ovo da pravi drustvo Jonesu u bolnici tokom sezone i plus 100m

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Hernija u 23-oj, a cijena ludilo, prerizicno za moj ukus. Mozda je samo prolazna faza, ali to su zeznute, hronicne povrede, za koje nikad ne znas kada ce se vratiti. Nije neko na kome bi gradio osnovu novog, Mouovog Utda. Ima na trzistu gotovo isto dobrih, a koji su daleko boljeg stanja i kostaju sigurni duplo manjePoliceman je napisao/la:Verrati![]()
ovo da pravi drustvo Jonesu u bolnici tokom sezone i plus 100m
Mohamed Bouhafsi ✔ @mohamedbouhafsi
That is true. But for Nasser Al-Khelaifi , he Is untransferable , unmarketable , untouchable.
Otisao nam MateDarmian ima ugovor sa Juventusom do ljeta 2019. godine.
Mozda se misli na zavrsetak cjelokupnog takmicenja. Ima i onaj info o bonusu kojeg ce dobiti ako mu ugovor istekne do kraja 30.06. zbog cega bi mogao potpisati tek pocetkom jula.Poligon10 je napisao/la:Švedska svakako završava svoje u grupi, eto njega ubrzo
Odlican igrac, spominjao sam ga prije pocetka prosle sezone, a moze igrati desnog beka i dm-a.United to step up interest in Monaco's 22-year-old Brazilian Fabinho, Mourinho sees him as a key part of his rebuilding. [di marzio]
Može Henrik, zahvalan je igrač i mislim da bi se uklopio u United. Zašto napušta BVB, ugovor mu ističe?rio_Ferdy88 je napisao/la:Raiola nam nudi Mikija, na pladnju, i on želi doći, jer ne ostaje u Dortmundu sigurno. E sad je li to izvlačenje više love od Arsenala ili ne ostaje da vidimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.