19Z05
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Sheyi je napisao/la: Koliko sam ja vidio lakat je bio u normalnom polozaju, Corluka se zapucao u lakat. Glup zuti karton
Realno, neki komentari su za double face palma.Epidaurus je napisao/la:Domaci Turkofili na aparatima
Hajmo komsije do finala
Da, jer moral sada spada u kategoriju mana a ne vrlina, pogodio si dakle.Claus je napisao/la:Evo i dežurnog moraliste da nam otvori oči.
Claus je napisao/la:Tebi je nemoralno kad neko izrazi mišljenje koje se kosi s tvojim. Pomiri se s tim da jednoumlje više ne prolazi čak ni na ovim prostorima.
Ti što nevoljko igraju su i donijeli onolike trofeje.madridist je napisao/la:Al avatarLillard je napisao/la:Jeste ovakav onakav, ali ko igrač, bez premca top 3 veznjaka svijeta, ako ne i najbolji - Luka Modrić. Pa jbt kad on ima loptu znaš da je neće izgubit, igrač utakmice. Ali i Ćorluka je bio vrhunski, kapa do poda što nije htio izać.ko da sam ti ja izabrao
![]()
Komsije rutinski, tekma nikakva ..
Velecasni jedva cekam komsije protiv spanjolaca da Lukica strpa u dzep one koji nevoljko igraju za svoju domovinu
Kawhi je napisao/la:Ma najbolji veznjak svijeta. Bez konkurencije.Lillard je napisao/la:Jeste ovakav onakav, ali ko igrač, bez premca top 3 veznjaka svijeta, ako ne i najbolji - Luka Modrić. Pa jbt kad on ima loptu znaš da je neće izgubit, igrač utakmice. Ali i Ćorluka je bio vrhunski, kapa do poda što nije htio izać.
Claus je napisao/la:Koja ironija da baš ti nekog upozoravaš na funkciju ovog foruma... Neću više, vidim da si osjetljiv.![]()
Turska je odigrala očajan meč, djelovali su nezainteresovano i letargično na terenu, svi glavni igrači su im podbacili. Pobjeda Hrvatske je apsolutno zaslužena, mnogo bolje su stajali na terenu, ali protiv današnjeg rivala bi sve osim tri boda bilo ravno katastrofi.
I jedno i drugo je tačno.Pogba je napisao/la:Nije on potrošen već je bio bitan igrač u jednom sistemu potpuno drugačijem od Barce. Pogubio se van tog sistema.
34...prestani lagati ovaj napaceni narodClutch je napisao/la:Barca je Turana 40 miliona platila jbt. Cholo ga iscijedio do kraja i onda ga potrosenog utrpo rivalu za masnu lovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.