EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Španija
148
35%
Hrvatska
136
32%
Češka Republika
54
13%
Turska
85
20%

Ukupno glasova: 423

PiazzaGrande

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la PiazzaGrande » 12 jun 2016, 18:49

Luka, ljubavi naša! :ljepota:
19Z05
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 12 jun 2016, 19:00

Sheyi je napisao/la: Koliko sam ja vidio lakat je bio u normalnom polozaju, Corluka se zapucao u lakat. Glup zuti karton
:rol:
Sucima je već odavno rečeno (nebitno za ovo prvenstvo), da je svaki dodir lakta i glave žuti karton a ovo je bilo malo je reći brutalno.
Epidaurus je napisao/la:Domaci Turkofili na aparatima
Hajmo komsije do finala :tokralju:
Realno, neki komentari su za double face palma.
Nema veze ko za koga navija, ali kontinuirano govoriti kako su Turci odron od ekipe i praviti situaciju (kao da niko od nas nije gledao utakmicu nego samo ovi par "objektivaca") kao da je eto Turska loša a Hrvatska se ništa ne pita. Pa upravo je vezni red Hrvatske taj koji je napravio razliku danas, nema mnogo reprezentacija vezni red gdje ti jedan Kovačić grije klupu a u mnogim repkama bi igrao u prvih 11. Neki od ovih komentara me podsjećaju na tenis pdf kad Nole dobije meč, obično je protivnik zakazao, Nole se ništa nije pitao. 2 fuckin' funny :)
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jun 2016, 19:03

Evo i dežurnog moraliste da nam otvori oči. :rol:

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 12 jun 2016, 19:04

Valja spomenuti i Dragu Cosica kojem izgleda fali komentiranje lige petice,kao i vecini sa Htv-a pa valja nekad glupe,gledam ga samo zbog onog njegovog svrsavanja kad padne gol..od igraca koji su mi se svidili pocet cu od Modrica koji je bio vodja na terenu,Srna s obzirom na godine odlican po beku,Perisic najspremniji igrac daleko,obrana solidna. Rakitic onako ispred odlican ,tako je trebalo i prije dvi godine,moj Niko pa nebi bilo samaranje od Meksika ,stavio ga da ne prelazi centar..od igraca koji mi se nisu svidili toliko,Strinic ,frajer kad je primi tlak mi se digne ,ima duplo manje godina od Srne nije dvaput probio a i centriro da valja ,Mandzukic taj igrac,zanemarujici golove nije konkretno nesto napravio jos od Huynkesa ali se borio donekle pa mu to ide u prilog ,Badelj je drugo poluvrijeme bio dobar,prvo spor jos nekakav po dojmom ,sta li ..

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 12 jun 2016, 19:06

Claus je napisao/la:Evo i dežurnog moraliste da nam otvori oči. :rol:
Da, jer moral sada spada u kategoriju mana a ne vrlina, pogodio si dakle.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jun 2016, 19:16

Tebi je nemoralno kad neko izrazi mišljenje koje se kosi s tvojim. Pomiri se s tim da jednoumlje više ne prolazi čak ni na ovim prostorima. :zviz:

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 12 jun 2016, 19:18

Claus je napisao/la:Tebi je nemoralno kad neko izrazi mišljenje koje se kosi s tvojim. Pomiri se s tim da jednoumlje više ne prolazi čak ni na ovim prostorima. :zviz:

Pomiri se sa tim da je ovo sportski forum, a te političke poštapalice bacaj nekom tinejdžeru.

Turska nije na prvenstvu bezveze, ali je nadigrana od trenutno jače reprezentacije volio ti to ili ne.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 jun 2016, 19:21

madridist je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Jeste ovakav onakav, ali ko igrač, bez premca top 3 veznjaka svijeta, ako ne i najbolji - Luka Modrić. Pa jbt kad on ima loptu znaš da je neće izgubit, igrač utakmice. Ali i Ćorluka je bio vrhunski, kapa do poda što nije htio izać.
Al avatar :thumbup: ko da sam ti ja izabrao :mrgreen:
Komsije rutinski, tekma nikakva ..
Velecasni jedva cekam komsije protiv spanjolaca da Lukica strpa u dzep one koji nevoljko igraju za svoju domovinu :lol:
Ti što nevoljko igraju su i donijeli onolike trofeje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jun 2016, 19:23

