FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 12 jun 2016, 18:03

Beduin je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Kad se sjetim pompe oko novog sponzora, erupcija odusevljenja i kolektivnog opcenja na nasoj temi, Azmirove izjave i lozione svih nas, te skratili smo krug potencijalnih sponzora na 3, milionski ugovor... i na kraju igramo LE bez generalnog sponzora na dresu :crazy:

Hajde eto jedan sponzor trazio da ubaci svoje ime pored FK Sloboda, naravno svi smo protiv toga. Ali ostali sponzori, nije valjda da svi imaju slicne zahtjeve. Pogotovo jer LE se igra i to je vise nego woow za sponzore, a i nas klub. Koja steta jbt.

Covjece, za manje od 20 dana igramo historijsku utakmicu za sve nas i nigdje TV najava, medijskih clanaka da se pozovu svi potencijalni sponzori da stanu uz nas i svi zajedno budemo sto jaci. OK, jos nije poznat protivnik, ali dok ne saznamo moglo se najavljivati izvlacenje, pozivati navijaci lagano, sponzori, trubiti o utakmici, ciframa koje klub moze zaraditi, masu toga... a ono se ceka 2 dana pred utakmicu da se objavi clanak-dva, onaj jazavac Durmic uputi par dejavu pitanja i kolektivno nas smori i to je to.
Nesto su govorili oko toga brate,valjda jedni trazili dodavanje imena a drugi mizerne cifre.
Mada slazem se sa tobom trebalo se to rijesiti prije,ovako je bas neozbiljno.
Makar da stavimo na dres: Mi smo Slobodini, Sloboda je nasa. :urnebes:

Nego, kad si u Tuzli?
Trenutno ne znam.
Starci ce doci ovamo krajem mjeseca mozda kada budu krenuli i ja dodjem na par dana.
Bilo bi lijepo kako sve ukomponovati sa utakmicom u Zenici.Vidjecemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 jun 2016, 18:04

Sto se tice sponzora ja se slazem sa upravom da ne daju posto zasto ime na dresu...Bilo je i govora na presici da su davali cifre koje za klub nisu prihvatljive...Ako hocemo jaku Slobodu onda je trebamo znati i cijeniti a ne davati dres posto zasto

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jun 2016, 18:05

TaRgEt_ je napisao/la:Pa nije valjda ovo rekao jebote ..pa barem mi nismo takvi nasa carsija :)
Brate provjereno javio se i odustao a ovo naveo razlog :urnebes:[/quote]

Et ne vole nas vise ni srbi sad smo ni na nebi ni na zemlji... sarajlijama smo cetnici, ovi nas ne vole jer smo exstremni muslimani..niko nas ne voli a nas za to boli qurac :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 12 jun 2016, 18:27

joj kad se u narednom pretkolu susretnemo sa Partizanom, a nas 50 na stadionu JNA zagrmi "MI SMO FUKARE, NAJJAČE SMO NAJJAČE" :V

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 jun 2016, 18:50

Blackmore2 je napisao/la:joj kad se u narednom pretkolu susretnemo sa Partizanom, a nas 50 na stadionu JNA zagrmi "MI SMO FUKARE, NAJJAČE SMO NAJJAČE" :V
Ipak mislim da bi zagrmilo "samoo goooool, samool gooool, samo goool sad' trebam ja"
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 12 jun 2016, 18:54

i onda nas ljudi namacaju hahaha

Bosna_BabyBoy
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_BabyBoy » 12 jun 2016, 18:58

Koga kod da izvučemo ja ću biti zadovoljan. Sama činjenica da ćemo napokon igrati u Evropi me čini ponosnim da sam iz Tuzle...
Nadam se samo da će biti neki TV prenos

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 12 jun 2016, 19:00

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Blackmore2 je napisao/la:joj kad se u narednom pretkolu susretnemo sa Partizanom, a nas 50 na stadionu JNA zagrmi "MI SMO FUKARE, NAJJAČE SMO NAJJAČE" :V
Ipak mislim da bi zagrmilo "samoo goooool, samool gooool, samo goool sad' trebam ja"
I bilo bi "ajde bolan da nas cujuuuu".
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 jun 2016, 19:04

Bosna_BabyBoy je napisao/la:Koga kod da izvučemo ja ću biti zadovoljan. Sama činjenica da ćemo napokon igrati u Evropi me čini ponosnim da sam iz Tuzle...
U Zenicu :arrow:

