FK Željezničar (opšte diskusije)

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la amazon » 13 jun 2016, 00:57

Maticar je napisao/la: Tako je :urnebes:
spavas na forumu izadji malo dijete ne moras odmah odgovoriti kad te neko citira, idi guzi nesto, ne moras se praviti pametan na svakoj temi[/quote]

Ne da mi mama :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 13 jun 2016, 00:59

jos nisi naucio citirati :nedam:
e budale pa sto si mami trazio... trebo si nekoj curici iz mahale... dijete ti bolesniji nego sto sam mislio...
ako te ne prozivam, onda te gotivim

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 jun 2016, 01:00

Maticar je napisao/la:jos nisi naucio citirati :nedam:
e budale pa sto si mami trazio... trebo si nekoj curici iz mahale... dijete ti bolesniji nego sto sam mislio...
Tako je mali ajzein :guz:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 13 jun 2016, 01:04

ne skidaj gace nisam zainteresovan... ja zene preferiram ipak :thumbup:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 jun 2016, 01:01

Blueboy1 je napisao/la:Kostić naručio bruku opreme za trening, jedan kamion danas stigao, ostalo je na carini, stiže ubrzo. Znači, nekoliko golova različitih dimenzija, oprema za markiranje, klupe, plastični živi zidovi itd. Koštat će sve oko 30000 KM, izgleda skupo, ali s druge strane, tužno je da to dosad nismo imali, ne samo mi nego niko u cijeloj ligi.
Komsija ovo nije tacno, to sto si ti napisao mi vec radimo duze vremena, isto tako Siroki i Zrinjski. To sto ste vi tek od sinoc poceli prof. trenirati je sasvim druga prica.
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Trenutno u kampu je zavrsen i manji teren samo za slobodnjake...
Sretno, vidi se da je Kostic jako ozbiljan.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 14 jun 2016, 02:10

dosta i seferovic ima prste "umjesane" u ovu nabavku jer je on jedan od tih skolovanih, modernijih u bih koji fura ove metode i "pomagala" :thumbup:
kako god bolje za nase igrace, nasu ligu da se u svim timovima ozbiljnije pocne raditi i u mladjim kategorijama jos bolje :thumbup:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 jun 2016, 04:16

Ma novac na opremu se ne treba stediti, to je nesto sto se koristi vise godina i mjenja se relativno rijetko tj. kada se pokvari/unisti odnosno dodju nove inovacije. A uvijek se moze napraviti i lijepa prica kada je vrijeme da se klub iste rijesi tako sto se donira nekom drugom klubu ili sl. :)

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 jun 2016, 09:48

Slažem se sa vama, a po meni je Seferović trenutno jedan od najboljih u BiH, svakako jedno veliko pojačanje za vas.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 14 jun 2016, 11:05

Memara je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Kostić naručio bruku opreme za trening, jedan kamion danas stigao, ostalo je na carini, stiže ubrzo. Znači, nekoliko golova različitih dimenzija, oprema za markiranje, klupe, plastični živi zidovi itd. Koštat će sve oko 30000 KM, izgleda skupo, ali s druge strane, tužno je da to dosad nismo imali, ne samo mi nego niko u cijeloj ligi.
Komsija ovo nije tacno, to sto si ti napisao mi vec radimo duze vremena, isto tako Siroki i Zrinjski. To sto ste vi tek od sinoc poceli prof. trenirati je sasvim druga prica.
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Trenutno u kampu je zavrsen i manji teren samo za slobodnjake...
Sretno, vidi se da je Kostic jako ozbiljan.
:salut:
Zalosno i komicno je sto nam je trebao Slovenac koji nije imao niti jedan profesionalan angazman, da nam kaze sta nam treba za trening.
Helem nejse, stediti se nece, kako ni na opremi tako ni na suplementima koje je Seferovic trazio. To je ono o cemu je @duska govorio, i ispostovat ce ga nasi u potpunosti. Bice nabavljeno sve sto je zatrazio, kako on tako i Kostic.. Cuo sam cak da je i to razlog zbog kojeg je napustio Slobodu, jer mu nisu mogli niti osnovno ispuniti.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 jun 2016, 17:53

Thetraphak1921 je napisao/la:
Zalosno i komicno je sto nam je trebao Slovenac koji nije imao niti jedan profesionalan angazman, da nam kaze sta nam treba za trening.
Helem nejse, stediti se nece, kako ni na opremi tako ni na suplementima koje je Seferovic trazio. To je ono o cemu je @duska govorio, i ispostovat ce ga nasi u potpunosti. Bice nabavljeno sve sto je zatrazio, kako on tako i Kostic.. Cuo sam cak da je i to razlog zbog kojeg je napustio Slobodu, jer mu nisu mogli niti osnovno ispuniti.
Ma nikad ozbiljnog kluba od Slobode...
Sve je tacno to sto si napisao, a opet sa druge strane dzaba ti i sva ta oprema ako ti i dalje imas slaufe, kockare, pijanice i narkomane u timu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jun 2016, 17:58

Memara je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:
Ma nikad ozbiljnog kluba od Slobode...
Sve je tacno to sto si napisao, a opet sa druge strane dzaba ti i sva ta oprema ako ti i dalje imas slaufe, kockare, pijanice i narkomane u timu.
mozda se opamete kad vide da takav nacin zivota ne ide uz profesionalni fudbal, al ko zna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 jun 2016, 18:30

amazon je napisao/la:Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.
Da citiram sam sebe od neki dan. Nemojte mi vi vise pisati bilo sta, svi sto su pisali unazad.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 jun 2016, 02:58

amazon je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.
Da citiram sam sebe od neki dan. Nemojte mi vi vise pisati bilo sta, svi sto su pisali unazad.
Svaka cast.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jun 2016, 09:11

Dobar Vam ovaj trener Kostic.
Kad uprati ovog Lazu iz Radnika,kad pogleda njegove tekme i uvjeri u njegove kvalitete.dragi bože.

BiHpl
Kontakt:

Post Postao/la BiHpl » 15 jun 2016, 15:20

Gledam i ne vjerujem....pa ako mislite da su ta djeca bolja pustite ih da igraju ali ne prozivajte upravu i trenera poslije neuspjeha....Sloboda je ispala iz lige zbog "naše djece"
Niko,niko samo Sloboda !!!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 jun 2016, 13:59

Znate li u koliko je utakmica ove subote?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 16 jun 2016, 14:02

Mokroguz je napisao/la:Znate li u koliko je utakmica ove subote?
U 6, ali je zatvorenog tipa.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 jun 2016, 14:04

Maticar je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Znate li u koliko je utakmica ove subote?
U 6, ali je zatvorenog tipa.
Ok hvala :)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 jun 2016, 00:17

Ne dolazim radi prepirki i sl.
Interesuje me kada krece prva faza radova na izgradnji istocne tribine? I koja su ocekivanja do kada ce se zavrsiti ta prva faza izgradnje?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

tokmak19
Kontakt:

Post Postao/la tokmak19 » 18 jun 2016, 00:18

AdiFKS je napisao/la:Ne dolazim radi prepirki i sl.
Interesuje me kada krece prva faza radova na izgradnji istocne tribine? I koja su ocekivanja do kada ce se zavrsiti ta prva faza izgradnje?
Trebalo bi ubrzo krenuti, do kraja godine bi trebala biti gotova prva faza, negdje je ispalo da je siljak rekao da ce biti obje faze gotove do kraja, ali nece

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Venom i 19 gostiju.