Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Piše Di Marzio da je Zielinski blizu prelaska.
- thekoplegend
- Kontakt:
Laurentis potvrdio da je Zielinski odbio Napoli jer se nada transferu u Liverpool.
Pa zar Zielinski nije odavno završen ? Znam da su se vrtile njegove slike sa našim dresom.
Piše Guardian da smo poslali ponudu od 9.5 miliona funti. Oni hoće 12.
Anfield HQ @AnfieldHQ 2h2 hours ago
We've been told exclusively by the Daily Mail Liverpool will kick on with signing Sadio Mané this summer. Full interview out tomorrow. #lfc

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
A oni traze ni manje ni vise nego 40m.....funti.
Ja ga ni u ludilu ne bi toliko platio.Paradajz je napisao/la:A oni traze ni manje ni vise nego 40m.....funti.
You are someone else I am still right here
Kapiram da nece ni Klopp, kad vec nije Teixeiru platio blizu te sume, zasto bi sad to radio.fera je napisao/la:Ja ga ni u ludilu ne bi toliko platio.Paradajz je napisao/la:A oni traze ni manje ni vise nego 40m.....funti.
Zielinski deal je izgleda ponovo aktivan i vrlo verovatno da cemo to i zavrsiti vrlo uskoro. Sto znaci da od Dahouda nece biti nista, sto je mozda i ocekivano jer Gladbach ne zeli da ga proda ni po koju cenu.
Mada kada je vec Klopp "lud" za Poljacima, mogao bi ovog malog Kaputsku da kaparise, mali me odusevio protiv S.Irske.
Odlican je decko bio pravi talent al trebalo se to ganjati prije eura sad ce mu cijena bitno skociti ako ovako nastavi, da nije vec guzva u napadu ja bi se kladio da bi na milika išliParadajz je napisao/la:Kapiram da nece ni Klopp, kad vec nije Teixeiru platio blizu te sume, zasto bi sad to radio.fera je napisao/la:Ja ga ni u ludilu ne bi toliko platio.Paradajz je napisao/la:A oni traze ni manje ni vise nego 40m.....funti.
Zielinski deal je izgleda ponovo aktivan i vrlo verovatno da cemo to i zavrsiti vrlo uskoro. Sto znaci da od Dahouda nece biti nista, sto je mozda i ocekivano jer Gladbach ne zeli da ga proda ni po koju cenu.
Mada kada je vec Klopp "lud" za Poljacima, mogao bi ovog malog Kaputsku da kaparise, mali me odusevio protiv S.Irske.
You are someone else I am still right here
Teixeira u Portu nakon što je odbio novi ugovor od Liverpoola.

A u drugim vijestima..Gladbach want to keep Dahoud for another season. #LFC are prepared to wait & is viewed as part of a long-term plan. (Melissa Reddy - Goal)

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- BeyKopites
- Kontakt:
https://twitter.com/LFC/status/74229020 ... wsrc%5Etfw

Oprostio se Riise. Mnogo dobrih godina na Anfieldu, šteta što je završio karijeru u Liverpoolu onim autogolom protiv Chelsea u polufinalu LP. Imao je strašnu ljevicu. YNWA

Oprostio se Riise. Mnogo dobrih godina na Anfieldu, šteta što je završio karijeru u Liverpoolu onim autogolom protiv Chelsea u polufinalu LP. Imao je strašnu ljevicu. YNWA
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Joj brate,isti Mala mugaston je napisao/la:Teixeira u Portu nakon što je odbio novi ugovor od Liverpoola.
A u drugim vijestima..Gladbach want to keep Dahoud for another season. #LFC are prepared to wait & is viewed as part of a long-term plan. (Melissa Reddy - Goal)![]()

"He who makes a beast out of himself, gets rid of the pain of being a man"
YNWA
YNWA
Pa brate bolan regao se prije 2 godine a tek sad prvi postvalkyrie je napisao/la:
Joj brate,isti Mala mu

[youtube][/youtube]gaston je napisao/la:

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la: [youtube][/youtube]

Joj kume dobar ti taj shemale na avataru

Vjeruj mi,sad sam se 10 min pokusavao registrovati,dok nisam skont'o da imam accountgaston je napisao/la:Pa brate bolan regao se prije 2 godine a tek sad prvi postvalkyrie je napisao/la:
Joj brate,isti Mala mu

"He who makes a beast out of himself, gets rid of the pain of being a man"
YNWA
YNWA
Be water my friend.gaston je napisao/la:bega_afc je napisao/la: [youtube][/youtube]
![]()
![]()
Joj kume dobar ti taj shemale na avataru![]()

Ma dobro nam došao i uživaj u burnim danima predprelaznog rokavalkyrie je napisao/la:Vjeruj mi,sad sam se 10 min pokusavao registrovati,dok nisam skont'o da imam accountgaston je napisao/la:Pa brate bolan regao se prije 2 godine a tek sad prvi postvalkyrie je napisao/la:
Joj brate,isti Mala mu

Always be yourself, unless you can be @BluesForever..than always be @BluesForeverbega_afc je napisao/la:
Be water my friend.![]()

Ova recenica da se u Bukvar uvede! Kim Jong Un foruma.gaston je napisao/la:Always be yourself, unless you can be @BluesForever..than always be @BluesForeverbega_afc je napisao/la:
Be water my friend.![]()

Pozdrav i od mene za ovog brata varikinu...

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.