100% bit će to dobrozagorski je napisao/la:@ledesma brate,hem si pretjerao hem si se pogubio... Ohladi malo,brzo ce iftar

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
100% bit će to dobrozagorski je napisao/la:@ledesma brate,hem si pretjerao hem si se pogubio... Ohladi malo,brzo ce iftar
Ima i jedna prodana duša s Mejtaša. Na Mejtašu je živio Josip Joško Domorocki legenda mumijevih koji je odbio da igra za FKS.Besic je napisao/la:Mejtas je bordo uvijek
Ti si brat, rijetko ko kapitalce slusazlo87 je napisao/la:Jedna za raju s Mejtaša![]()
Evo još jedna čija se je strofa skandirala na Sjeveru čestopitic je napisao/la:Ti si brat, rijetko ko kapitalce slusazlo87 je napisao/la:Jedna za raju s Mejtaša![]()
Ajd ne pocinji opet sveg ti!xbox je napisao/la:Ima li sta novo osim sto propadamo i sto je klub pred gasenjem i sto je Dino ukrao pare od transfer i sto su i od kampa ukradene pare i sto akademija ne funkcionise i sto su nam pojacanje bezveze?? Ovo znamo utvrdili sno jedno 20 stranica ima li sta novo?
Ako su ovo stvari koje si ti shvatio onda je ovaj forum previse kompleksan za tvoj nivo citanja i razumjevanja procitanog. To samo govori o tebi.xbox je napisao/la:Ima li sta novo osim sto propadamo i sto je klub pred gasenjem i sto je Dino ukrao pare od transfer i sto su i od kampa ukradene pare i sto akademija ne funkcionise i sto su nam pojacanje bezveze?? Ovo znamo utvrdili sno jedno 20 stranica ima li sta novo?
Parola dignuta jednom..[/quote]zlo87 je napisao/la:Evo još jedna čija se je strofa skandirala na Sjeveru čestopitic je napisao/la:Ti si brat, rijetko ko kapitalce slusazlo87 je napisao/la:Jedna za raju s Mejtaša![]()
Svi ti pogledi, svi ti upereni prsti, fulili su namjeru učinili nas čvrstim
![]()
Ovaj forum je okupljaliste djece koja ne znaju sta ce od zivota pa ovo gore nabrojano non stop ponavljaju jedno 20 stranica. Pitam ima li sta novo i drugo jer ovo je do sada utvrdjeno,ima li sta da navijaci poboljsaju osim sto kostaju klub nenormalno puno novca a neke koristi klub od njih nema. Izvini intelektualac halali nisam te prepoznao.kengur je napisao/la:Ako su ovo stvari koje si ti shvatio onda je ovaj forum previse kompleksan za tvoj nivo citanja i razumjevanja procitanog. To samo govori o tebi.xbox je napisao/la:Ima li sta novo osim sto propadamo i sto je klub pred gasenjem i sto je Dino ukrao pare od transfer i sto su i od kampa ukradene pare i sto akademija ne funkcionise i sto su nam pojacanje bezveze?? Ovo znamo utvrdili sno jedno 20 stranica ima li sta novo?
Ajd ne provaljuj se veze nemas. Daj napisi koji su to babini sinovi?Sadiku,Kadusic,Resic,CatakovicKlaric,Smajlagic? Sve sto valja pd mladjih mi smo doveli tako da lazes sam sebe,koliko covjek mora nisko xa ide da pocne i djecu tako da naziva babinim sinovima,al samo naprijed pljujte klub boli vas[/quote]ledesma je napisao/la:Naravno da sam rekao, kad 60% tima takvi čine, sa ovim uslovima koje imaju, treba da pojedu sve u ligi, ovi koji nisu babini sinovi i kojji čisto pošteno zaslužuju da igraju i daju rezultate...zagor1987 je napisao/la: Pa nije to tema tema je da si rekao babini sinovi,sam sebe lazed i dobili su priliku Mihojevic,Kadusic,Hamza itd
Sve je moguceSabinho je napisao/la:@ledesma mozda juniori nisu uzeli titulu zbog nacionalnog kljuca?
Nekad se redovno pile kahve, heb ga danas svi na svoju stranu. Tonu Bordo raje otišlo vani i Luga također. Ostali optimisti i budale u BIH.miden je napisao/la:Samo prava raja sluša kapitalce.![]()
Cekamo brate da bude zvanicno.pitic je napisao/la:Nekad se redovno pile kahve, heb ga danas svi na svoju stranu. Tonu Bordo raje otišlo vani i Luga također. Ostali optimisti i budale u BIH.miden je napisao/la:Samo prava raja sluša kapitalce.![]()
btw.
@Majkl šta je sa ovim pojačanjima što ne dolaze:?:
Sta se ti javljas, pa prije skupstine si bacao patke, dolazili Sharbini, Said, Cvijanovic, sad kako prodje skupstina i ti se usuta.jurisicduska je napisao/la:UKOLIKO NE BUDETE CIJENILI SEBE I SVOJE NEĆE VAS NI DRUGI CIJENITI.
Ne valja pjesma, ne valjaju horde, ne valja kapiten , ne valja kamp, ne valjaju igrači. Ok mi je da ne valja uprava, ali nećete sad zbog tog nipodištavati sve što čini Sarajevo. Vi za mene niste nikakvi navijači, ili ste maloljetni pa ne shvatate da to što govorite sve da ne valja je u stvari naš klub ili ste zlonamjerni.
Forum postaje nepodnošljiva sredina od vas pojedinih, saulištite se djeco malo, samo nemir unosite i dajte priliku ovim maloumnicima da provociraju.