FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 24 jun 2010, 09:11

JoSe kralju dobra sliba, stipu djecu ba. Napadajute k'o da si tamo otiš'o pa šar'o. Najsmješnije je što i parkašima smeta. Kome smeta nek' ode tamo i dobro se isplače.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jun 2010, 10:11

a svi se zgrazavaju kad cuju vic o hitleru i jevrejima, ciganima :mrgreen:
da sam ja radio i da sam nacionaljista bio bi tu krst ili polumjesec ili svastika ako sam nacist, a ne navijacki grafit, ali mora covjek biti malo vise inteligentan od prosjecne amebe da se skontaju neke stvari...

ps:
Seyo_TM je napisao/la:slika

:mrgreen:

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 24 jun 2010, 10:14

Seyo pusti ove europejce bgt.....Hajmo dalje...Tema je Željezničar...Šta bi sa onim Sanidom Halilovićem jel on na pripremema sa nama ili nista od tog pojačanja??
Lijepo je biti Manijak!!!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 jun 2010, 10:31

urban corps je napisao/la:a na čemu je ovaj grafit, tj koja je ovo građevina :roll:
ovo ti je jedini preostali zid onog velikog hrama njihovog, kako ga zovu Zid placa

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 jun 2010, 10:35

cala je napisao/la:
urban corps je napisao/la:a na čemu je ovaj grafit, tj koja je ovo građevina :roll:
ovo ti je jedini preostali zid onog velikog hrama njihovog, kako ga zovu Zid placa

joj urban , pa prekucali smo tu temu vise cc

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 24 jun 2010, 10:40

Toliko mi fale utakmice da je to nevjerovatno, brojim dane do tekme sa hapoelom, odgodio sam more zbog toga i jedva cekam da pocne, ubjedjen sam da ce mo uz Božiju pomoc proci, i ima li jos nekih nagovjestaja o mogucim pojacanjima, je li dosao onaj Teo iz hrvatske, daj te mi neki odgovor....pozzz svima
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 24 jun 2010, 10:52

tm87gigo je napisao/la:Toliko mi fale utakmice da je to nevjerovatno, brojim dane do tekme sa hapoelom, odgodio sam more zbog toga i jedva cekam da pocne, ubjedjen sam da ce mo uz Božiju pomoc proci, i ima li jos nekih nagovjestaja o mogucim pojacanjima, je li dosao onaj Teo iz hrvatske, daj te mi neki odgovor....pozzz svima
Stigao je Teo,na probi je u Fojnici,ja mislim i nadam se iskreno da ce zadovoljiti te potpisati ugovor,jer takav nam tip igraca treba.Decko nije mogao zaboraviti igrati fudbal,samo ga treba razbuditi a ko ce ako nece Brko...
Rotor Volgograd...

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 24 jun 2010, 10:57

hvala ti na odgovoru, ma svaki dan nesto citam, ali nista konkretnoo, pravo mi je bezveze sto se nemoze procitati nista na nasto oficijelnoj stranici, a steta je sto tamo nema foruma pa da ko ljudi razgovaramo da nam neupadaju razorazni navijaci drugih klubova koji imaju kompeks zvan Zeljo, lijepo bi bilo da napravimo neku akciju i da nas se skupi deset petnest pa da odemo u dolinu i malo pocupamo onu travu, i uradimo nesto na stadionu....

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 jun 2010, 11:25

tm87gigo je napisao/la:hvala ti na odgovoru, ma svaki dan nesto citam, ali nista konkretnoo, pravo mi je bezveze sto se nemoze procitati nista na nasto oficijelnoj stranici, a steta je sto tamo nema foruma pa da ko ljudi razgovaramo da nam neupadaju razorazni navijaci drugih klubova koji imaju kompeks zvan Zeljo, lijepo bi bilo da napravimo neku akciju i da nas se skupi deset petnest pa da odemo u dolinu i malo pocupamo onu travu, i uradimo nesto na stadionu....
A tamo kao ne bi niko mogao ''upast''? Pa tamo mi zgrnula citava korida iz Čevljanovića da se iživljava. :D

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 24 jun 2010, 11:30

to si u pravu, ali stvarno mene nezanimaju "ostali", bio bi najsretniji kad bi se "oni" raspali ili ispali u drugu ligu, i mislim da "oni " nisu vrijedni pomena na nasem forumu, a poslije proslave titule kad su "oni" udarali penzionere i invalide od tada ih ali stravrno mrzim kao jadni klub i jos jadnije koridase

