EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Pa mi Islandu ne bi mogli pera odbiti, cemu kritiziranje, igraju stil koji im najvise odgovara.
Samo cu kratko reći: ''BRAVO ISLAND''.
Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu bili prvi, ali vjerovatno bi bili da se nisu plasirali u 7. kolu pobjedom protiv Holandije i onda se sprdali do kraja kvalifikacija.VIP je napisao/la:Ljudino Island je bio 1. u grupi,cak mislim da su se medju prvima i plasirali na euro. Smiri dozivljajNitro je napisao/la:Yebem svima u UEFI familiju sa ovim 24 reprezentacije-formatom. Dođu bogaljevi da se brane na euro, nikakve ambicije, ničega. Ovo je velika sramota. U udarcima 30:4 za Portugal, kakav je ovo fudbal, kakav je ovo euro........... Sramota!
Nas bi Portugal raštalovo zbog naše nekompaktnosti u odbrani i nesposobnosti da se svih 11 igrača brane, previše seremo o Islandu, svaka čast državi od 330 000 stanovnika i opet se skupi 11 fudbalera, a mi lafo 3.5miliona i iza Islanda smo po igrama.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Island bi nas pobjedio u svakom segmentu igre, jos jedan dokaz zasto su na prvenstvu 24 ekipe bolje od BiH..
Ma ne pratim ga toliko al' znam za to koljeno jer sam negdje pročitao priču tj. tekst vezan za te njegove slobodnjake koji su dosta lošiji nego prije.Kajzer10 je napisao/la:On generalno slabije igra zbog tog koljena i naravno da mu je jacina udaraca opala ali opet mu je preciznost kod slobodnih uzasna. Dakle, uz sve te probleme moze puno bolje.Raonffa je napisao/la:Ja mislim da je Rona nešto zayebao koljeno pa zato u zadnje 2,3 godine njegovi slobodnjaci nisu ubojiti kao prije.
Steta sto nema Coentraoa, jako bitan igrac za ovu ekipu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo je klasični Ronaldo zadnje 3 sezone. Nećeš čuti za njega ako ne zabije.Raonffa je napisao/la:Ja mislim da je Rona nešto zayebao koljeno pa zato u zadnje 2,3 godine njegovi slobodnjaci nisu ubojiti kao prije.
Ne govorim samo za slobodnjake nego općenito.
Generalni doprinos igri 0 poena.
Portugal bolji , ali ... Sjajni defanzivni bedem Islanda , pozrtvovanost njihovih igraca
Navijaci
Ovo ce poremetiti planove Portugalu jer igraju sa Austrijom koja se mora vaditi nakon danasnjeg poraza.Vidit cemo kako ce Ronaldo i ekipa odgovoriti protiv Austrije , jer sigurno ce biti otvorena utakmica sa obje strane

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, postao je sirovina generalno. Tehnicki je pao u svakom smislu.Raonffa je napisao/la:Ja mislim da je Rona nešto zayebao koljeno pa zato u zadnje 2,3 godine njegovi slobodnjaci nisu ubojiti kao prije.
Veceras je bio los. Osim onog centarsuta u prvom, ne mogu se sjetiti da je nesto korisno uradio, a ovi slobodnjaci u zivi zid su samar suigracima. Zadnji minut, nema opasnosti od kontre, svi dosli naprijed i on suta...

Island vrlo dobar, odgovoran a u napadu fino kombinuju i dosta su konkretni. Lagerback je napravio dobar posao.

Ja kazem da je moral 80% uspjeha. Kod Islandjana se jednostavno vidi naboj golim okom.tuzlak1987 je napisao/la:Island bi nas pobjedio u svakom segmentu igre, jos jedan dokaz zasto su na prvenstvu 24 ekipe bolje od BiH..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bravo za Island, nije mala stvar istrajati protiv Portugala u prvom nastupu na Euru.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Iceland's biggest moment in European football since their volcano forced Barca to travel by bus to Milan in 2010
Zna često u zadnje vrijeme da bude nešto lošiji i u Realu al' jbg opet je to Ronaldo, ime i brand i neke stvari mu se gledaju kroz prsteRajaz je napisao/la:Ovo je klasični Ronaldo zadnje 3 sezone. Nećeš čuti za njega ako ne zabije.Raonffa je napisao/la:Ja mislim da je Rona nešto zayebao koljeno pa zato u zadnje 2,3 godine njegovi slobodnjaci nisu ubojiti kao prije.
Ne govorim samo za slobodnjake nego općenito.
Generalni doprinos igri 0 poena.

