Trenutno ne znam.Beduin je napisao/la:Makar da stavimo na dres: Mi smo Slobodini, Sloboda je nasa.solinas je napisao/la:Nesto su govorili oko toga brate,valjda jedni trazili dodavanje imena a drugi mizerne cifre.Beduin je napisao/la:Kad se sjetim pompe oko novog sponzora, erupcija odusevljenja i kolektivnog opcenja na nasoj temi, Azmirove izjave i lozione svih nas, te skratili smo krug potencijalnih sponzora na 3, milionski ugovor... i na kraju igramo LE bez generalnog sponzora na dresu![]()
Hajde eto jedan sponzor trazio da ubaci svoje ime pored FK Sloboda, naravno svi smo protiv toga. Ali ostali sponzori, nije valjda da svi imaju slicne zahtjeve. Pogotovo jer LE se igra i to je vise nego woow za sponzore, a i nas klub. Koja steta jbt.
Covjece, za manje od 20 dana igramo historijsku utakmicu za sve nas i nigdje TV najava, medijskih clanaka da se pozovu svi potencijalni sponzori da stanu uz nas i svi zajedno budemo sto jaci. OK, jos nije poznat protivnik, ali dok ne saznamo moglo se najavljivati izvlacenje, pozivati navijaci lagano, sponzori, trubiti o utakmici, ciframa koje klub moze zaraditi, masu toga... a ono se ceka 2 dana pred utakmicu da se objavi clanak-dva, onaj jazavac Durmic uputi par dejavu pitanja i kolektivno nas smori i to je to.
Mada slazem se sa tobom trebalo se to rijesiti prije,ovako je bas neozbiljno.![]()
Nego, kad si u Tuzli?
Starci ce doci ovamo krajem mjeseca mozda kada budu krenuli i ja dodjem na par dana.
Bilo bi lijepo kako sve ukomponovati sa utakmicom u Zenici.Vidjecemo.