FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 12 jun 2016, 17:51

zagorski je napisao/la:@ledesma brate,hem si pretjerao hem si se pogubio... Ohladi malo,brzo ce iftar
100% bit će to dobro :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jun 2016, 17:51

Besic je napisao/la:Mejtas je bordo uvijek
Ima i jedna prodana duša s Mejtaša. Na Mejtašu je živio Josip Joško Domorocki legenda mumijevih koji je odbio da igra za FKS.
SRETAN BROJ - 1725

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 12 jun 2016, 17:55

Ima li sta novo osim sto propadamo i sto je klub pred gasenjem i sto je Dino ukrao pare od transfer i sto su i od kampa ukradene pare i sto akademija ne funkcionise i sto su nam pojacanje bezveze?? Ovo znamo utvrdili sno jedno 20 stranica ima li sta novo?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jun 2016, 18:00

zlo87 je napisao/la:Jedna za raju s Mejtaša ;)

Ti si brat, rijetko ko kapitalce slusa :D[/quote]

Evo još jedna čija se je strofa skandirala na Sjeveru često ;) Svi ti pogledi, svi ti upereni prsti, fulili su namjeru učinili nas čvrstim :cool:

SRETAN BROJ - 1725

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jun 2016, 18:01

pitic je napisao/la:

Ti si brat, rijetko ko kapitalce slusa :D
Evo još jedna čija se je strofa skandirala na Sjeveru često ;) Svi ti pogledi, svi ti upereni prsti, fulili su namjeru učinili nas čvrstim :cool:

[/quote]
Parola dignuta jednom..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 jun 2016, 18:04

xbox je napisao/la:Ima li sta novo osim sto propadamo i sto je klub pred gasenjem i sto je Dino ukrao pare od transfer i sto su i od kampa ukradene pare i sto akademija ne funkcionise i sto su nam pojacanje bezveze?? Ovo znamo utvrdili sno jedno 20 stranica ima li sta novo?
Ajd ne pocinji opet sveg ti!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 jun 2016, 18:04

@obiteljski,
Sa velikim dijelom tvog posta se slazem ne samo ja, nego kladim se i vecina ovih stalnih kriticara / pljuvaca. Svi zele samo da je klubu bolje. Jedina razlika je sto imamo razlicite ideje kako poboljsati ovo stanje. Ti si mi u neko vrijeme djelovao kao da si protiv bilo kakve kritike (valjda ti se skupilo svega) a neki smatraju da se kritikama moze najbolje skrenuti paznja i ukazati na probleme. Neki kritikuju da se stanje poboljsa i kazu da treba otjerati nesposobne, a manjina bi ostavila sve isto. Takodje razumijem i volim da diskutujem i o stavovima koji su suprotni mojim, ali sam protiv prica - svi su negativci supci i mrze klub. Evander, joker i ostali su dali cijelu listu argumenata. A najjaci argument je konacni plasman na tabeli i kvalitet igre na terenu.

Sta bi bilo da je BP zeljela zadrzati status quo kad smo biti na dnu ? Gdje bi mi bili, da oni nisu pokrenuli promjene i zahtjevali bolje ?

Novi igraci su solidni ali je bitnije strateg na klupi, jer svi ce realizovati njegove ideje. Ako on kaze da ne zna sta se desava, ko bi trebao ? Bez obzira na igracka imena, ako ih on recimo stavi na krive pozicije ili odredi krivu taktiku prema protivniku, bice opet patnje i razocarenja.

To za vracanje clanskih ja vidim kao zadnji ocajnicki pokusaj da klub uvidi da se problemi ne smiju ignorisati a ne kao akcija protiv kluba. Pa zar bi neko ko ne voli klub kupovao clanske i bio na ivici infarkta cijelu sezonu ? Svi oni disu za klub ali zele da se otklone problemi i da krenemo u napredak. Svi smo se nadali da ce sa ekonomskom stabilnosti doci i sportski napredak. Ubjedljivo najjaci ekonomski klub u drzavi (zahvaljujuci poslovnom dijelu uprave) ne izbori ni Evropu. Ni protiv Mladosti ne mogu rahat gledati nego strepim do zadnje sekunde. Izgleda da bi bio pitar moras imati najjaci srcani misic u drzavi. A mi se nadali pocetku dominacije,(jer tako dozivljavamo nas klub) a dobili bruku.

