Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
joj ljudi valja jos 30 dana cekati...
joj kad zapjeva 5000 ljudi himnu....
joj kad zapjeva 5000 ljudi himnu....
______________HASAGIC______________
________SPAHIC_______NADAREVIC_____
BERBEROVIC____________________PAPAC
_______RAHIMIC_______DAMJANOVIC____
___________________________SALIHOVIC
___MISIMOVIC________________________
________DZEKO_______MUSLIMOVIC_____
________SPAHIC_______NADAREVIC_____
BERBEROVIC____________________PAPAC
_______RAHIMIC_______DAMJANOVIC____
___________________________SALIHOVIC
___MISIMOVIC________________________
________DZEKO_______MUSLIMOVIC_____
[quote="Lovac"]-------------------------------------Hasagić-------------------------------------
--Berberović-------------Spahić------------------Nadarević------------Jahić--
---------------------------Rahimić------------Bajramović-------------------------
--Pjanić----------------------------Misimović------------------------Salihović--
---------------------------------------Džeko--------------------------------------
OVO JE NAJIDEALNIJA POSTAVA

--Berberović-------------Spahić------------------Nadarević------------Jahić--
---------------------------Rahimić------------Bajramović-------------------------
--Pjanić----------------------------Misimović------------------------Salihović--
---------------------------------------Džeko--------------------------------------
OVO JE NAJIDEALNIJA POSTAVA

mB!
Imam pitanje jedno???
zasto spominjete himnu kada jos uvijek nije prihvacena???
zasto spominjete himnu kada jos uvijek nije prihvacena???
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ako jes i ako nije pjevacemo je, ili JEDNA SI JEDINA do groba.
]-------------------------------------Hasagić-------------------------------------
--Berberović-------------Spahić------------------Nadarević------------MURATOVIC-
---------------------------Rahimić------------DAMJANOVIC-------------------------
----------------------------------DŽEKO---------------------------------------
--Berberović-------------Spahić------------------Nadarević------------MURATOVIC-
---------------------------Rahimić------------DAMJANOVIC-------------------------
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ovo je bas tesko da ce igrati na ovoj poziciji..muratovic je skoro napadac a i uz to je i desnjak...al ovo ostalo i nije bas lose...mada ce ciro igrati sa tri stopera ko i uvijek...zenicanin je napisao/la:]-------------------------------------Hasagić-------------------------------------
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Principatus
- Kontakt:
Hm evo gledam upravo Stilicevu utakmicu, imamo Stilica, Salihovica, Misimovica, Pjanica. Oni znace mnogo pritiska za Belgiju, njih ne ubaciti sve u igru bilo bih steta, pa cak da mora zadnji red da se smanji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kako igra Stila
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
pa ciro ce pustit pjanicu desetak min kao i protiv spanije i to je to..bezveze..Principatus je napisao/la:Hm evo gledam upravo Stilicevu utakmicu, imamo Stilica, Salihovica, Misimovica, Pjanica. Oni znace mnogo pritiska za Belgiju, njih ne ubaciti sve u igru bilo bih steta, pa cak da mora zadnji red da se smanji.
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
Iskreno, mislim da ce Muratovic poceti od prve minute.
----------------Hasagic--------------------
Berberovic - Spahic - Nadarevic - Jahic
----------------Rahimic--------------------
Salihovic ---- Misimovic ----- Muratovic
----------Dzeko --- Muslimovic-----------
To bi bilo to, mozda ne bas tako poziciono, ali to je trenutno najbolje sto imamo.
----------------Hasagic--------------------
Berberovic - Spahic - Nadarevic - Jahic
----------------Rahimic--------------------
Salihovic ---- Misimovic ----- Muratovic
----------Dzeko --- Muslimovic-----------
To bi bilo to, mozda ne bas tako poziciono, ali to je trenutno najbolje sto imamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zasto svi stavljate Pjanica u prvih 11? Dobar je igrac,prodoran...,al on nije za ovaj tip utakmica. Mi trebamo ratnike,upravo igrace poput Muratovica i Rahimica,koji su jaki,kojeg nece kompany,fellaini i van buyten, mali trzajem srusiti na zemlju. Pjanic nije fizicki toliko jak,da se moze naguravati s ovakvim igracima. Njegovo vrijeme ce doci.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hammers je napisao/la:kako igra Stila
asistirao je u 13 minuti za pogodak a kasnije je udineze izjednačio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Principatus
- Kontakt:
Pa da ovako kazem: Kada bi Stilic ovako igrao protiv Belgije, bilo bi dobro. Jednostavno stvara pritisak, pravi prilike, izvlaci situacije, slobodne udarce, ubacivanja. Meni se stvarno svidja. I onda to sebi zamisli pokraj ovih drugih sto sam nabrojao.
Jednostavno sam za ofanzivniju igru protiv Belgije, jakom sredinom i dva spica. A mozda je i to za poneke neoprezno, ali mene sve drugo me plasi da ce pustiti Belgiju da dodje u igru.
Jednostavno sam za ofanzivniju igru protiv Belgije, jakom sredinom i dva spica. A mozda je i to za poneke neoprezno, ali mene sve drugo me plasi da ce pustiti Belgiju da dodje u igru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Stilic bi obavezno trebo igrat
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Ja mislim da bi najbolje bilo da protiv Belgije igraju oni najbolji 

Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
imas ga pravoamir je napisao/la:Ja mislim da bi najbolje bilo da protiv Belgije igraju oni najbolji

I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
I jahic bi trebao igrati stvarno rastura u grckoj 
Pjanic je sjajan zasluzuje d aigra vise od 10 min (sramota) pa on je dribler i po nije ovo za sumohrvace kako ti kazes
:ugeek:

Pjanic je sjajan zasluzuje d aigra vise od 10 min (sramota) pa on je dribler i po nije ovo za sumohrvace kako ti kazes
Pa bolan vidi Robinha kakav je igrac nije nesto velik, a kako samo igra dobro pusti tu pricu, Pjanica i Jahica obavezno u prvi timmajestic je napisao/la:Zasto svi stavljate Pjanica u prvih 11? Dobar je igrac,prodoran...,al on nije za ovaj tip utakmica. Mi trebamo ratnike,upravo igrace poput Muratovica i Rahimica,koji su jaki,kojeg nece kompany,fellaini i van buyten, mali trzajem srusiti na zemlju. Pjanic nije fizicki toliko jak,da se moze naguravati s ovakvim igracima. Njegovo vrijeme ce doci.

mB!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
amir je napisao/la:Ja mislim da bi najbolje bilo da protiv Belgije igraju oni najbolji
nisi u pravu hehe pa naravno da će igrati najbolji, nećemo igrati ti, ja i ovi ostali forumaši

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Salim se, ma igrat ce najbolji, po onome sto citam i cujem izgleda da ce Ciro pozvati puno vise igraca nego sto moze biti u prvom sastavu i na klupi, sigurno ce ostali ostati u BiH i nece putovati u Belgiju.Mirza_Hordas je napisao/la:amir je napisao/la:Ja mislim da bi najbolje bilo da protiv Belgije igraju oni najbolji
nisi u pravu hehe pa naravno da će igrati najbolji, nećemo igrati ti, ja i ovi ostali forumaši![]()
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
ja cu mu zdenku hebati ako izostavi iz prvog sastava Stilica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.