NK Zvijezda Gradačac

Zmaj 07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zmaj 07 » 23 jun 2010, 15:23

ado_94 je napisao/la:
the maniacs gradacac je napisao/la:Ne znam ljudi sta serete protiv Cvitkusica.Covjek je to koji je imao sjajnu igracku karijeru, i koji se razumije u kvalitet igraca.Naci ce on sigurno kvalitetna pojacanja.Sjetite se samo kad je tek dosao, kad smo bili 2. liga i kad je ojerao joleta, fikru , mireta i ostale manekene, sta je sve napravio.Malo sabura i sve ce to leci.Nije pravo pojacanje iskusan igrac iz premijer lige, koji ima uhodanu šemu: kod kuce kao nesto igra a u gostima se samo skriva da ga ne bi ko povrijedio.Nama trebaju borci, pravi trkaci koji ce ostaviti srce na terenu, jer se jedino tako dolazi do uspjeha.Naravno tu je mnogo bitan i trener koji ce svojim autoritetom utjecati na te igrace, a ne ispijati kafe s njima ispred bambija.Sto se tice stila oblacenja Cvitkusica, pa zar nije bolje biti dzentlmen kao on, kravata , odijelo, lijepa frizura, obrijan, ili kao onaj seljacina Nurdo dok ga je mijenjao dolaziti u havajkama i potkosulji na utakmice.Uglavnom zivi bili pa vidjeli, vrijeme ce pokazati svoje. VOLIM ZVIJEZDU
Nemamo mi nista od njegovog stylinga nazalost nama trenutno trebaju igraci i to kvalitetni....mogao je sebi olaksati posao da je ostavio vecu,savica......jeste vala otjerao je manekene ali ih je bgm opet i doveo :D :D
ali eto vrijeme ce pokazati svoje,nadam se dobro po nas !!!
Stvarno nemate razloga da pisete toliko protiv Cvisa,vjerovatno vam fali tema,nemate sta da pisete,ali znajte da tako skrivate prave ljude koji su nastetili Zvijezdi.Zaboravili ste brzo sta se desavalo prosle godine a kamoli prije 3,da vas napomenem da je prosle godine Cvis uklonjen iz Zvijezde i poslan u Mionicu kao trener,date su odrijesene ruke Ninkovicu i Ferhatu da dovode koga hoce i dovedu Zvijezdu u poziciju za ispadanje,isti su napravili ugovore sa igracma koji su sada otisli na rok od godinu,a ne na 3 koliko je prethodno bilo napravljeno,tj kada je Cvis doveo Savica iz Radnika,takode Kodru,Alimanovica i dr.Mi jos uvijek imamo posdlijedice od prosle godine sto su po meni namjenski napravili sa klubom i nadam se a to predstoji pred nama da ce Cvis i nasi operativci predevodeni sa njim, napraviti opet jedan atraktivan klub,pred nama je pa cemo vidjeti,ne treba nekoga unaprijed napadati a i optuzivati za tude greske,mislim da svi trebamo biti jedinstveni u tome,zajedno smo jaci,imamo puno protivnika iz Gradacca i okolice koji ne vole Zvijezdu,nedajmo da nam bacaju kosti i prave razdor medu nama,pozdrav i vidim nas iduce sezone u borbi za Evropu.
Zadnja izmjena: Zmaj 07, dana/u 23 jun 2010, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 23 jun 2010, 18:29

the maniacs gradacac je napisao/la:Ne znam ljudi sta serete protiv Cvitkusica.Covjek je to koji je imao sjajnu igracku karijeru, i koji se razumije u kvalitet igraca.Naci ce on sigurno kvalitetna pojacanja.Sjetite se samo kad je tek dosao, kad smo bili 2. liga i kad je ojerao joleta, fikru , mireta i ostale manekene, sta je sve napravio.Malo sabura i sve ce to leci.Nije pravo pojacanje iskusan igrac iz premijer lige, koji ima uhodanu šemu: kod kuce kao nesto igra a u gostima se samo skriva da ga ne bi ko povrijedio.Nama trebaju borci, pravi trkaci koji ce ostaviti srce na terenu, jer se jedino tako dolazi do uspjeha.Naravno tu je mnogo bitan i trener koji ce svojim autoritetom utjecati na te igrace, a ne ispijati kafe s njima ispred bambija.Sto se tice stila oblacenja Cvitkusica, pa zar nije bolje biti dzentlmen kao on, kravata , odijelo, lijepa frizura, obrijan, ili kao onaj seljacina Nurdo dok ga je mijenjao dolaziti u havajkama i potkosulji na utakmice.Uglavnom zivi bili pa vidjeli, vrijeme ce pokazati svoje. VOLIM ZVIJEZDU
Vjerovatno je i Vedo Omeragić jedan od tih koji su za tebe i ostale loši, obzirom da ga Cviš hoće na kaljenje u Mahmut Mahalu. Doduše sigurno neće imati mjesta od kvalitetnih igrača koje on dovede.
Nego da hoće biti bar ljudi da momku daju ispisnicu nek sebi nađe klub gdje će igrati.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 23 jun 2010, 19:23