Takodje nemam imena ko bi bio dobar za zamjenu u sportskom dijelu (ne guram nikoga) ali znam ko je lose rjesenje. Nismo znali ni ko ce doci nakon Baljka pa ipak dodjose bolji. Sigurno ce i sada. Prvi sam pisao poodavno da treba odvojiti poslovni i sportski dio uprave i njihove rezultate i ne kritikovati sviju vec sportski dio. Zato sam rekao da poslovni dio treba dobiti veliki bonus a ljude koji su odlucivali u sportskom djelu otjerati. Na Zapadu ako napravis gresku, dobijas otkaz, jer organizacija zeli da se zastiti od takve nesposobnosti u buducnosti. A kod nas je - daj im opet sansu. Pgotovo kada ima insinuacija da su radili i za licnu korist.

Smatram da je zdravije kritikovati nego gurati pod tepih (kao kone) i zivjeti u laznoj realnosti. A i onaj nas poznati humor na vlastiti nacin mozda nekom smeta ali ja ga dozivljavam kao veliku Bosansku vrlinu i instrumentom zastite i opstanka i kad je bilo najteze. A neki ovdje i to interpretiraju kao "negativu".

Ja licno prve dvije titule vrednujem vise nego sve titule od rata koje su svi dobili. I onda imamo direktora koji baca sumnju i ljagu na sve sto smo ikad osvojili svojim muljanjima i sastancenjima sa Sisojem. Treba tuziti Sisoja i da se ocisti nase ime jer nisu licno bitni nasi iz uprave vec blato koje se lijepi na klub. To se mora ocistiti.

Imali smo idealnu situaciju a kiksali smo pravo, sto je za svaki normalni mozak zabrinjavajuce.

Cijenim sto si mi opisao svoj stav pa i ja tebi sarnuh malo duzi odgovor.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 jun 2016, 18:10

xbox je napisao/la:Ima li sta novo osim sto propadamo i sto je klub pred gasenjem i sto je Dino ukrao pare od transfer i sto su i od kampa ukradene pare i sto akademija ne funkcionise i sto su nam pojacanje bezveze?? Ovo znamo utvrdili sno jedno 20 stranica ima li sta novo?
Ako su ovo stvari koje si ti shvatio onda je ovaj forum previse kompleksan za tvoj nivo citanja i razumjevanja procitanog. To samo govori o tebi.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jun 2016, 18:10

zlo87 je napisao/la:
pitic je napisao/la:

Ti si brat, rijetko ko kapitalce slusa :D

Parola dignuta jednom..[/quote]

I jedna stara za svu Bordo raju iz Starog grada :cool:

SRETAN BROJ - 1725

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 12 jun 2016, 18:17

Ima li neka slika da se Dzidic prikljucio Slobodi? 8-)Vidim pobjego Almir,ova dvojica izradili pa reko ako neko ima sliku cisto da vidimo ? U meni gori zelja sva ..,
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 12 jun 2016, 18:18

Samo prava raja sluša kapitalce. :thumbup:

Das Ist Walter

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 12 jun 2016, 18:20

kengur je napisao/la:
Ako su ovo stvari koje si ti shvatio onda je ovaj forum previse kompleksan za tvoj nivo citanja i razumjevanja procitanog. To samo govori o tebi.
Ovaj forum je okupljaliste djece koja ne znaju sta ce od zivota pa ovo gore nabrojano non stop ponavljaju jedno 20 stranica. Pitam ima li sta novo i drugo jer ovo je do sada utvrdjeno,ima li sta da navijaci poboljsaju osim sto kostaju klub nenormalno puno novca a neke koristi klub od njih nema. Izvini intelektualac halali nisam te prepoznao.

