FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 14 jun 2016, 22:24

THEC je napisao/la:Ma Said ako moze igrati 20 minuta po mecu sasvim dovoljno, s klupe ga ubacivati zadnjih 20 minuta da rijesi tekmu :D -pogotovo ove velike tekme je volio igrati, pa eto ako ostane i Benko kad njega ne ide u jacim tekmama imamo Saida dok za manje ne treba brinuti tu bi Benkara odradio svoj posao :D
Pa mislim da je i najbolje i za Saida, a i za nas, da on bude džoker sa klupe i da jednim potezom riješava utakmice. Zadnjih 20-30 min, u ovisnosti od rezultata.
SARAJEVO

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 14 jun 2016, 22:25

Rahma je napisao/la:

Bravo za naš klub!
Aferim

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 jun 2016, 22:28

Pantelija je napisao/la:na zalost, 31 milju @zagorski
ugradio se dino milju, kazee, nece se ni osjetiti
Neka fino masallah,a inace kazu da se Dini i vitri mogu dati pa je to Said vec odradio izgleda :D

Rule_hz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2016, 22:29

Memara je napisao/la:
Rahma je napisao/la:

Bravo za naš klub!
Aferim

dat ce Allah dragi da uspije momak i da dodje u akademiju i da bude najbolji iggrac lijepe li nam drzave
AMIN
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jun 2016, 22:31

Rahma je napisao/la:

Bravo za naš klub!
suze mi krenuse sviju mi...

GLEDAS LI SAMIRE RADOVČE OVO , sve smo ti dali a ti sve nargili dao... pogleadj ovo dijete i skontaj sta si imao i sta sad imas :oops: :oops:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 14 jun 2016, 22:35

Da ne zaboravimo Anela Hebibovica koji je u prosloj sezoni razvaljivao, vraca nam se sada. Nadam se da ce se snaci u klubu. Doveden je kao jedan od najboljih igraca lige i gle sta bi.
Amer Dupovac!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 jun 2016, 22:42

Rahma je napisao/la:Da ne zaboravimo Anela Hebibovica koji je u prosloj sezoni razvaljivao, vraca nam se sada. Nadam se da ce se snaci u klubu. Doveden je kao jedan od najboljih igraca lige i gle sta bi.
Kad bi on i Nemanja nastavili sa onom formom iz Olimpika,rijesili bi krila za ovu sezonu. Dodaj tu jos Dulju,pa i ovaj Cetkovic moze igrati krilo,tu je Hodzic po potrebi Amer,a eventualno i Almir ako Dulja ode.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 14 jun 2016, 22:50

&krmpoticu bio ti s njim na tenisu. Nagovorio mu se da je krmak debeli, nasto ce on tebi ljubazno; ja idem u Saraj'vo,imat cu platu 30 milja. Treba mi mjesec dva da budem u top formi, al mi malo fali da sjebem koljeno. Inace u Dinamu sam dobio 50 milja za titulu i isto toliko za LP plus plate itd. Vidim vas kako se rukujete, on ode uz srdacan pozdrav a ti uze reket i nastavi sa igrom. Ma bravo majstore nadmasio si mnoge na ovoj temi. Sve si nas obradovao a od mene imas veliiikiiiii mustuluk.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2016, 22:52

ko pravi one avatre dajte molim vas napravite mi grb i said
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 jun 2016, 22:52

Pa nema Said 40 godina da ne moze igrati. On ili moze igrati ili ne može nikako zbog povrede... A ako mislite to da igra 20 minuta da ga ne bi neko ozlijedio, to nema nikakve veze,njega moze neko ozlijediti i u tom periodu,a može da mu ništa ne bude u 90 minuta...
Sabrine mi moje!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jun 2016, 22:53

Pantelija je napisao/la:
Rahma je napisao/la:

Bravo za naš klub!
suze mi krenuse sviju mi...

GLEDAS LI SAMIRE RADOVČE OVO , sve smo ti dali a ti sve nargili dao... pogleadj ovo dijete i skontaj sta si imao i sta sad imas :oops: :oops:
18 kilometara pjesaci koliko to dodje u dva pravca pa toliko Radovac ne pretrci za tekmu. Svaka cast ko se sjetio da pomogne ovog djecaka,nas klub koliko vidim uvijek ucestvuje u humanim akcijama

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 jun 2016, 22:54

Kazu sutra potpisuje jos nakav bolji od Saida, info popara hahaa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 jun 2016, 22:55

Moje mišljenje o Saidu.

Istina, svi mi njega volimo i zaslužio je da ponovo obuče bordo dres. Koliko je samo donio radusti nama navijačima.
Zadužio je klub pa kad bi došao i ne odigrao ni jednu minutu, zaslužio je, donio je dosta novca klubu svojim majstorijama.

