Da pogreseo si,mi nedominiramo,mi nismo prvaci sveta.Mi smo 15 na rang listi,sada ako smatras da je to ravno prvacima onda ok,hvala ti na tome.FRANK RIBERY je napisao/la:Mora da sam pogrešio.Vi dominirate.Vi ste prvaci sveta!Devil je napisao/la:Devil je napisao/la:@Frank,A to idemo po toj logici.Znaci ako necemo gledati igru vec samo rezultat,znaci da je Svicarska trenutno bolja i kvalitenija od Spanije,znaci da je Novi Zeland u rangu jedne ITalije,znaci da je Sj.Koreja na osnovu one jedne partije bara-bara sa Kariokama.Jbmt logiku.
Jos gore na osnovu tri tekme zakljucujes da smo prosecna repka,druze strucnjace.A to sto smo 15naa FIFInoj listi nista neznaci.A to sto smo se prakticki prosetali kroz grupu koju vi nazivate raspalom ilaganom i to nista.
I ovo je kraj na ovu raspravu,ti i dalje misli da smo prosecna repka,ali ti tu repku gledas na velikim takmicenjima,ti ces gledati tu repku i dalje na velikim takmicenjima jer dolazi jos jaca repka posle ove,i i dalje ces gledati njene navijace,simpatizere kako navijaju i raduju se a ti ces u neverici klimati glavom kako uvek imamo srece u zrebu,kako smo samo prosecna repka.![]()
Meni je samo dosta price kako je Srbija jedna prosecna repka,sa prosecnim igracima,koje gle cuda nece niti jedan jaci klub nego se moraju zadovoljavati sa slabim Manchesterom,Realom,Juventusom,Chelseaom...