zagor1987
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2016, 18:27

ledesma je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la: Pa nije to tema tema je da si rekao babini sinovi,sam sebe lazed i dobili su priliku Mihojevic,Kadusic,Hamza itd
Naravno da sam rekao, kad 60% tima takvi čine, sa ovim uslovima koje imaju, treba da pojedu sve u ligi, ovi koji nisu babini sinovi i kojji čisto pošteno zaslužuju da igraju i daju rezultate...
Ajd ne provaljuj se veze nemas. Daj napisi koji su to babini sinovi?Sadiku,Kadusic,Resic,CatakovicKlaric,Smajlagic? Sve sto valja pd mladjih mi smo doveli tako da lazes sam sebe,koliko covjek mora nisko xa ide da pocne i djecu tako da naziva babinim sinovima,al samo naprijed pljujte klub boli vas[/quote]

Hehehe, ko ti trese kavez?
Ko pljuje klub, ako kažem, da želim da budemo prvaci od predpionira pa do A tima? Jel misliš da je to pljuvanje po klubu? Samo kontre ljudima udaraš,halo bolan, svako ima svoje mišljenje... Nek si ti pametan, ja bi tebe umjest Dine postavio :D[/quote]
Mi i jesmo skoro u svim mladjim kategorijama prvi dovidjenja i prijatno pocni malo da pratis svoj tim a ne da lupas

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 jun 2016, 18:29

@ledesma mozda juniori nisu uzeli titulu zbog nacionalnog kljuca? :lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 jun 2016, 18:32

Sabinho je napisao/la:@ledesma mozda juniori nisu uzeli titulu zbog nacionalnog kljuca? :lolno:
Sve je moguce :D Bit ce to dobrooo :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jun 2016, 18:34

miden je napisao/la:Samo prava raja sluša kapitalce. :thumbup:

Nekad se redovno pile kahve, heb ga danas svi na svoju stranu. Tonu Bordo raje otišlo vani i Luga također. Ostali optimisti i budale u BIH.

btw.

@Majkl šta je sa ovim pojačanjima što ne dolaze:?: :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 jun 2016, 18:35

Kad govorite o nasem podmlatku, zar nije i Plakalo iz nasih mladjih kategorija izasao ?

@xbox, ja sam prosjek cisti ali tvoji zakljucki o gasenju i ostalom su cudni.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 12 jun 2016, 18:42

Ovaj ako ne izgori do početka prvenstva yebo me svak..
Sabrine mi moje!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 12 jun 2016, 18:53

pitic je napisao/la:
miden je napisao/la:Samo prava raja sluša kapitalce. :thumbup:

Nekad se redovno pile kahve, heb ga danas svi na svoju stranu. Tonu Bordo raje otišlo vani i Luga također. Ostali optimisti i budale u BIH.

btw.

@Majkl šta je sa ovim pojačanjima što ne dolaze:?: :urnebes:
Cekamo brate da bude zvanicno.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 12 jun 2016, 19:06

jurisicduska je napisao/la:UKOLIKO NE BUDETE CIJENILI SEBE I SVOJE NEĆE VAS NI DRUGI CIJENITI.

Ne valja pjesma, ne valjaju horde, ne valja kapiten , ne valja kamp, ne valjaju igrači. Ok mi je da ne valja uprava, ali nećete sad zbog tog nipodištavati sve što čini Sarajevo. Vi za mene niste nikakvi navijači, ili ste maloljetni pa ne shvatate da to što govorite sve da ne valja je u stvari naš klub ili ste zlonamjerni.

Forum postaje nepodnošljiva sredina od vas pojedinih, saulištite se djeco malo, samo nemir unosite i dajte priliku ovim maloumnicima da provociraju.
Sta se ti javljas, pa prije skupstine si bacao patke, dolazili Sharbini, Said, Cvijanovic, sad kako prodje skupstina i ti se usuta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 107 gostiju.