EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Portugal
85
36%
Austrija
66
28%
Mađarska
33
14%
Island
55
23%

Ukupno glasova: 239

Lillard
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)

Post Postao/la Lillard » 14 jun 2016, 23:33

Volim čitat ove kmečavce nego išta. Šta gledate koji qurac kad se stalno žalite..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 jun 2016, 23:34

Pa ja ne znam šta vam više ne valja? Dva gola, po jedan na obje strane, jedna odlična i jedna solidna prilika pored gola za debitante Islanđane, Portugal više napadao imali i više prilika koje nisu iskoristili, i šta tu ne valja?

Jel' vi koji smatrate da ovo prvenstvo ne valja volite da vidite pregršt golova na utakmici kako bi bili zadovoljni sa njom ili ima nešto još više što mi ostali ne vidimo?

Ovo večeras je po svakom standardnu i više nego solidna utakmica dvije reprezentacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 14 jun 2016, 23:34

Eto nek mi zasluzujemo..ljudi imaju 350k stanovnika, koliko i sarajevo..pa su otisli na euro.

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jun 2016, 23:36

Lillard je napisao/la:Volim čitat ove kmečavce nego išta. Šta gledate koji qurac kad se stalno žalite..
Sve im ne valjaju utakmice, a svaku su pregledali. :) :)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 jun 2016, 23:36

Za ove sto kukaju na bunkerisanje nekih manjih repki kao Islanda

Da ih pitam,sta bi dali da je njihova reprezentacija na Euru i da igra mrtvi bunker i pri tome izvuce koji dobar rezultat kao Island veceras?

Ja prvi bi volio da je BiH na ovom turniru i da igra identicno kao Island AKO ZNA i da pri tome uzme bod Portugalu nego sto igraju onako "kao napadacki" pa ne mogu dati golova koliko mogu primit nazad zbog debila

Znaci bolje igrat lijepo i ne ici na Euro nego igrat kao Island i bit na Euru,mi smo mala repka za koju niko nece reci vidi bunkera a tako jaka reprezentacija ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 14 jun 2016, 23:38

Znači vi ste svi zadovoljni predstavom koju je pružio Island? Jednostavno ekipa sa onakvim mentalitetom, onakvom taktikom, ne zaslužuje da igra na završnici eura.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 jun 2016, 23:39

Rajaz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ja mislim da je Rona nešto zayebao koljeno pa zato u zadnje 2,3 godine njegovi slobodnjaci nisu ubojiti kao prije.
Ovo je klasični Ronaldo zadnje 3 sezone.
Od svjetskog klupskog prvenstva 2014-te. Ako su to tri sezone, dobro si. Pratim Barcu i Real svaku utakmicu i covjek od tog decembra nije isti igrac.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 jun 2016, 23:40

Nitro je napisao/la:Znači vi ste svi zadovoljni predstavom koju je pružio Island? Jednostavno ekipa sa onakvim mentalitetom, onakvom taktikom, ne zaslužuje da igra na završnici eura.
Furas nas...Taktika je plafon, ne moze bolje. Trebali su napasti Portugal da ih Ronaldo i Nani masakriraju na polu/kontre... kao i Ceska, da ih spanci rastave.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jun 2016, 23:40

Najgore je igrati kao mi, braniti se ne znamo, krila i brzog napadaca da napadnemo nemamo. Bunker ne bi mogli igrati, neko bi zaspao, neko bi napravio penal, pogrijesio i primili bi gol nakon cega se sve raspada.. A i nemamo fizikalije, nasi igraci spram ovih su slabi trkacki..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2016, 23:41

tuzlak1987 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Island bi nas pobjedio u svakom segmentu igre, jos jedan dokaz zasto su na prvenstvu 24 ekipe bolje od BiH..
Ja kazem da je moral 80% uspjeha. Kod Islandjana se jednostavno vidi naboj golim okom.
I jos ta psiha, ne boje se Portugala. Vjerovatno niko od njih nije ni pomislio na poraz veceras, a kod nas bi vecina forumasa na poraz od Portugala gledala kao na prirodni tok, dok bi igraci previse respektovali Portugal.

