spavas na forumu izadji malo dijete ne moras odmah odgovoriti kad te neko citira, idi guzi nesto, ne moras se praviti pametan na svakoj temi[/quote]Maticar je napisao/la: Tako je
Ne da mi mama

spavas na forumu izadji malo dijete ne moras odmah odgovoriti kad te neko citira, idi guzi nesto, ne moras se praviti pametan na svakoj temi[/quote]Maticar je napisao/la: Tako je
Tako je mali ajzeinMaticar je napisao/la:jos nisi naucio citirati![]()
e budale pa sto si mami trazio... trebo si nekoj curici iz mahale... dijete ti bolesniji nego sto sam mislio...
Komsija ovo nije tacno, to sto si ti napisao mi vec radimo duze vremena, isto tako Siroki i Zrinjski. To sto ste vi tek od sinoc poceli prof. trenirati je sasvim druga prica.Blueboy1 je napisao/la:Kostić naručio bruku opreme za trening, jedan kamion danas stigao, ostalo je na carini, stiže ubrzo. Znači, nekoliko golova različitih dimenzija, oprema za markiranje, klupe, plastični živi zidovi itd. Koštat će sve oko 30000 KM, izgleda skupo, ali s druge strane, tužno je da to dosad nismo imali, ne samo mi nego niko u cijeloj ligi.
Memara je napisao/la:Komsija ovo nije tacno, to sto si ti napisao mi vec radimo duze vremena, isto tako Siroki i Zrinjski. To sto ste vi tek od sinoc poceli prof. trenirati je sasvim druga prica.Blueboy1 je napisao/la:Kostić naručio bruku opreme za trening, jedan kamion danas stigao, ostalo je na carini, stiže ubrzo. Znači, nekoliko golova različitih dimenzija, oprema za markiranje, klupe, plastični živi zidovi itd. Koštat će sve oko 30000 KM, izgleda skupo, ali s druge strane, tužno je da to dosad nismo imali, ne samo mi nego niko u cijeloj ligi.
Sretno, vidi se da je Kostic jako ozbiljan.
Ma nikad ozbiljnog kluba od Slobode...Thetraphak1921 je napisao/la:
![]()
Zalosno i komicno je sto nam je trebao Slovenac koji nije imao niti jedan profesionalan angazman, da nam kaze sta nam treba za trening.
Helem nejse, stediti se nece, kako ni na opremi tako ni na suplementima koje je Seferovic trazio. To je ono o cemu je @duska govorio, i ispostovat ce ga nasi u potpunosti. Bice nabavljeno sve sto je zatrazio, kako on tako i Kostic.. Cuo sam cak da je i to razlog zbog kojeg je napustio Slobodu, jer mu nisu mogli niti osnovno ispuniti.
mozda se opamete kad vide da takav nacin zivota ne ide uz profesionalni fudbal, al ko znaMemara je napisao/la:Ma nikad ozbiljnog kluba od Slobode...Thetraphak1921 je napisao/la:
![]()
Zalosno i komicno je sto nam je trebao Slovenac koji nije imao niti jedan profesionalan angazman, da nam kaze sta nam treba za trening.
Helem nejse, stediti se nece, kako ni na opremi tako ni na suplementima koje je Seferovic trazio. To je ono o cemu je @duska govorio, i ispostovat ce ga nasi u potpunosti. Bice nabavljeno sve sto je zatrazio, kako on tako i Kostic.. Cuo sam cak da je i to razlog zbog kojeg je napustio Slobodu, jer mu nisu mogli niti osnovno ispuniti.
Sve je tacno to sto si napisao, a opet sa druge strane dzaba ti i sva ta oprema ako ti i dalje imas slaufe, kockare, pijanice i narkomane u timu.
Da citiram sam sebe od neki dan. Nemojte mi vi vise pisati bilo sta, svi sto su pisali unazad.amazon je napisao/la:Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.
Svaka cast.amazon je napisao/la:Da citiram sam sebe od neki dan. Nemojte mi vi vise pisati bilo sta, svi sto su pisali unazad.amazon je napisao/la:Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.
U 6, ali je zatvorenog tipa.Mokroguz je napisao/la:Znate li u koliko je utakmica ove subote?
Ok hvalaMaticar je napisao/la:U 6, ali je zatvorenog tipa.Mokroguz je napisao/la:Znate li u koliko je utakmica ove subote?
Trebalo bi ubrzo krenuti, do kraja godine bi trebala biti gotova prva faza, negdje je ispalo da je siljak rekao da ce biti obje faze gotove do kraja, ali neceAdiFKS je napisao/la:Ne dolazim radi prepirki i sl.
Interesuje me kada krece prva faza radova na izgradnji istocne tribine? I koja su ocekivanja do kada ce se zavrsiti ta prva faza izgradnje?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, Bing [Bot], leo1946, roccosiffredi i 33 gosta.