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 jun 2010, 11:40

tm87gigo je napisao/la:to si u pravu, ali stvarno mene nezanimaju "ostali", bio bi najsretniji kad bi se "oni" raspali ili ispali u drugu ligu, i mislim da "oni " nisu vrijedni pomena na nasem forumu, a poslije proslave titule kad su "oni" udarali penzionere i invalide od tada ih ali stravrno mrzim kao jadni klub i jos jadnije koridase
iz Čevljanovića

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 24 jun 2010, 11:40

pitarima smeta sto "saramo " po zidu placa jer je od ove godine kad smo osvojili titulu pa u sledecih 100 godina to je i njihovo sveto mjesto gdje ce dobro da se isplacu kad vide nase uspjehe :mrgreen:

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 24 jun 2010, 11:46

cevljanovici su mila majka za njih, eh kakav sam ja peh, trebao sam biti i ja u fojnici 10 dana na pripremama sa reprezentacijom bih u sjedecoj odbojci, oni su tamo a ja nisam mogao zbog posla, gledao bi svaki trening zelje i mogao bi da se druzim sa njima jer su smjesteni gdje i moja raja ali jbg nema veze

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jun 2010, 11:50

Prijateljski susret
U subotu Željezničar protiv Olimpika

Svoju prvu pripremnu utakmicu fudbaleri Željezničara igraju u subotu, a protivnik Osimovim izabranicima bit će FK Olimpik.

Olimpik stiže u apartmansko naselje Aquaremal u Fojnicu gdje će obaviti pripreme, pa je tako u subotu dogovoren prijateljski susret ova dva sarajevska premijerligaša.

Tako će Amar Osim, šef stručnog štaba FK Željezničar, isprobati sve svoje igrače kako bi vidio sa kakvim kadrom raspolaže.

Susret se, dakle, igra u subotu sa početkom u 18 sati.

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 24 jun 2010, 12:01

ne mogu da vjerujem kakvih idiota ima na ovom forumu
pišite o Želji , a ne o politici i vjerama ,
za ove debile nek pogledaju istoriju Željezničara prije nego što napišu bilo kakvu uvredu na nečiji račun
ovaj klub ne zaslužuje navijače sa ovakvim fašističkim razmišljanjem i mozgom ravnom oteknutom zrnu graška

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 jun 2010, 12:02

Haj bogati prestanite s tim. Sad mi je krivo što sam uopšte išta napisao. Al sad barem znam, da se ovdje ne smije ni svoje mišljenje napisati, jer u suprotnom će se nakačiti bar 5-6 balavaca koji će ovdje držati lekcije kako treba razmišljati. :twisted:

EDIT
Ima li ko kakvih informacija o eventualnim pojačanjima :roll:

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 24 jun 2010, 12:22

kako mi je glupo sto nasi "navijaci" idu na forume drugih klubova i tamo nesto raspravljaju, to mi je tako bezveze Bože sacuvaj

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 jun 2010, 12:27

tm87gigo je napisao/la:kako mi je glupo sto nasi "navijaci" idu na forume drugih klubova i tamo nesto raspravljaju, to mi je tako bezveze Bože sacuvaj
Činjenica da je većina "navijača" u nekom tinejdžerskom razdoblju, a negdje moraju i izbaciti svu tu negativnu energiju.

Ustalom, zato forumi i služe, da se raja malo "pali". Najbolje je, u mom slučaju, ostati hladan na sve. Riječ je riječ, djelo je djelo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 24 jun 2010, 12:35

To si u pravu danasnja djeca nemaju nikakvih zanimacija osim kompiutera, ja sam kao djecak i do 20 godine sam igrao fudbal i sve ostale sportove, tukao se(Mada je to lose) dolazio na treninge u dolinu, i imao milion zanimacija, a ova danasnja deca su za kompiuterima sakriveni iza laznih profila, imaju trebe na msn-ovima, glavna rekreacija im je PES i counter strike,a da iz pitas kad su zadnji put bili u gradu nece znati da kazu

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 jun 2010, 12:39

Teo Kardum (24) sasvim sigurno neće biti na popisu igrača koji će ovog ljeta pojačati redove FK Željezničara.

Kardum je najavljivano napadačko pojačanje Željezničara, no bivši igrač zagrebačkog Dinama u Fojnicu je stigao sa povredom zadnje lože, te je već "na prvu" bilo očigledno da to nije kalibar igrača kakav treba klubu koji se natječe u Ligi prvaka.
Treba naglasiti kako Kardum nije dugo vremena trenirao, što se primijetilo i na prvom treningu, pa je i struka Plavih bila skeptična, te na kraju odlučila da hrvatski internacionalac nije prošao.

Dakle, Kardum definitivno napušta Fojnicu i pripreme prvaka Bosne i Hercegovine. Podsjetimo kako će u subotu sa početkom u 18 sati prijateljski susret odigrati Željezničar i Olimpik.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.