I kada igramo protiv Irske ili Nigerije mi cemo pronaci nacin da izgubimo. Pomislimo da smo jaci, nemamo disciplinu, udjemo sa previse respekta, izadju nenabrijani, trce manje od protivnika. Uvijek ce naci nesto sto bi nas i na ovom Euru kostalo pa makar igrali protiv Sjeverne Irske..
U bocu! Svaka cast.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 14 jun 2016, 23:42

muamerc je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Znači vi ste svi zadovoljni predstavom koju je pružio Island? Jednostavno ekipa sa onakvim mentalitetom, onakvom taktikom, ne zaslužuje da igra na završnici eura.
Furas nas...Taktika je plafon, ne moze bolje. Trebali su napasti Portugal da ih Ronaldo i Nani masakriraju na polu/kontre... kao i Ceska, da ih spanci rastave.
Nisu trebali napast, nisu se trebali ni branit. Nisu se trebali ni plasirat kad nemaju kvaliteta da ni u kom segmentu pariraju Portugalu, koji nije fudbalska velesila.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jun 2016, 23:42

Odlicnu utakmicu su odigrale obje reprezentacije. Navijao sam za Portugal, ali Island je odlicnom utakmicom odnio bod. Nadam se da ce Portugalci ipak proci grupu. :) :)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 jun 2016, 23:42

Igraju zanimljivije od Uniteda. :mrgreen:

Navijaci su im najjaci!

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)

Post Postao/la JuventinoVero » 14 jun 2016, 23:42

A sta su trebali?
Da polete u napad i prime peticu od portugala?

Ljudi prvi put igraju na nekom velikom takmicenju..i ne da se nisu obrukali nego su odlicni bili.
A jadni portugal eto nije mogao da zabije gol jer su se ovi branili..da su kakva reprezentacija našli bi put do gola..

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 jun 2016, 23:44

tuzlak1987 je napisao/la:Najgore je igrati kao mi, braniti se ne znamo, krila i brzog napadaca da napadnemo nemamo. Bunker ne bi mogli igrati, neko bi zaspao, neko bi napravio penal, pogrijesio i primili bi gol nakon cega se sve raspada.. A i nemamo fizikalije, nasi igraci spram ovih su slabi trkacki..
To bas i pokusavam reci,nije jednostavno igrati 90 savrsenu odbranu,uz sve to ti treba mnogo mnogo discipline,snage,i da svi ginu jedan za drugog i naravno i srece

A mi kakav smo narod opcenito tako je i u repki,svaki se oslanja na drugog i na kraju imas propuhe na sve strane,a o mentalitetu pojedinih igraca da ne pricamo

Treba i znanja za igrat bunker
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 jun 2016, 23:44

Apsolutno zadovoljan, zašto ne bi bio? Šta je tebi smetalo u večerašnjoj partiji Islanda i kako bi ti volio da su odigrali?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2016, 23:44

Daj im Ronalda i Sancheza, igracw oni drugacije. Ne mogu da shvatim tvoje misljenje, ali nikako. Mozda im selektor pred iducu tekmu kaze: "E igracemo sa tri spica, da raja u BIH bude zadovoljna".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 jun 2016, 23:47

Kajzer10 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ja mislim da je Rona nešto zayebao koljeno pa zato u zadnje 2,3 godine njegovi slobodnjaci nisu ubojiti kao prije.
Ovo je klasični Ronaldo zadnje 3 sezone.
Od svjetskog klupskog prvenstva 2014-te. Ako su to tri sezone, dobro si. Pratim Barcu i Real svaku utakmicu i covjek od tog decembra nije isti igrac.
Kakva cjepidlaka slika :mrgreen:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 jun 2016, 23:53

Pa ako cemo vec kukat na to "brane se jer su slabi i nisu zasluzili da budu na prvenstvu" sta cemo onda s jednom Italijom koja je jucer rasula Belgiju na isti nacin samo s jacim kontrama. Pa normalno da ce se ekipa koja je slabija od Portugala u svim dijelovima terena zatvorit pa pokusat nesto, ko da njih zanima jel to lijepo za gledat il ne ljudi izvukose bod pa nek se ljuti ko hoce.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 14 jun 2016, 23:54

Mene su oduševili navijači Islanda,definitivno najbolji navijanje do sada na Euru,čitavu utakmicu nisu ušutili,Island je mogao i do pobjede da je onaj iskoristio onu veliku šansu pred kraj utakmice.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.