hasoson hahahahhahaTorres_9 je napisao/la:jes fkt ovo za prezimena islandjana, otac sigurdsona je
Sigurdur Adalsteinsson
Navijam da mujo sklepa dijete islandjanki i da im igra u repki mujoson
Sent from my iPhone using Tapatalk
EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Vec sam mislio da je usla.
Oni su druže i sa Ronaldom prosjekRaonffa je napisao/la:Ne znam na čemu forumski puk temelji optimizam kada je u pitanju Portugal, oni su i dalje ekipa koja je bez Ronalda prosjek.

daj uvedi Quaresmu da vidimo majstora na djelu

Forza Milan!
- Donnie Darko
- Kontakt:
https://www.google.ba/search?q=iceland+ ... +wallpaper
Raj na zemlji
Šta znači malo stanovnika, nema ko uništit ovu ljepotu.
Naprijed Islanđani
Raj na zemlji

Naprijed Islanđani

Ma jesu al' eto opet bolje djeluju nego Švedska sa Ibrahimovićem recimo, mislim što se tiče nekog uspjeha jer više na velikim takmičenjima uradi Portugal nego Švedska...Maestro21 je napisao/la:Oni su druže i sa Ronaldom prosjekRaonffa je napisao/la:Ne znam na čemu forumski puk temelji optimizam kada je u pitanju Portugal, oni su i dalje ekipa koja je bez Ronalda prosjek.![]()
daj uvedi Quaresmu da vidimo majstora na djelu
Al' meni je smiješnije što se od njih često očekuju neke velike stvari a oni su meni vazda bezveze i vazda na silu sve dok im ne dođe neka reprezentacija koja ih rutinski prođe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko ono reče nedavno smirio se Pepe 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Za razliku od ranijih nastupa, ova repka ima mnogo vise rjesenja prema naprijed (iako je logicno da ce cesce ici na Ronu) ali sto je vaznije ta takticka cvrstina koju uvodi Santos.Ne znam na čemu forumski puk temelji optimizam kada je u pitanju Portugal, oni su i dalje ekipa koja je bez Ronalda prosjek.
Naravno necemo donositi neke zakljucke nakon prvog meca, ali realno vcrs je skoro sve stimalo sem realizacije.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Zanimljivije vađenje kikirikija iz štapića nego drugo poluvrijeme ove tekme.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma mene vala nimalo oduševili nisu, kao i uvijek većina lopti na Ronalda koji siluje malo manje iz razloga što je dobro zatvoren i par prilika više iz grešaka odnosno lošeg postavljana Islanđana nego na neko umijeće Portugalaca al' eto.Asteriks je napisao/la:Za razliku od ranijih nastupa, ova repka ima mnogo vise rjesenja prema naprijed (iako je logicno da ce cesce ici na Ronu) ali sto je vaznije ta takticka cvrstina koju uvodi Santos.Ne znam na čemu forumski puk temelji optimizam kada je u pitanju Portugal, oni su i dalje ekipa koja je bez Ronalda prosjek.
Naravno necemo donositi neke zakljucke nakon prvog meca, ali realno vcrs je skoro sve stimalo sem realizacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koje Cakir face i gestikulacije ima,komedija 
Odlicni Islandjani na tribinama.Top 3 predstava.

Odlicni Islandjani na tribinama.Top 3 predstava.
jao finbogasone zamalo
Igralo se sa dosta raznolikosti. Prvo su eksploatisali centarsuteve (veoma dobro) da bi kasnije odlicnim utrcavanjima i kratkim pasovima stvarali prostora za opasne napade.Ma mene vala nimalo oduševili nisu, kao i uvijek većina lopti na Ronalda koji siluje malo manje iz razloga što je dobro zatvoren i par prilika više iz grešaka odnosno lošeg postavljana Islanđana nego na neko umijeće Portugalaca al' eto.
Ipak, msm da Fontea ne smije zaobici u narednim mecevima, jer je pomenuti odlicno rjesenje za uvezati rastrkanu odbranu (kada ekipa ide naprijed tokom presinga).
Island je opasno nezgodan protivnik, al na kraju ide ono, dzaba igra kada iz iste nisu poentirali.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kako skoci ovoliko yebo sve ludo..
EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Meni je ovo najbolja grupa 

Vidjet ćemo krajnji domet, za sada za mene ništa pretjerano dobro i bolje od prijašnjeg Portugala.Asteriks je napisao/la:Igralo se sa dosta raznolikosti. Prvo su eksploatisali centarsuteve (veoma dobro) da bi kasnije odlicnim utrcavanjima i kratkim pasovima stvarali prostora za opasne napade.Ma mene vala nimalo oduševili nisu, kao i uvijek većina lopti na Ronalda koji siluje malo manje iz razloga što je dobro zatvoren i par prilika više iz grešaka odnosno lošeg postavljana Islanđana nego na neko umijeće Portugalaca al' eto.
Ipak, msm da Fontea ne smije zaobici u narednim mecevima, jer je pomenuti odlicno rjesenje za uvezati rastrkanu odbranu (kada ekipa ide naprijed tokom presinga).
Island je opasno nezgodan protivnik, al na kraju ide ono, dzaba igra kada iz iste nisu poentirali.
Meni se Portugal dopao, konkretna ekipa, zna se ko sta radi. Nisu mozda odigrali najbolje, primili su gol koji oni ne primaju, komunikacija Ronalda s ostatkom tima je bila jako losa kao i njegova igra.
Ali se da ustimati to.
Navijaci Islanda najljepsi prizor na Euru do sada.
Ali se da ustimati to.
Navijaci Islanda najljepsi prizor na Euru do sada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bravoooooooooooooooo
"We need to suffer. And we need to fight."
Super utakmica.Bravo za Islandjane.Portugal takodjer dobar,ali sad im ide Austrija koja se mora vadit i tu bi moglo biti svega ako se Austrijanci uozbilje.
Kao sto jos jucer rekoh, Island ne gubi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.