raspadamo se ko posusje jbt. nema ba od nas nista
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 23 jun 2010, 19:30

MinistaR je napisao/la:Kakav to pesimizam vlada?

Pa ima još do prvenstva, dovest će klub pet-sedam novih (kvalitetnih i provjerenih) igrača.
daj molim te niste u upravi i nemojte bezveze hlupati,ljudi trebamo se sastati i otici u upravu koga zanima o eventualnim pojacanjima,mene to trenutno ne interesuje,jer znam da nema tu hajra,ove god se 100%borimmo za opstanak,a najvjerovatnije da cemo i ispast,ja bi volio da nije tako al ,,,drugi zele to.... :mrgreen:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 jun 2010, 19:34

Ljudi nema potrebe da pišemo kako se raspadamo kad još niko ništa ne zna. Uprava ono što radi, radi u velikoj tajnosti da se ne bi desilo da nam pojedini klubovi odvedu igrače koji su pred potpisom za Zvijezdu. Svi znamo da se priča o nekih pet do sedam igrača koji će se dovest i po imenima može se reći da su to odlični igrači. Ipak treba i shvatiti da je Zvijezdi teže dovesti igrača u odnosu recimo na Želju, Sarajevo ili Borac jer masa tih igrača prije će igrati u Sarajevu ili Banjaluci za hiljadu maraka nego u Zvijezdi za tri hiljade.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 23 jun 2010, 19:39

husein veličanstveni je napisao/la:Ljudi nema potrebe da pišemo kako se raspadamo kad još niko ništa ne zna. Uprava ono što radi, radi u velikoj tajnosti da se ne bi desilo da nam pojedini klubovi odvedu igrače koji su pred potpisom za Zvijezdu. Svi znamo da se priča o nekih pet do sedam igrača koji će se dovest i po imenima može se reći da su to odlični igrači. Ipak treba i shvatiti da je Zvijezdi teže dovesti igrača u odnosu recimo na Želju, Sarajevo ili Borac jer masa tih igrača prije će igrati u Sarajevu ili Banjaluci za hiljadu maraka nego u Zvijezdi za tri hiljade.
pa daj prijetalju reci barem jednog dobroeg a da nije srbin,niti je spalevic,....haya

Zmaj 07
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj 07 » 23 jun 2010, 19:46

Ha ha,sta vam je ljudi,jos se nismo ni sastali,a vi nas vec i rastavljate,sta ste se toliko prepali,glavu gore,radi se radi,drugi klubovi su nam uzimali igrace ispred nosa,zato sto smo svi znali sa kim se pregovara kolika je cijena,pravi menadzeri imaju spiuna u svakom klubu,sada smo se uplasili sto nista neznamo,bit ce sve dobro,tj bit ce bolje sto manje znamo u ovome trenutku,znat cemo kada bude vrijeme i biti ponosni na svoj klub i sposobne ljude oko njega,pisemo protiv svojih ljudi iz kluba,a drugi nas hvale,i zavide na nasoj organizovanosti i sposobnosti.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 jun 2010, 19:47

Pa nije bitno ko je i odakle je ako je dobar igrač. Mene zaboli ona stvar i da je sa Filipina samo neka dobro igra i da ne prima džabe pare kao što je masa njih primala sjedeći na klupi i onih koji nisu čak ni dospili do klupe a dobre su pare dobijali. Što se mene tiče ja bih doveo jedno pet ekstra igrača i dobro ih platio a na klupi mogu sjediti i naša djeca i dobijati isto onoliko novca koliko su dobijali i oni koji nemaju ni 100 minuta igre u Zvijezdi a svoje džepove su napunili.
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 jun 2010, 19:51

ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Ljudi nema potrebe da pišemo kako se raspadamo kad još niko ništa ne zna. Uprava ono što radi, radi u velikoj tajnosti da se ne bi desilo da nam pojedini klubovi odvedu igrače koji su pred potpisom za Zvijezdu. Svi znamo da se priča o nekih pet do sedam igrača koji će se dovest i po imenima može se reći da su to odlični igrači. Ipak treba i shvatiti da je Zvijezdi teže dovesti igrača u odnosu recimo na Želju, Sarajevo ili Borac jer masa tih igrača prije će igrati u Sarajevu ili Banjaluci za hiljadu maraka nego u Zvijezdi za tri hiljade.
pa daj prijetalju reci barem jednog dobroeg a da nije srbin,niti je spalevic,....haya
A i taj Spalević daje golove ra razliku od Kavačevića, Đorića, Husića, Stankovića. Pa možda i on dođe pa ćeš ga možda i hvaliti i govoriti kako je ekstra tako to.........

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 23 jun 2010, 19:55

husein veličanstveni je napisao/la:
ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:
A i taj Spalević daje golove ra razliku od Kavačevića, Đorića, Husića, Stankovića. Pa možda i on dođe pa ćeš ga možda i hvaliti i govoriti kako je ekstra tako to.........
kada je spalevic dao gol,osim kada je nama dao dva na banja ilidzi ..?

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 23 jun 2010, 20:09

Vjerovatno je i Vedo Omeragić jedan od tih koji su za tebe i ostale loši, obzirom da ga Cviš hoće na kaljenje u Mahmut Mahalu. Doduše sigurno neće imati mjesta od kvalitetnih igrača koje on dovede.
Nego da hoće biti bar ljudi da momku daju ispisnicu nek sebi nađe klub gdje će igrati.[/quote]
Gospon Cvitkusic nece dozivjeti taj dan da Omeragica posalje u Mahmut mahalu iako mislim da mu je to najveca zelja..............iz aviona se vidi da nesto ima protiv malog....uvijek ga je smatrao manje vrijednim od svih ostalih....on da nema mjesta u prvih 11 zalosno majke mi......dao bog da ode samo iz ove pokvarene sredine jer je strasan igrac tek sada a vrijeme radi za njega,najprije je covjek i to jako dobar i igra srcem za zvijezdu ....ali to gospon Cviletu ocito smeta tak da se nadam da ce puknut od muke u narednim godinama :D :D :D
Nk Zvijezda

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 23 jun 2010, 20:27

Vedooooo drzi se.....mozda sam pristran jer sam mu drug ali brate ovakva nepravda prema momku......stvarno covjek da ne povjeruje.....umjesto da mu pruzimo podrsku i damo poticaj kad vec ima svih predispozicija da postane vrhunski igrac.....strasnooooo.......od sveg srca mu zelim da ode iz ove pokvarene sredine i makne se od ovih zlih ljudi :(
Nk Zvijezda

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 23 jun 2010, 20:48

Danas se po Gradačcu šetaju Bojan Regoje i Darko Spalević!
Imal ko konkretnijih informacija?

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 23 jun 2010, 21:34

sony_91 je napisao/la:Danas se po Gradačcu šetaju Bojan Regoje i Darko Spalević!
idi ba posjeti svoju temu pa tamo lupaj koliko hoćeš

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 23 jun 2010, 21:58

zvijezdica je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Danas se po Gradačcu šetaju Bojan Regoje i Darko Spalević!
idi ba posjeti svoju temu pa tamo lupaj koliko hoćeš
Ja ništa ne lupam, nego prenosim samo što sam lično vidio.

Zmaj 07
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj 07 » 24 jun 2010, 09:59

ado_94 je napisao/la:Vjerovatno je i Vedo Omeragić jedan od tih koji su za tebe i ostale loši, obzirom da ga Cviš hoće na kaljenje u Mahmut Mahalu. Doduše sigurno neće imati mjesta od kvalitetnih igrača koje on dovede.
Nego da hoće biti bar ljudi da momku daju ispisnicu nek sebi nađe klub gdje će igrati.

