EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Izuzetno je glupo usporedjivati, to su nijanse, Modric je svoj. Kada uzmes u obzir kakav je njegov sportski put, strasno je uspjesan. Da se moze vratiti vrijeme da Pirlo ili Alonso odigraju u Zrinjskom sezonu, jedan bi sigurno ispao. Izgubio bi volju za igrom da je u Lukavici nastupio, pogotovo Pirlo, koji je iz jedne mocne obitelji, a u vrijeme Modrica je bilo 6 Lulavica.ek0 je napisao/la:Onda nek' se Alonso prvi rokne.ASD je napisao/la: Izvinite sto se mijesam, juce nisam ne znam za kog sam navijao jer ne volim Tursku ali ni bankomate.
Modric je dobar igrac, ali onaj koji kaze da je bolji igrac od Pirla, Alonsa, Xavija neka se ubije.
Kod: Označi sve
http://www.vecernji.hr/nogomet/xabi-alonso-modric-ima-ono-sto-ja-nemam-1075619
Aaa lulavica ...bas i gore od lulavaca. Nek'stoji.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- ASD
- Kontakt:
Danas su veznjaci opcenito losiji nego prije 4, 5 sezona, i to ne malo.
To se najvise vidi na Iniesti, koji je i danas sigurno medju najboljim veznjacima, ali kakav je to igrac prije bio dok je bio malo mladji, neuporediv sa sadasnjim Iniestom, a opet se nije moglo reci da je najbolji.
Svaka cast Modricu, sta je sve prosao kroz karijeru, kapa do poda, i sad se sjecam jednog mladog igraca koji igra za Zrinjski i koji bi mogao napraviti karijeru.
Pirlo jeste iz imucne porodice, ali on jedan od rijetkih igraca s mudima, koji se ne plasi protivnika koliko god bio jak, on je postao simbol mnogo cega u fudbalu.
To se najvise vidi na Iniesti, koji je i danas sigurno medju najboljim veznjacima, ali kakav je to igrac prije bio dok je bio malo mladji, neuporediv sa sadasnjim Iniestom, a opet se nije moglo reci da je najbolji.
Svaka cast Modricu, sta je sve prosao kroz karijeru, kapa do poda, i sad se sjecam jednog mladog igraca koji igra za Zrinjski i koji bi mogao napraviti karijeru.
Pirlo jeste iz imucne porodice, ali on jedan od rijetkih igraca s mudima, koji se ne plasi protivnika koliko god bio jak, on je postao simbol mnogo cega u fudbalu.
Modriću samo fali jača repka pa bi sigurno bio više cijenjen od Pirla, Xavija, Xabija i drugih koji su vrhunski veznjaci bili. Zidane i Iniesta su jedini koje sam gledao da su bolji od njega.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Definitivno. Kazem Pirlo. On ima sve. Jedan od najvecih.ASD je napisao/la:Danas su veznjaci opcenito losiji nego prije 4, 5 sezona, i to ne malo.
Vita est militia
Modrića volim, ali mora on još pure jesti da može uopšte u istu rečenicu sa Pirlom, Iniestom i sl. velikanima.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Mora Luka napraviti neki rezultat sa reprezentacijom da bi mogao u ove gore nabrojane. Također mislim da svaki od njih pojedinačno ima bolju statistiku golova i asistencija od Modrića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Bilic moci furati jeza na glavi ako hoce. Kako ljudi kupuju kosu u zadnje vrijeme. Gledam Berbatova neki dan, k'o da mu je 18.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Samo ce sirotinja ostat' celava

