FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 jun 2016, 15:58

Najbolji su mi ovi sto pisu kako je momak igrao za Partizan, jeste igrao 137 minuta ukupno u SuperLigi. Daj Boze da bude pojacanje, ali niko od ovih pet igraca nema renome pojacanja.

Ovo je daleko od ekipe kakvu Sarajevo zasluzuje, ova praksa dovodjenja igraca sumnjivih menadzera uz uzimanje procenta je ostavila klub bez evropskih takmicenja.

Melunovic je igrao za Teplice, Cezar je igrao za Fluminense, Jesic je trenirao Cska i Partizan, pa smo vidjeli gdje su nas ovi mediokrteti odveli. Pojedinci i dalje puse suplju od rukovodioca kluba. :facepalm:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 jun 2016, 16:00

Kita od igraca dok se ne dokaze suprotno
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 jun 2016, 16:04

Isti Rile iz vize za buducnost
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2016, 16:05

[youtube][/youtube] :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jun 2016, 16:09

E nek je Ugljesa nekome pojacanje iz propalog Borca, Baric za aktuelnog sampiona drzave ili ipak gigant Karic a svi nasi koji su dosli teske rineka. Polahko ljudine, do pocetka sezone je ostalo 45+ dana, doce jos par igraca, pa nece valjda svaki novi igraci odmah u prvih 11, mora neko i za klupe. Ni meni ovaj nije pojacanje ni dobar igrac, ali da je bolji od Radovca i Emersona idem u pare.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 jun 2016, 16:13

MortemHz je napisao/la:[youtube][/youtube] :lol:
Hamzigaho
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 jun 2016, 16:15

Ala se mi pusemo gledam ove Albanske tekme i infrastrukturu gdje smo losiji a sto se igre tice tu je to po kvaliteti. Puno se pusemo , nismo mi Dinamo pobogu , slazem se da su mnogi trebali letjet iz kluba al kad je jedan vlasnik ako i je , a Tim ja sam zadovoljan jer ono sto je igralo prosle sezone sumnjam da moze bit gore posebno sredina. Jedina mana svega meni nisu pojacanja vec covjek koji nema reference nikakve da vodi klub ,pored ljudi koji su jedva cekali da dodju da vode Sarajevo , npr celo koji je od hebenog Radnika napravio ekipu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jun 2016, 16:19

Kako se zvao onaj mali sto je nekad igrao desetku/krilo kod nas? Nesto kao Karamatic ili sl.? E na njega me podsjeca ovaj Cetkovic. Daj Boze da prekuca ligu, ali nesto sumnjam. Ugl. sretno njemu, a po meni, dosad najslabije pojacanje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jun 2016, 16:24

muhamedhulk je napisao/la:Kako se zvao onaj mali sto je nekad igrao desetku/krilo kod nas? Nesto kao Karamatic ili sl.? E na njega me podsjeca ovaj Cetkovic. Daj Boze da prekuca ligu, ali nesto sumnjam. Ugl. sretno njemu, a po meni, dosad najslabije pojacanje.

zarko karamatic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jun 2016, 16:27

Sto je najtuznije, ovaj i jeste pojacanje kad pogledas ko nam drzi sredinu. Toliko o nama.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 13 jun 2016, 16:31

Kakav god da je sada je nas igrac i ne zasluzuje pljuvanje, omalovazavanje, vrijedjanje, ismijavanje itd. Kao sto ima onih navijaca koji iz svojih igraca izvuku maximum svojom podrskom tako je kod nas sasvim obrnuto i to mi se gadi. U ovom slucaju mislim na istok i one koji se ne mogu suzdrzat od psovki vec u 10.min.
I dalje smo previse umisljeni i pravimo se veci nego sto smo u ovom trenutku.
UPRAVA NAPOLJE!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 jun 2016, 16:32

Karamtic, posljednji fudbalski romantik :salut:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 13 jun 2016, 16:33

Memara je napisao/la:A molim vas gdje je to Saric igrao? Sta je on osvojio kao igrac? Ovaj je bar uzeo titulu sa Partizanom, dva vezana finala kupa Albanije, prvi osvojio, drugi na penale izgubio, igrao protiv Reala na Bernabeu, brz, expert za penale itd.. Ponavljam ovaj ne moze biti gori od Radovca i Emersona da ga j.ebes, a nama Radovac igra cijelu sezonu bez asistencije i pogotka. Daj ljudi spustite ocekivanja i pruzimo sansu Marku.
Dokle brate da spustam ocekivanja?Evo nadao sam se da cemo odbraniti 4 mjesto, sad jos da ih spustim, pa dokle majku mu ....

