steta sto nema tema za ove s COPA Amerike

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pratis Lidiju aKawhi je napisao/la:
Pobjeda.
Ona mene prati.Derdiyok je napisao/la:Pratis Lidiju aKawhi je napisao/la:
Pobjeda.![]()
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
I ti Saru, Bastianovu bivsu postavljas. On je davno zaboravioPoliceman je napisao/la:
steta sto nema tema za ove s COPA Amerike
Ma ja. Samo nek je za oko lijepoPoliceman je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko da je bitno vazno je da su ljepotice
Yebeš me da je on ovo zbog Ane napustio? Biće da Ana da u čmar a ova ne.soccerfan je napisao/la: I ti Saru, Bastianovu bivsu postavljas. On je davno zaboravio
Istina ziva. Guglaj Sarah Brandner. Model. Prelijepa djevojka. Zajedno bilo oko 8 godina i on je prevario nju sa Anom.Kawhi je napisao/la:Yebeš me da je on ovo zbog Ane napustio? Biće da Ana da u čmar a ova ne.soccerfan je napisao/la: I ti Saru, Bastianovu bivsu postavljas. On je davno zaboravio
Kakav kreten.soccerfan je napisao/la:Istina ziva. Guglaj Sarah Brandner. Model. Prelijepa djevojka. Zajedno bilo oko 8 godina i on je prevario nju sa Anom.Kawhi je napisao/la:Yebeš me da je on ovo zbog Ane napustio? Biće da Ana da u čmar a ova ne.soccerfan je napisao/la: I ti Saru, Bastianovu bivsu postavljas. On je davno zaboravio![]()
Kasnije je ona postavljala na instagram slike kako joj je slao poklone da mu oprosti al cvrc Milojka.
... pa makar se ne zavrsilo ni ovo po grupama. nema joj konkurencije. znal neko imekokuz je napisao/la:Čekamo Belgiju.. ako se ona ne pojavi na tribinama nema smisla da se prvenstvo nastavi
Zna se kako izgleda pravo zensko. meto bi ga. Prestanite sa slikama neuhranjenihjopaa7 je napisao/la:Ove? [emoji38]KayserSose je napisao/la:Nitko jos nije stavio one 2 varazdinske vimenke s proslog Eura.
Ove Ukrajinke u ocima kriju SIDUFrankie je napisao/la:
Axelle Despiegelaerejasan je napisao/la:... pa makar se ne zavrsilo ni ovo po grupama. nema joj konkurencije. znal neko imekokuz je napisao/la:Čekamo Belgiju.. ako se ona ne pojavi na tribinama nema smisla da se prvenstvo nastavi![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.