-
- Kontakt:
Modric je od Pirla bolji. Od Inieste nije.LeSa je napisao/la:Modrića volim, ali mora on još pure jesti da može uopšte u istu rečenicu sa Pirlom, Iniestom i sl. velikanima.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 26 jun 2016, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
-
- Kontakt:
Naravno da ne mora. Nije isto igrati za Italiju i Hrvatsku. Doduse, da igra za jacu reprezentaciju Modric bi bio puno razvikaniji nego sad.Raonffa je napisao/la:Mora Luka napraviti neki rezultat sa reprezentacijom da bi mogao u ove gore nabrojane. Također mislim da svaki od njih pojedinačno ima bolju statistiku golova i asistencija od Modrića.
Modric je trenutno najbolji, ja takodjer nemam dilemu. Gledajuci njegov prime on se sigurno moze porediti sa svim veznjacima ali stavljati ga u kontekst najvecih veznjaka svih vremena mi je, uz sav respect prema njemu, smijesno.
KayserSose je napisao/la:Modric je od Pirla bolji. Od Inieste nije.LeSa je napisao/la:Modrića volim, ali mora on još pure jesti da može uopšte u istu rečenicu sa Pirlom, Iniestom i sl. velikanima.
Da, samo ne u ovom univerzumu.
LARVA je napisao/la:![]()
Turci, ko kod nas Jugonostalgičari.
Na hurriyetu članak, kae, šta bi bilo da se nije raspalo Otomansko carstvo. :gunjastajl:Come and join the national team for Euro 2016 Ottoman
The Ottoman Empire ruled three continents, countries, national football team remains to form what would have reached its maximum size. Here Here's likely tournament team of the Ottoman National Football Team. Unfortunately, not Croatia. So we were deprived of stars like Modric and Rakitic.
golmani - Samir Handanovic (Slovenija, Inter) / Asmir Begoviç (Bosna, Chelsea)
odbrana - Gökhan Gönül (Turska, Fenerbahce) / Branislav Ivanovic (Srbija, Chelsea)
odbrana sredina - Mehdi Benatia (Maroko, Bayern Munich) / Kostas Manolas (Grčka, Roma)
zadnji vezni - Sokratis Papastathopoulos (Grčka, Borussia Dortmund / Neven Subotic (Srbija, Borussia Dortmund)
lijevi bek - Faouzi Ghoulam (Alžir, Napoli) / Aleksandar Kolarov (Srbija, Manchester City)
odbranbeni vezni - Mehmet Topal (Turska, Fenerbahce) / Nemanja Matic (Srbija, Chelsea)
ofanzivni vezni - Oğuzhan Özyakup (Turska, Besiktas) / Miralem Pjanic (Bosna, Roma)
krilo - Sofiane Feghouli (Alžir, Almeria) / Mohamed Salah (Egipt, Roma)
vezni napadač - Hakan Çalhanoğlu (Turska, Bayer Leverkusen) / Henrikh Mkhitaryan (Armenjia, Borussia Dortmund)
vezni napadač - Stevan Jovetic (Crna Gora, Inter) / Arda Turan (Turska, Barcelona)
Napadač - Edin Dzeko (Bosna, Roma) / Kostas Mitroglou (Grčka, Benfica)
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40116618?p=1
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ni Hrvatska nije takva talašika kakom je predstavljaju ovi što im je Modrić najbolji veznjak ikada?!?KayserSose je napisao/la:Naravno da ne mora. Nije isto igrati za Italiju i Hrvatsku. Doduse, da igra za jacu reprezentaciju Modric bi bio puno razvikaniji nego sad.Raonffa je napisao/la:Mora Luka napraviti neki rezultat sa reprezentacijom da bi mogao u ove gore nabrojane. Također mislim da svaki od njih pojedinačno ima bolju statistiku golova i asistencija od Modrića.

Doduše ovdje smo svakako navikli da se ide iz krajnosti u krajnost kada su u pitanju igrači sa Balkana. Da su Hrvati izgubili bio bi Luka prosjek, kao što će sigurno biti komentara kad/ako Hrvati ispadnu sa ovog prvenstva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Bas u ovom.LeSa je napisao/la:KayserSose je napisao/la:Modric je od Pirla bolji. Od Inieste nije.LeSa je napisao/la:Modrića volim, ali mora on još pure jesti da može uopšte u istu rečenicu sa Pirlom, Iniestom i sl. velikanima.
Da, samo ne u ovom univerzumu.

Trpati ga u rang najvecih veznjaka svih vremena je glupo.
Nisi me razumio.KayserSose je napisao/la:
Trpati ga u rang najvecih veznjaka svih vremena je glupo.
Modrić NIJE bolji od PIRLA.
Naravno, mislim na prime PIRLA iz Milana.
Pa Modric je danas (dakle u ovom treutku) najbolji vezni igrac na svijetu. Barem meni. Lakoca kojom on iznosi loptu, kojom "prenosi" igru, otvara kontra, rjesave se presinga i sta sve ne je nenormalna. Ne do mi Bog da je on u Barci npr, pa tek bi onda ostvarili hegemoniju. U nekom historijskom kontekstu samo ga neko ko nije bas ozbiljan moze dovesti u kontekst jednog Zizoua (koji je bez premca najbolji veznjak ikad), Xavija, Inieste, Xabi Alonsa, Pirla, Scholesa i slicnih. Lukica je tip igraca poput Xavija, Pirla i Scholesa dakle taj neki povuceni playmaker sa bolesno dobrom tehnikom i lakocom postavljanja napada. Zizou je ona klasicna 10ka, najveci umjetnik na toj poziciji od kad je svijeta i vijeka, a Don Andreas nesto izmedju ove trojice i Zizoua. Meni se licno najvise svidjao Xabi Alonso (neracunajuci Zizoua naravno jer je on svijet za sebe) jer taj covjek je osim najbolje duge lopte koju sam ja ikad vidio i vrhunskih tehnickih sposobnosti bio abnormalno dobar i u defanzivnim zadacima. Apsoltuno savrsen zadnji/centralni vezni.
- akisarajevo92
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Imam osjecaj da ce Bilic moci furati jeza na glavi ako hoce. Kako ljudi kupuju kosu u zadnje vrijeme. Gledam Berbatova neki dan, k'o da mu je 18.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Samo ce sirotinja ostat' celava

Don't believe the hype.
Nije fer sviju mi, ja ostavljam srce na terenu kad perem kosu da spadne koja manje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.