Njega kada bi doveli, s obzirom na situaciju i trenutni igrački kadar, ne bi trebali ozbiljnije računati na njega ako nam je cilj "ispraviti" prošlu sezonu i u sljedeću ući sa ciljem da se osvoji jedan od trofeja. A ako ga povrede zaobiđu, i ako bi se vratio upola u onu formu kakav je bio, onda bi to bio veliki bonus. Ali treba biti profesionalan, svi smo mi za njegov dolazak, ali ako se oslonimo samo na njega i ako budemo ozbiljnije računali na njega, neće nas biti nigdje, ako se, ne daj Bože, ponovo povrijedi ili ne vrati u pravu formu. Nažalost, nije se naigrao nikako posljednih par godina.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jun 2016, 23:01

zlo87 je napisao/la:Kazu sutra potpisuje jos nakav bolji od Saida, info popara hahaa
reci ti Popari da to @majkl nije potvrdio i da mu ne vjerujemo :lol:
Pyro is not a crime !

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 jun 2016, 23:01

obiteljskicovjek je napisao/la:&krmpoticu bio ti s njim na tenisu. Nagovorio mu se da je krmak debeli, nasto ce on tebi ljubazno; ja idem u Saraj'vo,imat cu platu 30 milja. Treba mi mjesec dva da budem u top formi, al mi malo fali da sjebem koljeno. Inace u Dinamu sam dobio 50 milja za titulu i isto toliko za LP plus plate itd. Vidim vas kako se rukujete, on ode uz srdacan pozdrav a ti uze reket i nastavi sa igrom. Ma bravo majstore nadmasio si mnoge na ovoj temi. Sve si nas obradovao a od mene imas veliiikiiiii mustuluk.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Od Saida,na ime onih 50 milja,ili onaj svoj,s kojim mase?? :D
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2016, 23:03

SiouxLukavac je napisao/la:Moje mišljenje o Saidu.

Istina, svi mi njega volimo i zaslužio je da ponovo obuče bordo dres. Koliko je samo donio radusti nama navijačima.
Zadužio je klub pa kad bi došao i ne odigrao ni jednu minutu, zaslužio je, donio je dosta novca klubu svojim majstorijama.

Njega kada bi doveli, s obzirom na situaciju i trenutni igrački kadar, ne bi trebali ozbiljnije računati na njega ako nam je cilj "ispraviti" prošlu sezonu i u sljedeću ući sa ciljem da se osvoji jedan od trofeja. A ako ga povrede zaobiđu, i ako bi se vratio upola u onu formu kakav je bio, onda bi to bio veliki bonus. Ali treba biti profesionalan, svi smo mi za njegov dolazak, ali ako se oslonimo samo na njega i ako budemo ozbiljnije računali na njega, neće nas biti nigdje, ako se, ne daj Bože, ponovo povrijedi ili ne vrati u pravu formu. Nažalost, nije se naigrao nikako posljednih par godina.

brate vjeruj mi da smo profitirali vec vvidjet ces prvu tekmu koliko ce nas doci ovo je jako dobro za marketing privuc naijace na stadion uz to ako dovedu jos kakvog kapitalca rangu saidu te pare ce vratiti za 5 kola mislim na godisnje oplate kolike god da su jos ako se raspored potrefi sa ovim sistemom vjeruj mi bit ce svasta upamti me sta sam ti reko av uz to ako bog da ako se uspije titula uzet pa mislim da cemo izaci 5 6 miliona prihoda sa evropom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jun 2016, 23:04

Mislite da ce Sajo sam dici posjetu nesto drasticno? :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2016, 23:07

socrates je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:&krmpoticu bio ti s njim na tenisu. Nagovorio mu se da je krmak debeli, nasto ce on tebi ljubazno; ja idem u Saraj'vo,imat cu platu 30 milja. Treba mi mjesec dva da budem u top formi, al mi malo fali da sjebem koljeno. Inace u Dinamu sam dobio 50 milja za titulu i isto toliko za LP plus plate itd. Vidim vas kako se rukujete, on ode uz srdacan pozdrav a ti uze reket i nastavi sa igrom. Ma bravo majstore nadmasio si mnoge na ovoj temi. Sve si nas obradovao a od mene imas veliiikiiiii mustuluk.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Od Saida,na ime onih 50 milja,ili onaj svoj,s kojim mase?? :D
:lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 jun 2016, 23:07

joker90 je napisao/la:Mislite da ce Sajo sam dici posjetu nesto drasticno? :mrgreen:
Pitanje da li je to u cilju administraciji :lol: :lol:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 jun 2016, 23:08

Napisao Husara ne slici na fb da su forumasi otjerali Seleta hahahahaa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Fouzi1, rimljanin90, Vanja8 i 33 gosta.