Gospon Cvitkusic nece dozivjeti taj dan da Omeragica posalje u Mahmut mahalu iako mislim da mu je to najveca zelja..............iz aviona se vidi da nesto ima protiv malog....uvijek ga je smatrao manje vrijednim od svih ostalih....on da nema mjesta u prvih 11 zalosno majke mi......dao bog da ode samo iz ove pokvarene sredine jer je strasan igrac tek sada a vrijeme radi za njega,najprije je covjek i to jako dobar i igra srcem za zvijezdu ....ali to gospon Cviletu ocito smeta tak da se nadam da ce puknut od muke u narednim godinama :D :D :D
Ocito je taj broj tvoje godiste(94),vidi se da neke stvari ne razumijes,a ima dosta takvih momaka na forumu,nazalost,pa se moraju objasnjavati osnovne stvari,mislim da ti pucas od muke i da bi svi mi mogli samo zbog takvih ljudi koji ne misle dobro Zvijezdi,neupucenih,jel ti znas da Cvile ne odlucuje ko ce igrati u prvih 11,to odlucuje trener,kada to neznas,kako ces znati onda sta pises ispravno a sta ne. :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 jun 2010, 10:26

Javio mi rođak da je u 'Bambiju' vidio Mario Mandžukića. Zna li neko nešto više o ovome? :mrgreen: :mrgreen:

Ja šege, počet ćemo dovoditi internacionalce. Ah, zaboravih, imali smo one 'afričke dragulje'. :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zmaj 07
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj 07 » 24 jun 2010, 11:17

Haha,u Bambiju je vidio Maria Kelentrica,bivseg golmana reprezentacije Hrvatske u rukometu,koji je na odmoru u svome rodnom gradu vec 10tak dana i svaki dan je u Bambiju,eto ti nase carsije i informacija. :D :D :D :D :D

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 24 jun 2010, 12:55

Zmaj 07 je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:Vjerovatno je i Vedo Omeragić jedan od tih koji su za tebe i ostale loši, obzirom da ga Cviš hoće na kaljenje u Mahmut Mahalu. Doduše sigurno neće imati mjesta od kvalitetnih igrača koje on dovede.

Ocito je taj broj tvoje godiste(94),vidi se da neke stvari ne razumijes,a ima dosta takvih momaka na forumu,nazalost,pa se moraju objasnjavati osnovne stvari,mislim da ti pucas od muke i da bi svi mi mogli samo zbog takvih ljudi koji ne misle dobro Zvijezdi,neupucenih,jel ti znas da Cvile ne odlucuje ko ce igrati u prvih 11,to odlucuje trener,kada to neznas,kako ces znati onda sta pises ispravno a sta ne. :D
.....zar je moguce da ga oba trenera tlace bez razloga da ga bacaju po terenu gdje stignu... samo jos nije bio na Karinom mjestu....zasto zato sto od onih cviletovih kvazi pojacanja( retardosa) on nema svog mjesta....i na kraju ispade da mu treba kaljenje.....ocito gospon cvile ne moze da podnese to da je mali svaku utakmicu odigrao na nivou i da je morao da zaceplja rupe tamo gdje su njegovi manekeni igrali....i to mu je hvala nije zadovoljio....zasto ga onda nije stavio na transfer listu i zavrsena stvar a na ovakakv nacin nekoga ponizavat to je cudo nevidenjo......i nakon ovoga sto mu je rekao ubijeden sam da on stoji iza toga....posto nisi upucen u sve stvari i rijeci koje su izgovorene od strane postovanog gospodina.....plus nas sadasnji trener je samo marioneta ocigledno si ti zalutao ili ne vidis neke stvari ja sam drug dobro upucen i vise nego sto mislis i 94 ne oznacava moje godoste nego ima drugu simboliku....... :geek:
Nk Zvijezda

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 24 jun 2010, 13:54

Ne znam zašto ste se uhvatili za Omeragića kad je momak mlad i njegovo vrijeme tek dolazi. Iako je on odličan igrač nije baš mogao odigrati dobro svih 90 minuta. Ipak najbolje je partije pružao kad odigra 30 do 45 minuta na utakmici. Ko to sad kaže da momak neće igrati. Tko će igrati i koga će trener staviti to je do trenera a ne do Cvitkušića. Kad bi Cvijiš doveo 10 pojačanja a ako mali bude bolji od njih pretpostaviti je da će ga trener ubacivati u igru ili da će igrati od početka. Pred nama je pa će mo vidjeti. Zato nem potrebe pričati cvijiš ovo, trener ono. Vidjećemo šta će biti. Pred Omeragićem je vrijeme a u Zvijezdi još ima djece koja mogu igrati i trener ih je već ubacivao u igru a znamo da je i Cvijiš tu bio i nije utacao na trenerove odluke.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.