Gazija< je napisao/la:Iskreno, trebo je sudija penal svirat, jer se i u sličnim situacijama svirao penal. Australija je bila bolja, mada ni Srbija nije bila bez svojih prilika, samo sto je napad šutao pored i preko gola. Čestitam Australiji na prolazu dalje...
Gana zasluženo i to bez Essiena igra dominantno na prvenstvu, isto čestitke na prolazu dalje, jer ljudi igraju baš lijep fudbal, imaju dobar stile igre što jest, jest...
Drugo je se onako "malo zajebavat" na Srbijin racun a drugo je bas provocirat, mogu ja podnijet zajebanciju, ako je to to, onda nikih problema nemas, al koliko mogu vidjeti nije to bas kod svih tako.
Sto se tice mene i crtanja, isto Anstajn i biologija
Dakle, da se direktno obazrem (jakog izraza

) na utakmicu.
Srbi su bili daleko bolji u prvom pol. Krasic je ono morao pogoditi... No u drugom poluvremenu stvar se znatno promjenila, stvarno ne znam kako neko moze igrati onako dobro bez ikakvog motiva (Australija). A Antic je to sve olako shvatio kao "dat cemo gol, ne brinite se", i na kraju sto bi reko jedan clan sa EN-a, kurky
ali me iritira cinjenica "nas" mentalitet, kako uvijek isto s drzavama balkana, opetu se jaki i kiksa protiv "malih" drzava, zaista zalosno,sve su imali u svojim rukama,dobro su otovrili utakmicu, imali masu sasni,i kako je odmicala utakmica dalje,uvlacila se nervoza,i eto ti ga.
Nadam se da ce na sljedecem prvenstvu igrati 4 repke ex-yu i da ce bar jedna od njih proci grupu

Rey de la furia española...