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 jun 2016, 16:33

Ma ovaj lik ima kvalitet za ovu ligu,pa nismo bez osjecaja da ne mozemo vidjeti kroz ovaj video kad neko zna lopte ili ne zna. Omalen,stamen,jak na nogama,prodoran,klasicni ofanzivni vezni,covjek sa zadnjim pasom,s osjecajem za gol,poluspic. Poput MS7. E,sad je pitanje kojem svakom novom igracu visi iznad glave koliko ce moci pokazati u nasem klubu. Trebamo konacno i mi poceti davati podrsku kad neko dodje,sve dok i ako dokaze da je ne zasluzuje.

Meni licno se dopada ovakav profil igraca.

A sto voli penale,svaki u lijeve raslje..Ne treba njemu dati da sutira,mahala je ovo.. :D

Dobrodoslica :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jun 2016, 16:37

Odriješit će se kesa za obeštećenja, dok vratimo dug Poreznoj, strpite se. Nakon toga, prekucavanje i šetanje. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jun 2016, 16:56

Evo prave statistike za Cetkovica...
https://en.wikipedia.org/wiki/Marko_%C4 ... statistics

After an impressive first season in Albanian football he was subject to interest and formal offers from Skënderbeu Korçë, Kukësi, Partizani Tirana and Tirana, but he renewed his contract with KF Laçi for another year

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 13 jun 2016, 17:05

strašna pojaćanja majko moja imal iko normalan

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jun 2016, 17:06

Memara je napisao/la:Evo prave statistike za Cetkovica...
https://en.wikipedia.org/wiki/Marko_%C4 ... statistics
Sve stoji, treba pustiti svakog koga nadležni u klubu dovedu da se dokaže.

Takođe treba napomenuti da je odigrao 130inešto minuta u sezoni kad je Partizan uzeo titulu, najviše se tada na terenu zadržao u cugu nekih pola sata.

Više od pola prošle godine je bio van terena zbog povrede. Dakle, izvinite svi što imam neku skepsu prema njemu, ali ja mu od srca želim da bude pojačanje. Takođe u zadnjih nekoliko mjeseci mislim da nije odigrao gotovo niti jedne tekme. Sve u svemu "pojačanje" kao i prethodnih godina, gledamo slova na papiru, a ne da li je trenutno to taj igrač. Kao i sa Stepanovom, kao i sa Alispahićem, kao i sa Ikandeom... Jedino se nadam da ovaj put medicinska struka je ustvrdila da je ovaj zaliječio povrede ramena i šta je već sve bolova prošle godine. :salut:
Samo Saraj'vo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jun 2016, 17:18

:salut: :salut: PitarBordo.
Eto pljuvaci kako se moze sve fino sa argumentom kritikovati, bez psovanja igracu.

Skenderbeu ga zelio, prvak Albanije i ucesnik EL nakon sto ih je izabacio iz kupa.
http://sport.oranews.tv/marko-cetkovic- ... eu-pse-jo/

http://www.sansasport.com/fudbal/domaci ... vic-lijevo
http://www.sansasport.com/fudbal/domaci ... -na-terenu

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 13 jun 2016, 17:51

Mene najviše podsjeca na Damira Kojaševića pa pomalo i Stojčeva.. isto nizak, brz, dobar tehnicar. Definitivno igrac koji nam treba, e sad da li ima tu kvalitetu za nas je upitno ali vidjecemo..
Pozitivno je za početak da smo ga svi popljivali a na kraju se ispostavi da nam takvi budu najbolji... ;)
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bordobijeli, iliyaa8, MaroonBjelave, PeppermintSA, ristagrad, THEC i 89 gostiju.