FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kinosvra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 15 jun 2016, 00:39

joker90 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... sli/197557

Hurtic na aparatima, sad mora traziti novog igraca koji je uvijek siguran u prvih 11! :kafa:
Jasta je nego na aparatima, a Hurta ga otpisao i porucio da ne racuna na njega i Berberovica.

Saidov menadjer je danas bio u Klubu, sve je dogovoreno...ostale su jos sitnice da se rijese s Dinamom ali to je formalnost.
Said je nas igrac i potpisat ce sutra ili prekosutra.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 jun 2016, 00:41

kinosvra je napisao/la:
Jasta je nego na aparatima, a Hurta ga otpisao i porucio da ne racuna na njega i Berberovica.

Saidov menadjer je danas bio u Klubu, sve je dogovoreno...ostale su jos sitnice da se rijese s Dinamom ali to je formalnost.
A povodom čega je sutra press? Da nije predstavljanje nove opreme NIKE?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 15 jun 2016, 00:49

socrates je napisao/la:
miden je napisao/la:Anđušic je samo još jedan u nizu pokazatelja, koliko ova uprava nema pojma o sportskom segmentu. Sa tim momkom se nije trebao raskidati ugovor.
Ja isto mislim,a ni sa "Klaudiom" ,pravo mi je zao sto nisam lika vidio u nasem dresu,garantujem da bi ako nista bio dostojna zamjena,ma kakva zamjena,kome,Okicu..Rahat u prvoj mogao igrati.

Usput da priupitam gdje nam je Mr.Klaudio?? :mrgreen:
Istog sam misljenja za Klaudia :D

Nekad sam negdje procitao da ga hoce Zrinjski, e sad koliko tu ima istine...
Das Ist Walter

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 15 jun 2016, 00:50

Nista bez Majkija,kad on aminuje,tad je gotovo :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 15 jun 2016, 00:51

Besic je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:

A povodom čega je sutra press? Da nije predstavljanje nove opreme NIKE?
Nema pressa

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 15 jun 2016, 00:55

krmpotich je napisao/la:
joker90 je napisao/la: Znaci Said godisnje bez bonusa ima 360k platu, a upitnog je zdravlja? Ne provaljuj se djece ti, evo obradovao si nas pravo jarane. Jos vise ces nas obradovati ako nikad ne uđes vise na ovu temu, a pritom se mozda i roknes negdje! :salut:
Ako ti kazem da je Said dobio za ulaz u LP 50K i isto toliko za titulu u Hrvatskoj a da se nije bas naigrao u Dinamu. Na sve to mjesecne plate, mislis da ce kod vas igrati za kikiriki?
A jel u tih 30 milja uracunato sto mora Vegeti vratiti ili ne ?! :-).

Eki 30milja hahaha
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 15 jun 2016, 01:11

Pa bolan Kinosvra sto nam to sad uradi,ja i par kolega se od ushicenja napuhali k'o balon cijelo vece,sve prsti od usijanja i ti ga bas sad morao probiti.. :D
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 15 jun 2016, 02:26

Kaže stari da će opet na Koševo ako dođe Said. Inače zadnji put bio one sezone kad je bio Kukesi ja mislim, i uspio sam ga natjerati Borussiju da gleda.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Idem sa starim na utakmice :plac: :ljepota:
4.10.2009.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jun 2016, 02:29

koalem je napisao/la:Kaže stari da će opet na Koševo ako dođe Said. Inače zadnji put bio one sezone kad je bio Kukesi ja mislim, i uspio sam ga natjerati Borussiju da gleda.
Said spaja porodice, prijatelje, ujedinjuje zavađene strane, porusene veze itd... :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 jun 2016, 02:32

I administraciju s navijačima.

I STARO I MLADO
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jun 2016, 02:33

koalem je napisao/la:Kaže stari da će opet na Koševo ako dođe Said. Inače zadnji put bio one sezone kad je bio Kukesi ja mislim, i uspio sam ga natjerati Borussiju da gleda.
Dolazak "momka od dvjesta kila" bi baš privukao ponovo raju na stadion. Još , aBd, ako uđe u formu, barem jedna asistencija il gol po utakmici :D , garantujem da bi bilo svaki meč preko 6-7.000 na stadionu. E sad šta su puste želje, a šta je realnost, vidjećemo. Al prvo nek SH7 potpiše...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jun 2016, 02:36

Dulja vjerovatno ide, ali ako ostane treba mu reci da sedmicu preda idolu bordo nacije inace bi mogao imati problema. I to puno vecih problema od prozivke za repic nedavno. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2016, 02:37

:tokralju: :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jun 2016, 06:07

joker90 je napisao/la:
Said spaja porodice, prijatelje, ujedinjuje zavađene strane, porusene veze itd... :kafa:
Istina, bez ikakve šale, barem će ujediniti dosta razjedinjenog na Koševu, a dosta raje će se smiriti barem djelimično, a i pritisak na administarciju će opasti koliko toliko, oni to znaju zato su upregnuli svim silama da ga dovedu tako da ni pare nisu problem. Mnogo je dublja širina zbog čega se Said po svaku cijenu želi dovesti, zeleni teren je sekundarna bit. Dovođenjem Saida svi profitiraju neko manje neko više, ali najviše administracija pa onda svi ostali počevši od navijača pa do kluba itd. itd.

Za administraciju je Said najbolja investicija u ovom trenutku, definitivno. Biti će tu svega počevši od majstorija na terenu pa makar te majstorije trajele samo 10 minuta po utakmici, ložiona raje izjavama za medije kao po starom običaju, donošenje pozitivnije atmosfere na tribine, dolazak onih koji su u bojkotu određeni vremenski period radi dešavanja i rezultata, manje priče među rajom u gradu oko admnistracije, stvaranje nekog meraka kada kreneš na Koševo s poznajom da ćeš barem 10 minuta gledati majstora itd. itd. Ako ga dovedu neka administracija moli Boga da se Said ne povrijedi jer se onda sve može vratiti drakonskom brzinom na staro možda čak i gore. Ali, jedno je sigurno Said koliko zine administracija će mu dati jer mnogo, mnogo dobijaju s njime i pored zelenog terena.
SRETAN BROJ - 1725

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 15 jun 2016, 09:07

Za Duljevica je dosla ponuda Borussie Monhengladbah preko milion eura, ali nasi hoce 2 miliona. Vidjecemo sta ce biti. Bolje ga je prodati u Njemacku za 1,5 milion, nego u Tursku ili Rusiju za 2 miliona.

Benko ostaje sigurno, cekamo Saida (samo potpis) i Sharbinija, a trebalo bi biti jos zvucnih pojacanja. Imacemo po imenima sigurno najbolju ekipu, pa vidjecemo kako ce to izgledati.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 jun 2016, 09:17

Said nece proc lijecnicke..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2016, 09:23

Besic je napisao/la:Said nece proc lijecnicke..
Već je on njih uradio ,čak neke detaljne preglede je imao

Gledam slike maloprije ,oba Bekica, Dulja i Said i menadjer mu sjede zajedno u nekom kafiću.

Još jedan igrač danas dolazi na pregovore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 15 jun 2016, 09:28

Ja sam na aparatima... Ne javlja se ni Toti, izgleda da ni on nije izdrzao...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 15 jun 2016, 09:32

Koliko je izvjesno to za Sharbinija?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 jun 2016, 09:35

Miki jesi to na facebooku vidio?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Chony533, MaroonWhite1946, N3R3D, Noke995, rimljanin90, skoJaa i 72 gosta.