@Slevin
Ma on je skoro uvijek takav u dresu reprezentacije pogotovo kada igraju protiv jačeg protivnika jer ga sve ozbiljnije reprezentacije vrlo lako zatvore jer je on u suština glavna uzdanica Portugala i kada zatvore njega haman su riješili i Portugal, tako da mu je teško doći do izražaja u reprezentativnom dresu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Poludio i Lineker

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mi necemo nikad ostvarit nista slicno dok u nasoj repki ne bude vidljiv zar u ocima igraca kao u Italije i Islanda
Posle prvog kruga Hrvati i Talijani najvise pokazali,Turska i Sjeverna Irska najmanje
Bravo Island
Posle prvog kruga Hrvati i Talijani najvise pokazali,Turska i Sjeverna Irska najmanje
Bravo Island
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- tuzlak1987
- Kontakt:
I jos ta psiha, ne boje se Portugala. Vjerovatno niko od njih nije ni pomislio na poraz veceras, a kod nas bi vecina forumasa na poraz od Portugala gledala kao na prirodni tok, dok bi igraci previse respektovali Portugal.Sabinho je napisao/la:Ja kazem da je moral 80% uspjeha. Kod Islandjana se jednostavno vidi naboj golim okom.tuzlak1987 je napisao/la:Island bi nas pobjedio u svakom segmentu igre, jos jedan dokaz zasto su na prvenstvu 24 ekipe bolje od BiH..
I kada igramo protiv Irske ili Nigerije mi cemo pronaci nacin da izgubimo. Pomislimo da smo jaci, nemamo disciplinu, udjemo sa previse respekta, izadju nenabrijani, trce manje od protivnika. Uvijek ce naci nesto sto bi nas i na ovom Euru kostalo pa makar igrali protiv Sjeverne Irske..
Island
Nani nije mogao sam

Nani nije mogao sam
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Cristiano Ronaldo from direct free-kick in major tournaments (World Cup + Euro):
Taken: 34
Scored: 0
Taken: 34
Scored: 0
Mislim da je ocito kako najvecu ulogu u reprezentativnom fudbalu igra taj zar, motiv, zelja kod igraca, uz fizicku spremu, disciplinu i strucnjaka na klupi koji ce to posloziti. To bi bilo nekih 70-80% uspjeha a ostalo otpada na kvalitet igraca. Tesko ce se nama to ikada posloziti jer ce uvijek neko pametovati sto nije na prvenstvo poveo Horica, a sto ce mu na spisku Djuric iz druge talijanske i sl.
Islandu svaka cast
Islandu svaka cast

Nad tobom sunce najljepše sja
Ljudino, znam da su bili prvi, generalno pričam, kvaliteta fudbala je očajna zasad. A Island je jedna od reprezentacija koja sigurno ne zaslužuju da bude na euru sa ovom igrom od noćas. Skandalozno!Donnie Darko je napisao/la:Nisu bili prvi, ali vjerovatno bi bili da se nisu plasirali u 7. kolu pobjedom protiv Holandije i onda se sprdali do kraja kvalifikacija.VIP je napisao/la:Ljudino Island je bio 1. u grupi,cak mislim da su se medju prvima i plasirali na euro. Smiri dozivljajNitro je napisao/la:Yebem svima u UEFI familiju sa ovim 24 reprezentacije-formatom. Dođu bogaljevi da se brane na euro, nikakve ambicije, ničega. Ovo je velika sramota. U udarcima 30:4 za Portugal, kakav je ovo fudbal, kakav je ovo euro........... Sramota!
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.