NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ajmo braco![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ajmo braco![]()
![]()
**** najveće.DoeTz je napisao/la:
Prenos mozda a piva jok. Ramazan je.Ugrovacaboy je napisao/la:Baš me zanima, od sinoć sam u Sarajevu, hoće li bit organizirano gledanje tekme Hrv-Tur.
Onako koja piva to... Bez provokacija molim...
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Hajde još reci da ih nisu Rusi natabali pošteno? Marišu ih po tribini, oni gledaju kako da preskoče ogradu.DoeTz je napisao/la:Sta imaa hahahah
U svakom kafiću ćeš moći pogledati utakmicu, a i pivu ćeš dobiti u svakom takođe.Ugrovacaboy je napisao/la:Baš me zanima, od sinoć sam u Sarajevu, hoće li bit organizirano gledanje tekme Hrv-Tur.
De ba druze ljudi se sa svima tukuTheHornet je napisao/la:Hajde još reci da ih nisu Rusi natabali pošteno? Marišu ih po tribini, oni gledaju kako da preskoče ogradu.DoeTz je napisao/la:Sta imaa hahahah
Bass bi vidio tebe bil smio unijeti upaljac da ti je kazna za to dozivotan ban sa stadiona + 40k funti.TheHornet je napisao/la:U Engleskoj manji od makovog zrna, ne smiju unijeti upaljač na stadion. Nafuraju se, dođu na Euro i onda ih Rusi spuste na zemlju. Kakve sile.![]()
Pa hrvati, ovi hercegovački uvijek navijaju PROTIV BiH.... Protivnik nije bitan..alanford87 je napisao/la:Hrvatska danas lagano do pobjede![]()
Kad pogledam prethodne komentare, zapitam se jel u Bosni zive Turci ili Bosnjaci
Po nekim samo Turci![]()
Jedino Muha postavi ljiljane![]()
PS: Pitajte Hrvate da li navijaju za svoj BFF Poljsku protiv Bosne(osim ekstremista)
Ekstremististaragarda je napisao/la:Pa hrvati, ovi hercegovački uvijek navijaju PROTIV BiH.... Protivnik nije bitan..alanford87 je napisao/la:Hrvatska danas lagano do pobjede![]()
Kad pogledam prethodne komentare, zapitam se jel u Bosni zive Turci ili Bosnjaci
Po nekim samo Turci![]()
PS: Pitajte Hrvate da li navijaju za svoj BFF Poljsku protiv Bosne(osim ekstremista)
Maticar je napisao/la:U svakom kafiću ćeš moći pogledati utakmicu, a i pivu ćeš dobiti u svakom takođe.Ugrovacaboy je napisao/la:Baš me zanima, od sinoć sam u Sarajevu, hoće li bit organizirano gledanje tekme Hrv-Tur.
Lazima neces ostvariti zacrtano Franto..sreca je pa imaju postovi koji se ne brisualanford87 je napisao/la:Hrvatska danas lagano do pobjede![]()
Po nekim samo Turci![]()
eto si se uvukao u pakas ustasiji, dozvoljavas da te i oni karraju ko kakvu kuravu macualanford87 je napisao/la:Hrvatska danas lagano do pobjede![]()
Po nekim samo Turci![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.