Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Hajde spustite jos malo jeboga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo da objasni poslije utakmice zasto Peric, Malinovic i Terzic nisu igrali
To inače on radi (kao neki njegov faktor iznenadjenja). Cuva odredjene igrace i onda tamo poslije 40.minute ih uvede. To često radi sa Perićem ili Tarabokijom...Nigdje veze. Jedva čekam da ode sa kormila. Hvala mu na svemu do sad.mirzatele je napisao/la:Samo da objasni poslije utakmice zasto Peric, Malinovic i Terzic nisu igrali
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Toliko imamo kvaliteta da mozemo jednog Malinovica kao iznenadjenje cuvatVedad87 je napisao/la:To inače on radi (kao neki njegov faktor iznenadjenja). Cuva odredjene igrace i onda tamo poslije 40.minute ih uvede. To često radi sa Perićem ili Tarabokijom...Nigdje veze. Jedva čekam da ode sa kormila. Hvala mu na svemu do sad.mirzatele je napisao/la:Samo da objasni poslije utakmice zasto Peric, Malinovic i Terzic nisu igrali

Djaba ti 20 kad primis 30...Virtu4l je napisao/la:Sve dok smo u igri za to cudo ne smijemo odustati. Treba nam 20 golova za to, ne znam ko ce ih zabiti, ali moramo.zizu1991 je napisao/la:Treba priznati da smo ograničena selekcija. Ako se izvuče protiv Švedske, biće ravno čudu epskih razmjera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Slažem semirzatele je napisao/la:Toliko imamo kvaliteta da mozemo jednog Malinovica kao iznenadjenje cuvatVedad87 je napisao/la:To inače on radi (kao neki njegov faktor iznenadjenja). Cuva odredjene igrace i onda tamo poslije 40.minute ih uvede. To često radi sa Perićem ili Tarabokijom...Nigdje veze. Jedva čekam da ode sa kormila. Hvala mu na svemu do sad.mirzatele je napisao/la:Samo da objasni poslije utakmice zasto Peric, Malinovic i Terzic nisu igrali
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
Valjda su neki skontali razliku islanda i svedske. Odbrana momci odbrana,ovog sam se i bojao da ce nas slomiti odbranom.
Re: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
+ gotovo cijelu utakmicu igrao s Vranjesom na pivotu, koji nikakve napadacke tehnike nema. Kad vec gubimo 10, trebao je Buric vise igrati u napadu. Ne znam, limitirani i sve to stoji, ali taktika vrlo losa...mirzatele je napisao/la:Samo da objasni poslije utakmice zasto Peric, Malinovic i Terzic nisu igrali
- akisarajevo92
- Kontakt:
ocekujem praznu dvoranu u Skenderiji i nasu pobjedu od 7 razlike
Don't believe the hype.
Jedna,jedina....akisarajevo92 je napisao/la:ocekujem praznu dvoranu u Skenderiji i nasu pobjedu od 7 razlike
lezVe do bagro
akisarajevo92 je napisao/la:ocekujem praznu dvoranu u Skenderiji i nasu pobjedu od 7 razlike
Kad je Hrvatska mogla Poljake, možemo i mi Švede
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Bayern@heart
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
27:18 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Gdje ćeš ovo poredit molim te?Rokoko87 je napisao/la:Kad je Hrvatska mogla Poljake, možemo i mi Švede
Hrvatska na svakoj poziciji osim recimo lijevog beka gdje Prce bolji, je jača i kvalitetnija od nas.
Ovo sam morao prokomentarisati.
Uglavnom nisam ni očekivao neki pozitivan rezultat jer i bez navedenih igrača Šveđani su sačinjeni od igrača koji igraju u najjačim klubovima Njemačke lige. Na postavljenu odbranu mi njima ne možemo parirati i to je danas jasno vidljivo bilo. Da smo igrali na neke brže napade mogli smo se čemu i nadati. Ovako pošto mi nemamo kontru, imali smo par napada sa bržom realizacijom i tada smo pretežno davali golove. Ostalo čim bi se odbrana postavila kako treba i nakon jednog prekida mi se nismo mogli sastavit.
Markoviću naravno svakako čestitam što nas je odveo u Qatar, ali vrijeme je da dođe neko novi sa iskustvom i ko će nam u igru uvesti, gol iz brze tranzicije, brzi centar, i naravno kontru

