Pa ti kvaris temu s stvarima koje nemaju veze s ovom temom i Zeljom. Ti iznosis svoje misljenje imas li sta procitati ili ne, a nije mjesto tome ovdje, samim tim kvaris daljnu komunikaciju. Brate dragi ko papagaji se ponavljate, imate drugi forum ako vam se ovdje ne svidja, mislim da ce nama biti bolja komunikacije. Ja ne ulazim tamo i uopce me ne zanima sta pisu, tako i tebe treba, lakse ce nam svima biti.gramparada je napisao/la:Mislim da te nisam nista pitao,tvoje misljenje mi je vec poznatoamazon je napisao/la: Pa sto dolzis ovdje. Ti bi po defoltu trebao na ****. da procitas nesto a ne ovdje, jer su tamo strasno dobro forumasi. Cemu tolika briga. Nema ovdje nista za tebe i ne ulazis.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
ja kvarim temu koja nema veze s ovom temom?kojom temom?Sranje po upravi kao PAPAGIJI jel tio tema?!I opet ti kazm nista te nisam pitao,popusti me ziv bio!amazon je napisao/la:Pa ti kvaris temu s stvarima koje nemaju veze s ovom temom i Zeljom. Ti iznosis svoje misljenje imas li sta procitati ili ne, a nije mjesto tome ovdje, samim tim kvaris daljnu komunikaciju. Brate dragi ko papagaji se ponavljate, imate drugi forum ako vam se ovdje ne svidja, mislim da ce nama biti bolja komunikacije. Ja ne ulazim tamo i uopce me ne zanima sta pisu, tako i tebe treba, lakse ce nam svima biti.gramparada je napisao/la:Mislim da te nisam nista pitao,tvoje misljenje mi je vec poznatoamazon je napisao/la: Pa sto dolzis ovdje. Ti bi po defoltu trebao na ****. da procitas nesto a ne ovdje, jer su tamo strasno dobro forumasi. Cemu tolika briga. Nema ovdje nista za tebe i ne ulazis.
- amazon
- Kontakt:
Post koji ti se ne svidja preskocis i Allahimanet. Popusti ti nas, nije to ovo vjerski objekat da se molis sta ti se svidja a sta ne. Idi tamo palamudi, pusti nas da razmisljamo svojom glavom i pisemo o Zelji. Ja sam unazad pisao samo o Zelji a nisam upravu spomenuo, ne bulazi bezveze.gramparada je napisao/la: ja kvarim temu koja nema veze s ovom temom?kojom temom?Sranje po upravi kao PAPAGIJI jel tio tema?!I opet ti kazm nista te nisam pitao,popusti me ziv bio!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Meni je Bekric klasa za ovu ligu 

- Hrasno1921
- Kontakt:
Poenta svega ....aleksandar_veliki je napisao/la:Milion puta se ponavlja prica. Ne postoji taj koji ce odrediti ko ce ovdje pisati ili ko nece. Pokusavano je, bezuspjesno. Ko je veci navijac Zeljeznicara, ovi sto upravu dizu u nebesa ili ovi koji upravu prozivaju, zaboli me ona stvar. U trenutku kad budem siguran da na temi pise navijac drugog kluba bice banovan, kao sto je uvijek banovan. Molim vas jos jednom popustite me s tim pricama i administraciju ne prozivajte po tom pitanju. Na forum su dobrodosli svi, oni koji Bekrica smatraju najboljim igracem kao i oni koji misle da je najveca taraba. Kome se ne svidja izbora ima, milion foruma na netu.

Po pojedincima ako si protiv uprave znaci da si autom. i protiv kluba, navijaca i svega onoga sto Zeljo predstavlja, sto ja apsurd nad apsurdom, a mozes ti simpatisati Ajduk ali ti si Zeljovac u dusi zar ne?

Nemoj da te prozivam bezveze, Amar zna najbolje

Ne mogu nikako da shvatim da nam je igracki kadar za sezonu i dalje nepoznanica bas kao i strucni stab, da se neke osnovne stvari ne znaju i da mi moramo fumati glavom sta i kako, svi ovi igraci koji su dosli iuzev Hervasa po meni su prinove a nikako pojacanja, ni jedno zvucno ako nista provjereno ime ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sa par kilograma manje i dozom nesebicnosti i glumljenja zvijezde i nekim povlastenim statusom ...amazon je napisao/la:Meni je Bekric klasa za ovu ligu
1921'
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Sta bi sa tvojom kojom pametnom i argumentom na one lazi oko poreske?
Očekivano preskočio [emoji144]
Sto se tiče ekipe još stoper i lijevo krilo, ali nije zurba ima vremena
Očekivano preskočio [emoji144]
Sto se tiče ekipe još stoper i lijevo krilo, ali nije zurba ima vremena

