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 12:47

amazon je napisao/la:To svi znaju a oni godinu dana promjenili 234 igraca. Ko odgovara za ova sranja tjeranja i dovodenja igraca, ko odgovara za cifre koje smo potrosili na ugovore koji su na kraju otjerani. Od Kokota pa do danas,? Ko ce odgovarati??
Ko ce pokupiti pohvale sto imamo Lendrica i Stevanovica u ekipi?

krajina87
Kontakt:

Post Postao/la krajina87 » 15 jun 2016, 12:52

briga je napisao/la:
amazon je napisao/la:To svi znaju a oni godinu dana promjenili 234 igraca. Ko odgovara za ova sranja tjeranja i dovodenja igraca, ko odgovara za cifre koje smo potrosili na ugovore koji su na kraju otjerani. Od Kokota pa do danas,? Ko ce odgovarati??
Ko ce pokupiti pohvale sto imamo Lendrica i Stevanovica u ekipi?
Ma vidis da ne gleda nista dobro sto imamo vec samo trazi mane

krajina87
Kontakt:

Post Postao/la krajina87 » 15 jun 2016, 13:10

Da te pitam nesto : Znas li kakva je procedura dovodjenja igraca u nasem klubu ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 38 gostiju.