Po meni najviše bi volio da to bude Bilal Šuman, koji je vodio Danski Kolding jedno vrijeme jako uspješno.
I molio bih redakciju BHT1 da nađu kakvog komentatora koji zna ako ništa pratit stanje na terenu i prenosit. A ne ko ovaj na svaki faul daj mu dvije minute. Ili neke izjave pa malo je reći smiješne.
I mislim da je i savez pogriješio terminom utakmice koji je u 20:15 kako se ne varam. A oni koji poste znaju da je vrijeme iftara u 20:35(gore dole koja minuta). I prvi bih otišao na utakmicu da je u drugom terminu ovako mi termin nikako ne paše. Da je bar u 21h ili nekad ranije pa i nekako.

Tako blizu, a tako daleko.
-
- Kontakt:
Sve več viđeno.Samo je protivnik bio kvalitetniji od predhodnih.
Zašto igra Savić na desnom krilu - ako nevjeruje Zulfiču zašto ga zove ?
Terza ne igra u napadu već 10 godina otkud on u napadu ?
Ako ne vjeruje Milasu zašto ga zove ? Ima momak 50 poziva i 6 minuta na parketu ?
Otkud Perić ima prednost nad Tarabokijom ?
Puno eksperimentisanja za ovako važnu utakmicu.
Da Marka malo prati domače prvenstvo (ili bar Zule kojeg nema na utakmicama završnice kupa
ili završnice prvenstva a kao pomočnik bi trebao pratiti formu reprezentativaca koji igraju domače prvenstvo)
znao bi da Ovčina ima vrlo malu minutažu i da je u krizi pa bi našao bolje rješenje.
Begića je suvišno komentarisati nije momak kriv što se ničim izazvan našao u reprezentaciji
Ti Federeru nemaš pojma o rukometu. Reći za Vranješa da nema napadačku tehniku je smiješno.
Sve isključenja što su imali Šveđani je izborio Vranješ. Burić nema napadačke tehnike. Nije se uspio
ni okrenuti a inače mu je realizacija 50% što je za pivota slaba realizacija.Vranješ zabija Barsi i Kilu
po pet golova u ligi prvaka a ti kažeš da nema napadačku tehniku.
Zašto igra Savić na desnom krilu - ako nevjeruje Zulfiču zašto ga zove ?
Terza ne igra u napadu već 10 godina otkud on u napadu ?
Ako ne vjeruje Milasu zašto ga zove ? Ima momak 50 poziva i 6 minuta na parketu ?
Otkud Perić ima prednost nad Tarabokijom ?
Puno eksperimentisanja za ovako važnu utakmicu.
Da Marka malo prati domače prvenstvo (ili bar Zule kojeg nema na utakmicama završnice kupa
ili završnice prvenstva a kao pomočnik bi trebao pratiti formu reprezentativaca koji igraju domače prvenstvo)
znao bi da Ovčina ima vrlo malu minutažu i da je u krizi pa bi našao bolje rješenje.
Begića je suvišno komentarisati nije momak kriv što se ničim izazvan našao u reprezentaciji
Ti Federeru nemaš pojma o rukometu. Reći za Vranješa da nema napadačku tehniku je smiješno.
Sve isključenja što su imali Šveđani je izborio Vranješ. Burić nema napadačke tehnike. Nije se uspio
ni okrenuti a inače mu je realizacija 50% što je za pivota slaba realizacija.Vranješ zabija Barsi i Kilu
po pet golova u ligi prvaka a ti kažeš da nema napadačku tehniku.
Ljudi vi znate da sve nase reprezentacije vazi moto " vazno je ucetvovati a ne pobijediti ",nema veze o kojem se sportu radi. Tako lagano opustite se i gledajte evropsko prvenstvo.
Kada neko ima manjak inteligencije, onda mu je ovo teški idiotizam.calcio je napisao/la:Kada se stavi u kontekst, ovo je teski idiotizam.hapuc je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.