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 12 jun 2016, 19:06

Nighthawk je napisao/la:

hahahahahahahaahah svaka cast :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jun 2016, 19:08

NKMramor je napisao/la:
Bosna_BabyBoy je napisao/la:Koga kod da izvučemo ja ću biti zadovoljan. Sama činjenica da ćemo napokon igrati u Evropi me čini ponosnim da sam iz Tuzle...
U Zenicu :arrow:
+1

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 12 jun 2016, 19:11

Nighthawk je napisao/la:
Nemojte ismijavati Velikog Vođu, to je nedozvoljeno. :nene:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 12 jun 2016, 19:12

da li ce biti 3000 ljudi iz tuzle sta vi mislite

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 jun 2016, 19:13

adnan27 je napisao/la:da li ce biti 3000 ljudi iz tuzle sta vi mislite
Zavisi od protivnika... :D

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 12 jun 2016, 19:16

Prvo se valjda trebaju izvuc parovi pa onda dogovarat tv prenos, Sve zavisi od protivnika koja će kuća prenosit prenos, i ko će preuzimat prenose od nas i mi od njih, drugo svako ko podpisuje sponzorstvo ima neke uvjete, kao što Azmir i Saša kaže nećemo jeftino dat dres. Ja nikad nisam čuo od nijednog od njih da je 3-4 miliona navodni sponzororski ugovor. Najači sponzorski ugovor u regiji ima Crvena Zvezda i to oko 3 milona godisnje sa Gazpromom sto nikad nebi dobili da nemaju to breme prvaka Evrope, Tako da mi ako donijemo 500 000 eura je Premija, cak koliko sam čitao toliki ugovor sarajevo ima sa Turkish A. Tuzlanska Pivara je u prosloj godini imala ugovor za godinu od 20 000 km . I neki benifiti, na polusezoni je naprimjer Admiral dao više para tri puta nego oni, itd. Nemozemo nesto očekivat preko noći kad smo prije mjesec dobili deblokiran račun i reprogram težak 7 miliona. A infrastruktura je takva da samo voljom pojedinaca u vlasti moze se rijesit , jer čovjek je spreman da ulaze itekao veliki novac u stadion al kad imas tolike grobare oko kluba i dalje pa tu nevide sebe.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 jun 2016, 19:23

Nighthawk je napisao/la:
E jbg :urnebes:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 12 jun 2016, 19:25

[quote="HankMoody"
[/quote]

Pun ga qurac.
Taj da voli Slobodu i Fukare bi se povukao i pustio nekoga ko ima mozga maste i autoriteta da vodi grupu.
Zbig njega nam je navijanje dosadno i smiju nam se svi zbog toga. ....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 12 jun 2016, 19:31

Mortus je napisao/la:[quote="HankMoody"
Pun ga qurac.
Taj da voli Slobodu i Fukare bi se povukao i pustio nekoga ko ima mozga maste i autoriteta da vodi grupu.
Zbig njega nam je navijanje dosadno i smiju nam se svi zbog toga. ....[/quote]
Neinteligentnije i seljačkije stvorenje nikad nije vodilo grupu. Iznervira me svaku utakmicu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 12 jun 2016, 19:33

Obrisana je tema FK Sloboda Prepucavanja , a mogla je biti jedna od jacih tema, a njen smisao je bio da se prepucavanja na ovoj temi, koja ovdje mnogima smetaju, prenesu tamo i da napravimo dobru zajeb.enciju :opaopa:
Vecina nas koristi ovu temu kao izvor informacija, a ne da gleda prepucavanja forumasa :kafa:

Zao mi je sto ste dozvolili da vam se Sarajlije uvuku pod kozu i da vam kreiraju misljenje :puke: Narodski, tuzlanski receno: koga boli k.urac sta oni misle.

Dajem neopozivu ostavku na sve forumske funkcije.

Sloboda do groba

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jun 2016, 19:35

Hajde jednom da se kanimo grupe ovdje barem.
Ako vam/nam se ne svidja bujrum na zapad i povedite navijanje,dignite zapad na noge.
Ili se organizujte i "smijenite"momka.
Ovdje nije mijesto za to.
Degenerici samo cekaju da kopiraju postove i ismijavu grupu, grad,i sve sto ima veze sa Tuzlom.

Cuj frante forumske funkcije,daj mi zeno top da se raznesem :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.