- amazon
- Kontakt:
Ne bih se slozio s tim. Koliko godina ima Bekric sasvim ok izgleda. Po meni je problem sto njega trener nije znao dobro iskoristiti. Ne mozes ti isto ocekivati od momka s 22 godine i igraca plus 30 godina. Ali da je radio neke stvari koje su falile ekipi, jeste. Povuce loptu, ne boji se, suta, dobar centarsut, sve sto nam je falilo. Ja sam odmah znao da Mulalic nece to znati posloziti, kad sam bio napadnut da sam pitar, kako je Mulalic extra, a sad ga ismijavaju. Nazalost nasa realnost.Hrasno1921 je napisao/la:Sa par kilograma manje i dozom nesebicnosti i glumljenja zvijezde i nekim povlastenim statusom ...amazon je napisao/la:Meni je Bekric klasa za ovu ligu
- Hrasno1921
- Kontakt:
Bekric od prije par godina i Bekric danas jednostavno su dva razlicita igraca, za klupe i ulaska u igru zadnjih 20.tak minuta je dobar, ali i nista vise od toga, barem sad zasad, igraca ponekad ubije njegov status i privilegija kako kod navijaca tako i ljudi u klubu, nista ne pokazuje niti pruza ali ipak igra u prvih 11. bas zbog navedenih stvari, iskreno se nadam da ce ga Hervas izbaciti iz prvih 11. i da a da ce se sa druge strane popraviti u svim segmentima bas zbog konkurencije koju je dobio
1921'
- amazon
- Kontakt:
Nemamo mi toliku sirinu u rosteru da bi izbacio Bekrica a ubacio nekoga boljeg. Cak sta vise kad je napravio par puta izmjenu nasa igra se raspala. Prije svega gurao Lendrica na lijevo krilo i to je bilo samoubistvo.
Problem nas navijaca sto mi previse ocekujemo od igraca i ekipe. Za mene je svaki igrac dobar koji se bori za dres, a Bekric se bori to je cinjenica. Ekipa ne moze zavisiti od jednog igraca bio to Bekric ili Zahirovic.Svi nesto ocekuju od ovog spanca a mozda je veca taraba od Bekrica. Isto tako Bekric i ostali su igrali pola sezone, sasvim solidno su to iznijeli. Uzimajuci gresku Mulalica da se okrene prema jednom takmicenju, mozda je samo trebao ganjati KUP, a ligu kombinovati. Gotovo je sad.
Problem nas navijaca sto mi previse ocekujemo od igraca i ekipe. Za mene je svaki igrac dobar koji se bori za dres, a Bekric se bori to je cinjenica. Ekipa ne moze zavisiti od jednog igraca bio to Bekric ili Zahirovic.Svi nesto ocekuju od ovog spanca a mozda je veca taraba od Bekrica. Isto tako Bekric i ostali su igrali pola sezone, sasvim solidno su to iznijeli. Uzimajuci gresku Mulalica da se okrene prema jednom takmicenju, mozda je samo trebao ganjati KUP, a ligu kombinovati. Gotovo je sad.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nije provociranje nikakvo nego me zanima kada već laze da je poreska došla radi radova na stadionu da ne preskače kada treba objasniti, nego et slaže pa se lud pravi tebi OK?aleksandar_veliki je napisao/la:Za mene je Bekric u padu vec duze vrijeme. Automatski to ne znaci da ne moze sto se kaze dati ruke. Vidjet cemo kako ce se pripremiti kod Slovenca. Edit: pocnemo malo oko Bekrica, a Jose postom pokusava isprovocirati Hrasno i Amazona. I onda ce doci i prozivati administraciju.
Tebi OK tako nešto slagati? To nije drugo mišljenje kao kod bekrica sto ste krenuli priču pa je nekom dobar nekom los

I meni bekric je OK ako nista uz dobre pripreme ima on još nešto pokazat, ali vidjet ćemo spanca kakav ce biti

Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 12 jun 2016, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Igraci u Italiji igraju sa 35. - 36 kao sa 26 ili 28 g. kakve to veze ima? vidljiva je njegova sebicnost na svakoj utakmici, kao ekstra pojacanje pokazao se u prve dvije utakmice, protiv Sirokog i Veleza ali od tada konstantno pada njegova forma kao i sto Aco rece, ili treba poradati na sebi prvo sto se tice fizcke spreme a zatim i ponasanja na terenu ili za njega jednostavno nema mjesta u Zelji, pa sjetimo se samo situacije kada smo u isto vrijeme u timu imali Bekrica i Zebu, sta se sve izdesavalo, pricalo a na kraju i ispostavilo, jednostavno glumljena zvijzde i povlasteni status se kod navijaca brzo istrosi i potrosi ako na terenu nista ne pokazujes na novo a to je identican slucaj sa Bekricem ...amazon je napisao/la:Ne bih se slozio s tim. Koliko godina ima Bekric sasvim ok izgleda. Po meni je problem sto njega trener nije znao dobro iskoristiti. Ne mozes ti isto ocekivati od momka s 22 godine i igraca plus 30 godina. Ali da je radio neke stvari koje su falile ekipi, jeste. Povuce loptu, ne boji se, suta, dobar centarsut, sve sto nam je falilo. Ja sam odmah znao da Mulalic nece to znati posloziti, kad sam bio napadnut da sam pitar, kako je Mulalic extra, a sad ga ismijavaju. Nazalost nasa realnost.Hrasno1921 je napisao/la:Sa par kilograma manje i dozom nesebicnosti i glumljenja zvijezde i nekim povlastenim statusom ...amazon je napisao/la:Meni je Bekric klasa za ovu ligu
1921'
- amazon
- Kontakt:
Jarane, ne moze porediti igrace u Italiji i ovdje. Ono sto moze doci u nasu ligu, Bekric jedan od najboljih veznjaka lige, htio to neko priznati ili ne. Pored toga ga postujem jer je uvijek dolazio u Zelju, a trazili su ga Zrinjski, Sloboda, jos klubova u Pl. Ne kazem da je briljirao, ali je on za mene gospodin. Iskreno voli Zelju. Nismo otisli u evropu nije Bekric kriv za to, ako cemo realno.
Od 30 prvenstvenih utakmica u sezoni 2015/16 Samir Bekrić je odigrao 3 utakmice po 90 minuta, te zabilježio nastupe u još 8 utakmica. Na terenu je proveo ukupno 890 minuta. Postigao je 3 gola i ubilježio 5 asistencija i po tome je drugi najučinkovitiji igrač za proteklu sezonu, Ispred njega je Lendrić sa 7 golova i dvije asistencije, a iza njega su ostali Tiago, Đelmić, Kokot, Dado..
I Džeko je u padu forme, od odlaska iz Njemačke, ali je zato najbolji reprezentativni strijelac svih vremena sa prostora bivše Juge, a iza sebe je ostavio fudbalske veličine poput Davora Šukera, Stjepana Bobeka, Tozu Veselinovića, Duška Bajevića, Bajdu Vukasa, Rajka Mitića...
I Džeko je u padu forme, od odlaska iz Njemačke, ali je zato najbolji reprezentativni strijelac svih vremena sa prostora bivše Juge, a iza sebe je ostavio fudbalske veličine poput Davora Šukera, Stjepana Bobeka, Tozu Veselinovića, Duška Bajevića, Bajdu Vukasa, Rajka Mitića...
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 12 jun 2016, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
- amazon
- Kontakt:
Statistika ne laze.
- MocMahale444
Bekrija je mozak ekipe, malo je u padu I to je vidljivo. Siguran sam da ako se dobro spremi I bude bez povreda, moze biti jedan od najboljih igraca Želje. Nije prosao pripreme bio, dosao nije bio u formi I opet takav je bio koristan za ekipu.aleksandar_veliki je napisao/la:Za mene je Bekric u padu vec duze vrijeme. Automatski to ne znaci da ne moze sto se kaze dati ruke. Vidjet cemo kako ce se pripremiti kod Slovenca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- zeljoooooooooo
Ma mi ostali smo budale, ne znam šta ti nije jasno? :pJoseeMourinho je napisao/la:i dalje nastavljas? ima li sta da ti valja yebemu ili je 99% navijaca zelje toliko slijepo, a ti jedini koji ne vidi nista pozitivno onaj pravi?
Prelistam 10 stranica unazad nadajući da se ima nešto normalno pročitati a ova trojica (ili jedan)
i dalje trube isto, hajde ako ništa ne spominju više kako smo jarbole masno platili.
Drago mi je da napokon ostali shvataju zašto su tu, ali ne mogu prežaliti jer je tema bombardovana sa njihovim ublehama.
Na stranu sve, je li neko upratio gostovanje Vukotića kod Bikića? Šta velite?
- zeljoooooooooo
Ma ne može ni administracija ništa riješiti, mada stvarno su toliko providni da je to postalo smiješno.gramparada je napisao/la:pitanje za administraciju ovog foruma,jel ovaj forum služi za razmijenu mišljenja navijača Željezničara il za istresanje frustracija dusmana kluba,ako zelite da ovaj forum ponovo na nesto lici molim vas obratite paznju sta se ovdje desava,nije moguće da 5,6 ljudi ima drugačije mišljenja od svih ostalih,ako stvarno mislite da smo mi budale onda aferim!
Prije sam mislio da tih par "papagaja" imaju neki utjecaj, ali njihovo "papagarenje" je izgubilo svaki smisao, žao mi teme jedino.
Dajte nam kakvu prijateljsku da napunimo Grvabavicu, da malo manje ubleharimo a više pišemo o našem Želji!
- amazon
- Kontakt:
Taman poceli fino pisati o Bekricu, Zelji, i opet dosli indijanci da useru temu s glupostima. Dajte ljudi rijesite vise ove kompleksase s **** i to sve novi acc iz dana u dan?! 
Ovaj dosao vec se pravi pametan i pise nevezano za Zelju!!

Ovaj dosao vec se pravi pametan i pise nevezano za Zelju!!
Ovaj @zeljooooooo svaki put doda jedno o kad pravi nick, .
Bekrić ako se ne bude trudio ima fino klupa, u najgorem slučaju tribine, ne mora nužno igrati.

Bekrić ako se ne bude trudio ima fino klupa, u najgorem slučaju tribine, ne mora nužno igrati.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot] i 32 gosta.