Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:On je jedan od najboljih ako ne i najbolji poslijeratni igrac Sarajeva. Samo me strah njegovog koljena a za ostalo se ne brinem. Mi kao navijaci smo povezani sa njim a i on nas postuje i voli do neba radi onog svega sto smo prezivjeli zajedno u ovom klubu.
Memara jel ti vodiš onu stranicu na fb Balkan fans?Memara je napisao/la:Daledesma je napisao/la: A s kim onda ppotpisujemo? Nike?
Na tvom mjestu pitao bih,koji je prvi naredni igrac koji ce biti predstavljen u novom dresuDenchiNL je napisao/la:Zasto se onda svi novi igraci predstavljaju u starim haadovim dresovima???Memara je napisao/la:Daledesma je napisao/la: A s kim onda ppotpisujemo? Nike?
A ja bih pitao jel fakat mislite predstavljat igrace u 2 razlicita dresa???socrates je napisao/la:Na tvom mjestu pitao bih,koji je prvi naredni igrac koji ce biti predstavljen u novom dresuDenchiNL je napisao/la:
Zasto se onda svi novi igraci predstavljaju u starim haadovim dresovima???
Ako ti kazem da je Said dobio za ulaz u LP 50K i isto toliko za titulu u Hrvatskoj a da se nije bas naigrao u Dinamu. Na sve to mjesecne plate, mislis da ce kod vas igrati za kikiriki?joker90 je napisao/la: Znaci Said godisnje bez bonusa ima 360k platu, a upitnog je zdravlja? Ne provaljuj se djece ti, evo obradovao si nas pravo jarane. Jos vise ces nas obradovati ako nikad ne uđes vise na ovu temu, a pritom se mozda i roknes negdje!
Mog'o bi Benko postati malo ljubomoran ukoliko on ostane a Said potpiseRule_hz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:On je jedan od najboljih ako ne i najbolji poslijeratni igrac Sarajeva. Samo me strah njegovog koljena a za ostalo se ne brinem. Mi kao navijaci smo povezani sa njim a i on nas postuje i voli do neba radi onog svega sto smo prezivjeli zajedno u ovom klubu.
mi smo mu podrska uvijek bila i ostat covjek kad vidi 1 tekmu na hasetu ako bog da 15.000 dusa da skandira njegovo ime sve ce se samo kazat bit ce to nas said i ozdravit ce i bit bolji nego sto je biovolim ga jer je uvijek iskren bio!!! i ispostovo je sveti dres i broj SEDAM za ono malo vremena sto je bio u klubu i dat ce Allah dragi da ga i sad ispostuje Ako Bog da... Saide majstore HORDE su uz tebe!!!!
Ko smo to mi,a u odnosu na nas ko si sad ti??DenchiNL je napisao/la:A ja bih pitao jel fakat mislite predstavljat igrace u 2 razlicita dresa???socrates je napisao/la:Na tvom mjestu pitao bih,koji je prvi naredni igrac koji ce biti predstavljen u novom dresuDenchiNL je napisao/la:
Zasto se onda svi novi igraci predstavljaju u starim haadovim dresovima???
MortemHz je napisao/la:Mog'o bi Benko postati malo ljubomoran ukoliko on ostane a Said potpiseRule_hz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:On je jedan od najboljih ako ne i najbolji poslijeratni igrac Sarajeva. Samo me strah njegovog koljena a za ostalo se ne brinem. Mi kao navijaci smo povezani sa njim a i on nas postuje i voli do neba radi onog svega sto smo prezivjeli zajedno u ovom klubu.
mi smo mu podrska uvijek bila i ostat covjek kad vidi 1 tekmu na hasetu ako bog da 15.000 dusa da skandira njegovo ime sve ce se samo kazat bit ce to nas said i ozdravit ce i bit bolji nego sto je biovolim ga jer je uvijek iskren bio!!! i ispostovo je sveti dres i broj SEDAM za ono malo vremena sto je bio u klubu i dat ce Allah dragi da ga i sad ispostuje Ako Bog da... Saide majstore HORDE su uz tebe!!!!
Naravno!krmpotich je napisao/la:Ako ti kazem da je Said dobio za ulaz u LP 50K i isto toliko za titulu u Hrvatskoj a da se nije bas naigrao u Dinamu. Na sve to mjesecne plate, mislis da ce kod vas igrati za kikiriki?joker90 je napisao/la: Znaci Said godisnje bez bonusa ima 360k platu, a upitnog je zdravlja? Ne provaljuj se djece ti, evo obradovao si nas pravo jarane. Jos vise ces nas obradovati ako nikad ne uđes vise na ovu temu, a pritom se mozda i roknes negdje!
Trenutno korisnika/ca: delko, DzemoSmjecanin, N3R3D i 53 gosta.