Okaleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih navijace ostalih klubova da se prebace na temu Opšte diskusije.

Ali mislim da sam vec rekao sta sam imao reci.
Okaleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih navijace ostalih klubova da se prebace na temu Opšte diskusije.
Eto ga Okićsamirr je napisao/la:
Bili ste glavni favoriti za titulu, odlaskom Okica sanse vam opadaju.Besic je napisao/la:Eto ga Okićsamirr je napisao/la:![]()
![]()
Kobilja Glava, voziMonci je napisao/la:Čestitam komšije,između derbija na Koševu/Grbavici izabraste utakmicu sa Krupom/Vitezom/Čelikom....lijepi strah....
Ne, ozbiljno.. Mene zanima, sta vam bi pa ovo izabraste?MortemHz je napisao/la:Kobilja Glava, voziMonci je napisao/la:Čestitam komšije,između derbija na Koševu/Grbavici izabraste utakmicu sa Krupom/Vitezom/Čelikom....lijepi strah....
Sine Alfakovac 1965.... treba li još šta?MortemHz je napisao/la:Tebi mogu odgovoriti a ovom papku cu ovako, eto ti PM.
Pa nismo mi navijači tako izabrali čovječe, da se nas pitalo, bilo bi drugačije.Thetraphak1921 je napisao/la:Ne, ozbiljno.. Mene zanima, sta vam bi pa ovo izabraste?MortemHz je napisao/la:Kobilja Glava, voziMonci je napisao/la:Čestitam komšije,između derbija na Koševu/Grbavici izabraste utakmicu sa Krupom/Vitezom/Čelikom....lijepi strah....
Zasto bi to promijenilo cinjenicu da si ortodoxni papak, ne ofiraj se ''sine''.Monci je napisao/la:Sine Alfakovac 1965.... treba li još šta?MortemHz je napisao/la:Tebi mogu odgovoriti a ovom papku cu ovako, eto ti PM.
Pa poflautaj ga ti lagano prigradski papčiću. Da si ti grada vidio malo bi drukčije govorio. Balavče jedan, nemoj da ti Dinu Feninga svežemMortemHz je napisao/la:Hocu da te vrijeđam papcino, u cemu je problem? Svoje Sarajevo mogu gledati kako ja hocu pa bilo to ocima ili na mapi kako ti kazes. Nece mi neki papak govoriti kako cu svoj grad gledati, slozio bi se sa mnom da znas o cemu pricam.Monci je napisao/la:Seljačiću ne vrijeđaj bezze, i Bgt promjeni lokaciju ti Sarajevo možeš samo na mapi gledat...
@UltraSA takodjerLakoste je napisao/la:Kako ce vam forumasi odgovoriti zasto su celnici kluba odabrali trokruzno?
Opasan si ti kokošaru izgleda...idi pripremaj se za duplu krunu i grupnu fazu naravnoMortemHz je napisao/la:Eto nisam ga vidio papcino, hajde sad nazad na svoje brdo, nestat ce ti internet ubrzo.
zna se ko krupu ne moze pobjediti bez sudija i nepostojecih penala ''napravljenih'' 4 metra izvan sesnaesterca..Monci je napisao/la:Čestitam komšije,između derbija na Koševu/Grbavici izabraste utakmicu sa Krupom/Vitezom/Čelikom....lijepi strah....
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], haris004, HariTz, Krajina1999 i 20 gostiju.