Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Sat prije utakmice će se znati.JackTheStripper je napisao/la:Koji su početni sastavi oba tima?
Ovako nekako:JackTheStripper je napisao/la:Koji su početni sastavi oba tima?
Razočaranja, uvreda, pljuski i najviše gropa u želucu kada je reprezentacija nestala a zamjenila je "repkica" koja definitivno nije ona reprezentacija koju sam pobožno pratio u prijenosima nebitno s kime su igrali.
Definitivno nije ona reprezentacija radi koje su me prošli žmarci dok je cijeli stadion skandirao "Hrvatska, Hrvatska" kada su prvi put zaigrali na Poljudu.
Definitivno nije ona reprezentacija radi koje sam bio na rubu suza nakon poraza.
Definitivno nije reprezentacija na čiju sam svaku domaću utakmicu u ciklusu išao kao 2002.-2005.
Definitivno nije reprezentacija radi koje sam bio rintao cijelo ljeto i bio presretan što sam zaradio za kartu za Svjetsko 2006. da i ja mogu biti dio toga i bodriti je na velikom natjecanju.
Ne mogu uprijeti prstom u jedan događaj koji je upropastio reprezentaciju za mene ali točno znam trenutak u kojem sam shvatio da mi je svejedno - kada sam shvatio da mi poznanik nije već godinu dana vratio dres u kojem sam prošao sve te godine praćenja reprezentacije kojeg sam mu posudio. I da me nije briga jer mada je taj dres (bijeli rezervni s europskog 1996.) bio dio rituala prije svake utakmice ne namjeravam u skoro vrijeme ponovo navući na sebe.
Mogao bi sto različitih razloga navesti što je uzrokovalo - ignoriranje ostatka Hrvatske za službene utakmice, vođenje ozlijeđenih igrača na natjecanje ako su se trebali prodati, što je glavni kriterij za pozivanje bio građanski ugovor s gospodarom hrvatskog nogometa, što bi me da sam odlučio otići na utakmicu reprezentacije preventivno uhitili radi naglaska kao i desetke drugih sugrađana, da ni ne spominjem što su gorespomenuti gospodari napravili od domaćeg nogometa i lige...
Ironično je da zapravo jedva čekam da prvenstvo počne. Samo što moja reprezentacija ne nastupa na njemu. Ima neka reprezentacija koja igra u sličnim dresovima i koja se zove kao što se ona zvala ali utakmice "repke" ću gledati ravnodušan.
messilla je napisao/la:Nemoj tako, nisu Švabe plašljiv narodRaonffa je napisao/la:Gledaj ovih Elfovih kvarnjaka, odmah žele sasjeći konkurenciju u ranoj fazi prvenstva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.