FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

carsijaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la carsijaba » 14 jun 2016, 21:33

slika

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 14 jun 2016, 21:34

Stvarno mi niste jasni vi pojedinci. Valjda je jasno šta pojedinci žele, pljuvaće Upravu šta god da urade. Ne možete vi tu ništa uraditi, samo džabe trošite vrijeme dok im objašnjavate.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 21:35

TikTak je napisao/la:Nismo svi izginuli ako smo ostali bez Zahirovica, Bogicevica i Tiaga. Igracki i nismo mnogo izgubili, finansije nas pretjerano ne bi trebale interesovati. Trebaju nam pehari, nas navijace ne trebaju imteresovati ostale stvari.
normalno da nismo,do jucer su svi govorili kako nije nista pokazao,kao sto i nije,Bogicevic spor i star,Tiago osim onog gola guzovace pitama i brzine nikakvog fudbalskog znanja nema,trci kao lud ne zna stat pogledat,dodat,opucat.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 21:37

HausMan je napisao/la:
briga je napisao/la:Pa ti pobrojani kad su dolazili ti i slični tebi ste ih pljuvali kao i sve ostalo. Jedina sreća u svemu ovom što se ništa ne pitate.
Idi vezi goblene, pusti starije ljude da pisu. Smori ti dijete drago!
Pa pogledaj kad si prijavljen i koliko imaš postova a kad sam ja i skontaj ko smara ovdje.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 14 jun 2016, 21:40

carsijaba je napisao/la:slika
Jesi te to na seminaru ucili o spinovanju. Pravili ekipu u januaru za ovu sezonu, sad tjeramo igrace uz finansijske gubitke a ti nam postavljas sliku bez komentara. Stvarno mislite da smo ovce. Da ne zaboravim Deju ublehasa sto prije otjerati iz kluba jer je Svetinju na pres konferenciji ponizio kao niko u istoriji.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 21:51

Doskoljavao se u Americi s violinom

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 14 jun 2016, 21:52

samoplavi je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:slika
Jesi te to na seminaru ucili o spinovanju. Pravili ekipu u januaru za ovu sezonu, sad tjeramo igrace uz finansijske gubitke a ti nam postavljas sliku bez komentara. Stvarno mislite da smo ovce. Da ne zaboravim Deju ublehasa sto prije otjerati iz kluba jer je Svetinju na pres konferenciji ponizio kao niko u istoriji.
Ne da smo je pravili u januaru, nego je i dalje pravimo. Izuzetno sam sretan što je Zahirović otišao jer je odigrao 1,5 utakmica kako treba, a došao je kao najveće i najplaćenije pojačanje.
Ti si taj koji spinuje i širi negativu, ali nažalost ja ti ne mogu pomoći. Otjerali smo (Miloš Kostić) najskupljeg igrača, koji nije pružio skoro ništa i na tome možemo samo finansijski zaraditi, a ne i dalje mu davati dobru platu za lošu igru.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 14 jun 2016, 22:01

Kako ćeš zaraditi ne kontam, pa vec smo popušili vise desetina hiljada maraka i on otišao za džaba. Sta je tu zarada

southjug
Kontakt:

Post Postao/la southjug » 14 jun 2016, 22:02

Sve na stranu ali toliko napadati ovu upravu bez KONKRETNIH dokaza ja nemogu shvatiti,pa hocete li info iz prve ruke,da se nije prosao Mogren ne tako davno Zeljo je trebao ici pod kljuc,da gospodo pod kljuc,znam ja da ce se pojedini sada javiti sa parolom Zelju ni mnogi rezimi nisu mogli da ugase, to vam je cinjenica vjerovali ili ne,zato pustite ljude neka rade posao

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 22:04

southjug je napisao/la:Sve na stranu ali toliko napadati ovu upravu bez KONKRETNIH dokaza ja nemogu shvatiti,pa hocete li info iz prve ruke,da se nije prosao Mogren ne tako davno Zeljo je trebao ici pod kljuc,da gospodo pod kljuc,znam ja da ce se pojedini sada javiti sa parolom Zelju ni mnogi rezimi nisu mogli da ugase, to vam je cinjenica vjerovali ili ne,zato pustite ljude neka rade posao
Jesi to iz strajka izasao? Zeljo da se ugasi :urnebes:

southjug
Kontakt:

Post Postao/la southjug » 14 jun 2016, 22:08

HausMan je napisao/la:
southjug je napisao/la:Sve na stranu ali toliko napadati ovu upravu bez KONKRETNIH dokaza ja nemogu shvatiti,pa hocete li info iz prve ruke,da se nije prosao Mogren ne tako davno Zeljo je trebao ici pod kljuc,da gospodo pod kljuc,znam ja da ce se pojedini sada javiti sa parolom Zelju ni mnogi rezimi nisu mogli da ugase, to vam je cinjenica vjerovali ili ne,zato pustite ljude neka rade posao
Samo se ti keslaj,pojma ti nemas

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 22:09

southjug je napisao/la:
HausMan je napisao/la:
Samo se ti keslaj,pojma ti nemas
Kako ti znas da se trebao ugasiti? Cuo u makjatu ili si direktan uposlenik kluba.?

southjug
Kontakt:

Post Postao/la southjug » 14 jun 2016, 22:11

E bas cu tebi odgovarati,idi spavaj

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 22:12

southjug je napisao/la:E bas cu tebi odgovarati,idi spavaj
Znaci na platnoj listi si kluba, cim si danas odlucio da pises. Da nam objasnis kako je ova uprava najbolja ikad, i koja je spasila Zelju da se ugasi. Grimove bajke su na drugom forumu.

southjug
Kontakt:

Post Postao/la southjug » 14 jun 2016, 22:16

Ignore

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 14 jun 2016, 23:19

Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.

Slucaj Bogicevic,samo nepametni ne vide o cemu se radi,covjek ima ugovor nece da raskine ugovor,siljak i kompanija nece da ga isplate do kraja ugovora i sad kao suplje prosipaju trenirace sa ekipom dok ne nadje klub,to mogu djeci prosipat lovacke price

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 14 jun 2016, 23:22

Nuk89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.

Slucaj Bogicevic,samo nepametni ne vide o cemu se radi,covjek ima ugovor nece da raskine ugovor,siljak i kompanija nece da ga isplate do kraja ugovora i sad kao suplje prosipaju trenirace sa ekipom dok ne nadje klub,to mogu djeci prosipat lovacke price
Jok, gdje ces to reci. Kazu ovi klimoglavci da nam je Zahirovic dao para sto smo ga otjerali. Zamisli dokle to ide i jos imaju obraza da brane svoje tj stavove iz kluba. Mi u pola godine promijenili igraca ko pitice u godinu za vrijeme rumenog.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 23:25

Nuk89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.

znas li ti sta je sporazumni raskid ugovora?

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 23:26

gramparada je napisao/la:

Sporazumno mu dali za 6 mjeseci preko 70.000KM, to znaci.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 23:27

HausMan je napisao/la:
gramparada je napisao/la:

Sporazumno mu dali za 6 mjeseci preko 70.000KM, to znaci.
a od kud ti to znas?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 38 gostiju.