Sta ce nam koji qurac..za njega je Stjepanovic stroj..isto kao što su za ovog i oni bili u Zelji..lik morao igrat da mu vrate formu..prptiv Slobode uz Stevanovica im je ponajgori igrac na terenu..Stevanović zbog Perica koji ga je strpao, a ovaj nije odigro citavu polusezonu da valja..kod nas nema mjesta u prvoj postavi..na klupi ima ako će za platu trazit sansu da nekad zaigra bujrum, a drugacije nikakopinoglavi je napisao/la:Mogli bi ovog Zahirovica dovesti, evo raskinuo sa Zeljom
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zezao sam se zbog posta chinia koji je bio iznadSaltCityAttack je napisao/la:Sta ce nam koji qurac..za njega je Stjepanovic stroj..isto kao što su za ovog i oni bili u Zelji..lik morao igrat da mu vrate formu..prptiv Slobode uz Stevanovica im je ponajgori igrac na terenu..Stevanović zbog Perica koji ga je strpao, a ovaj nije odigro citavu polusezonu da valja..kod nas nema mjesta u prvoj postavi..na klupi ima ako će za platu trazit sansu da nekad zaigra bujrum, a drugacije nikakopinoglavi je napisao/la:Mogli bi ovog Zahirovica dovesti, evo raskinuo sa Zeljom
A nije on los koliko je Zeljo bio los i neorganizovan pa je on ispastao i sigurno moze dosta bolje pogotovo uz Husrefa, ali opet i kao takav nam ne treba.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sta kaze bpor... Ivan Fatic zadnji vezni, trebao bi doci umjesto Sarica

Jedan grad, jedna ljubav!
- muhamed121
- Kontakt:
Sutra Sloga idemo u Simin Han nesto sam siguran da mogu dobit tih 2:0 i uci dobra je ekipa mogu to momci
Jel se placa sta ulaz i u kolko je utakmica ??muhamed121 je napisao/la:Sutra Sloga idemo u Simin Han nesto sam siguran da mogu dobit tih 2:0 i uci dobra je ekipa mogu to momci
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- muhamed121
- Kontakt:
Za ulaz nisam siguran al i ako se placa 2,3 km nije skuplje ko i ulaznice 2 lige federacije a utakmica u 17:30Slobodas je napisao/la:Jel se placa sta ulaz i u kolko je utakmica ??muhamed121 je napisao/la:Sutra Sloga idemo u Simin Han nesto sam siguran da mogu dobit tih 2:0 i uci dobra je ekipa mogu to momci
Koliko nas to ide sutra u Simin Han
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
boomerang5
- Kontakt:
Vidim na sam slikama ovim sa priprema da nema Pirije... jucer sam ga isto vidio u gradu, to vjerovatno znaci da ide 100%, al da bi sta zaraditi na njemu ... ko je ova 15-ka ?
Zec je 15.boomerang5 je napisao/la:Vidim na sam slikama ovim sa priprema da nema Pirije... jucer sam ga isto vidio u gradu, to vjerovatno znaci da ide 100%, al da bi sta zaraditi na njemu ... ko je ova 15-ka ?
"Na prozivci se nisam pojavio jer sam od Uprave kluba i stručnog štaba dobio slobodno do 16. juna zbog nastupa u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Ukoliko ne dobijem inostrani angažman, sigurno je da ću se pridružiti Slobodi na pripremama u Sloveniji,“ kazao je za RTV Slon Kenan Pirić, prvi golman ekipe sa Tušnja.
Ako ne ode Pirija, a oporavi se Muminovic, mogli bi u Sloveniju sa 5 golmana
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
Gifron je napisao/la:Zec je 15.boomerang5 je napisao/la:Vidim na sam slikama ovim sa priprema da nema Pirije... jucer sam ga isto vidio u gradu, to vjerovatno znaci da ide 100%, al da bi sta zaraditi na njemu ... ko je ova 15-ka ?
"Na prozivci se nisam pojavio jer sam od Uprave kluba i stručnog štaba dobio slobodno do 16. juna zbog nastupa u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Ukoliko ne dobijem inostrani angažman, sigurno je da ću se pridružiti Slobodi na pripremama u Sloveniji,“ kazao je za RTV Slon Kenan Pirić, prvi golman ekipe sa Tušnja.
Ako ne ode Pirija, a oporavi se Muminovic, mogli bi u Sloveniju sa 5 golmana
Nije to slučajno da imamo 5 gola golmana.
Ako nebudemo imali lijevog beka uskočit će koji golman
Vjerujem da Sloga moze pobjediti dva,tri razlike i plasirati se u federalnu.
u tom slucaju bi sigurno neko isao u Slogu,golman,jedan dva igraca,neki momci iz juniora i td...
da je nama prodati Piriju uzeti koju marku,dosta i njega vise
u tom slucaju bi sigurno neko isao u Slogu,golman,jedan dva igraca,neki momci iz juniora i td...
da je nama prodati Piriju uzeti koju marku,dosta i njega vise
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje ga prodati i za sicu nego da besplatno ode.. Golmanska pozicija nam je i bez njega dobra
To i kazem,ako nece potpisati novi,jaci ugovor,neka ide sada posto poto,inace ode dzaba kasnije.tuzlak1987 je napisao/la:Bolje ga prodati i za sicu nego da besplatno ode.. Golmanska pozicija nam je i bez njega dobra
Šef stručnog štaba Husref Musemić na današnjem drugom treningu zadao je veoma dobar tempo, radilo se sa najviše sa loptom, dok je iskusni trener golmana Mirsad Dedić na drugom dijelu terena radio sa golmanima Kenanom Pirićem, Filipom Erićem i Mirzom Hamzabegovićem.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ne dođe li Burekovic, bit' ce problema, to vam obecavam
Liči mu Bobić na Pirića.
Eto @skver, urodila ti kritika plodom
Eto @skver, urodila ti kritika plodom
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nisam zadovoljan, nisu slikali Dzidica, sad ce se pitari ponadati da i dalje mogu doci do njega hahahahaha
izbacio ti je target sliku Dzidica vrati se stranicu dvije nazad.SARS je napisao/la:Nisam zadovoljan, nisu slikali Dzidica, sad ce se pitari ponadati da i dalje mogu doci do njega hahahahaha
ma znam brate, nego ne bi me cudilo da se pitari sad ponovo aktiviraju jer ga nema na sssolinas je napisao/la:izbacio ti je target sliku Dzidica vrati se stranicu dvije nazad.SARS je napisao/la:Nisam zadovoljan, nisu slikali Dzidica, sad ce se pitari ponadati da i dalje mogu doci do njega hahahahaha
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Idemo u Sloveniju sa 5 golmana i bez lijevih bekova 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.