Koja ironija da baš ti nekog upozoravaš na funkciju ovog foruma... Neću više, vidim da si osjetljiv. :mrgreen:

Turska je odigrala očajan meč, djelovali su nezainteresovano i letargično na terenu, svi glavni igrači su im podbacili. Pobjeda Hrvatske je apsolutno zaslužena, mnogo bolje su stajali na terenu, ali protiv današnjeg rivala bi sve osim tri boda bilo ravno katastrofi.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 jun 2016, 19:24

Kawhi je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Jeste ovakav onakav, ali ko igrač, bez premca top 3 veznjaka svijeta, ako ne i najbolji - Luka Modrić. Pa jbt kad on ima loptu znaš da je neće izgubit, igrač utakmice. Ali i Ćorluka je bio vrhunski, kapa do poda što nije htio izać.
Ma najbolji veznjak svijeta. Bez konkurencije.
:lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 12 jun 2016, 19:27

Claus je napisao/la:Koja ironija da baš ti nekog upozoravaš na funkciju ovog foruma... Neću više, vidim da si osjetljiv. :mrgreen:

Turska je odigrala očajan meč, djelovali su nezainteresovano i letargično na terenu, svi glavni igrači su im podbacili. Pobjeda Hrvatske je apsolutno zaslužena, mnogo bolje su stajali na terenu, ali protiv današnjeg rivala bi sve osim tri boda bilo ravno katastrofi.

Ne, to je realno stanje. Nismo na mjestu na kojem bi o tome trebao razgovarati, ali shvatam šta ti je namjera.

Fudbal nije crn ili bijel, sve one sto postotne i malo slabije šanse u drugom poluvremenu je Turska vrlo lako mogla kazniti da nije bilo onog klizećeg starta Ćorluke u 90-oj min. kada se Vida prenemagao šta da uradi a ovaj iz desetog plana došao i pokupio loptu ispred igrača školskim klizećim startom. Ne znam koliko Turska i može jače od ovoga pogotovo kada nalete na ovako jak vezni red kao što ima Hrvatska.
Turan svakako više nije isti igrač otkako je otišao u Barcu.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 jun 2016, 19:35

Barca je Turana 40 miliona platila jbt. Cholo ga iscijedio do kraja i onda ga potrosenog utrpo rivalu za masnu lovu :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 12 jun 2016, 19:38

Ma ja ne bih čak rekao da je to problem.
Prije u tome da lik jednostavno nije uspio da se navikne na jednu totalnu drugačiju filozofiju nogometa.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 jun 2016, 19:39

Nije on potrošen već je bio bitan igrač u jednom sistemu potpuno drugačijem od Barce. Pogubio se van tog sistema.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 jun 2016, 19:46

Vidi se na njemu da to vise nije onaj igrac. Dosta sporo i tromo djeluje sada, a nekad ga je bas ta pokretljivost krasila i cinila igracem kakav je bio.

Uostalom sta god bilo, meni drago da je doveden za masnu lovu i postao flop. :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 12 jun 2016, 19:47

Ma djeluje izgubljen, ja kada gledam utakmice Barce imam dojam da on uopšte ne zna kakva mu je uloga na terenu.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 jun 2016, 19:50

:mrgreen:
slika
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jun 2016, 19:55

Vidi Broza face ko da guzi Perišića :lol: :lol: :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 12 jun 2016, 20:04

Iako ovaj put ide iz krajnosti u krajnost, lijepo je vidjeti da je @Kawhi promijenio mišljenje o pustinjskom skočimišu.

Čeka se @Saurman.
Pogba je napisao/la:Nije on potrošen već je bio bitan igrač u jednom sistemu potpuno drugačijem od Barce. Pogubio se van tog sistema.
I jedno i drugo je tačno.

U Barceloni je pogubljen zbog sistema. U Turskoj se vidi da je potrošen ko baterija. Šest mjeseci hlađenja muda mu nije pomoglo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 jun 2016, 20:06

Clutch je napisao/la:Barca je Turana 40 miliona platila jbt. Cholo ga iscijedio do kraja i onda ga potrosenog utrpo rivalu za masnu lovu :D
34...prestani lagati ovaj napaceni narod :P nemaš to pravo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.