SamoKalesijaharry_90 je napisao/la:Potpis !!!Frutek je napisao/la:BOLI NAS **** ZA SARAJEVOM, UPRAVOM SARAJEVA, NAVIJAČIMA SARAJEVA, PREDSJEDNIKOM SARAJEVA, EUROHAUSOM, SARAJEVSKOM BERZOM!!!samo rajvosa je napisao/la:Pricam ovo jer ste se bili natovarili kod nas kad smo uletili na teren,sa nasim se nije moglo fino moglo je samo na nacin da se polome!
Na godišnjoj dodjeli nagrada Sarajevske berze (SASE), održanoj u sarajevskom Uniticu, rečeno je da je prošle godine na Sarajevskoj berzi ostvaren promet od 555 miliona KM, od kojih je brokerska kuća Eurohaus ostvarila najviše - 231 milion. Eto to je predsjednik sad trenutni,a da cemo plakati necemo jer su BP u upravi to je bio cilj,uostalom od onog zla nemoze gore biti nikako,a sta ste vi neko cvijece hehe mi smo navijaci i od toga ne bjezimo nismo balerine!
Jasniji ne mogu biti!!!
Ko da mene zanima Eurohaus i njegovi ljudi,ovaj jedva ceka da malo dodje kod nas na temu... Uhvatio se berze ko da on tamo trguje,ma ovo je neki nas sa TK
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Vidis sad taj covjek iz Eurohausa moze kupit tim Slobode
kako kaze @sano rajvosa (blago njemu) i bas najavljuje titulu na sve strane,ko Alaim,Skoro pred pocetak prosle sezone titulu i kup,pa ostadose bez iceg
ovaj Eurohaus zaboravlja da je ovo BiH liga,previse leti,a mozda nisko padne 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
LUCA TONIharry_90 je napisao/la:Vidis sad taj covjek iz Eurohausa moze kupit tim Slobodekako kaze @sano rajvosa (blago njemu) i bas najavljuje titulu na sve strane,ko Alaim,Skoro pred pocetak prosle sezone titulu i kup,pa ostadose bez iceg
ovaj Eurohaus zaboravlja da je ovo BiH liga,previse leti,a mozda nisko padne
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Hvala bogu pa u Zivinicama,Kalesiji,Gracanici,Srebreniku imamo nase podruznice,uglavnom jedna od vecih grupa navijaca sa strane dolazi iz TK i mi se toga ne stidimo,lijepo je u tim gradovima vidjeti HZ i grafite,cega se pametan stidi budala se ponosi!ultrasstyle_tz je napisao/la:sto mu odgovarate
meni lici na ove sa TK
samo rajvosa je napisao/la:Hvala bogu pa u Zivinicama,Kalesiji,Gracanici,Srebreniku imamo nase podruznice,uglavnom jedna od vecih grupa navijaca sa strane dolazi iz TK i mi se toga ne stidimo,lijepo je u tim gradovima vidjeti HZ i grafite,cega se pametan stidi budala se ponosi!ultrasstyle_tz je napisao/la:sto mu odgovarate
meni lici na ove sa TK
Sto ga ti izvaljujes veca grupa
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Daj ba sta obracate paznju ne njega,vidis da je se digao sto je vlasnik Eurohausa predsjednik Sarajeva.On jedva doceka da pise po nasoj temi,bilo sta samo da provocira,ko da mene zanima on,Sarajevo,Eurohaus itd.Jedini on od navijaca Sarajeva je ovdje,ostali pisu po svojoj temi,ovaj je sa TK 100%
Kakve Živinice to je metropola za njegaTaRgEt_ je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Hvala bogu pa u Zivinicama,Kalesiji,Gracanici,Srebreniku imamo nase podruznice,uglavnom jedna od vecih grupa navijaca sa strane dolazi iz TK i mi se toga ne stidimo,lijepo je u tim gradovima vidjeti HZ i grafite,cega se pametan stidi budala se ponosi!ultrasstyle_tz je napisao/la:sto mu odgovarate
meni lici na ove sa TK
Sto ga ti izvaljujes veca grupaala ti znas izvaliti
Hajde sada budi posten prema sebi i nama reci odakle si Zivinice ili Kalesija? XD
Kalesija ili Sapna
-
samo rajvosa
- Kontakt:
[navijaca sa strane dolazi iz TK i mi se toga ne stidimo,lijepo je u tim gradovima vidjeti HZ i grafite,cega se pametan stidi budala se ponosi![/quote]
ala ti znas izvaliti
Hajde sada budi posten prema sebi i nama reci odakle si Zivinice ili Kalesija? XD[/quote]
Pa valjda mi znamo odakle nam dolazi najveca grupa momaka sa strane a to je TK,pitaj bilo koga ko je upucen u HZ,hvala bogu da je tako da rijetko ko van Tuzle navija za vas!
Pa valjda mi znamo odakle nam dolazi najveca grupa momaka sa strane a to je TK,pitaj bilo koga ko je upucen u HZ,hvala bogu da je tako da rijetko ko van Tuzle navija za vas!
samo rajvosa je napisao/la:[navijaca sa strane dolazi iz TK i mi se toga ne stidimo,lijepo je u tim gradovima vidjeti HZ i grafite,cega se pametan stidi budala se ponosi!
Pa valjda mi znamo odakle nam dolazi najveca grupa momaka sa strane a to je TK,pitaj bilo koga ko je upucen u HZ,hvala bogu da je tako da rijetko ko van Tuzle navija za vas![/quote]
Ko sad ima kompleks
Za vas rijetko ko u Sarajevu navija
Imaju podrsku samo kad Sarajevo igra u TK,tad ih dolazi dosta pogotov u Tz,da se dokazu medju navijacima Sarajeva,a sutradan u skoli ili kad dodju u grad nesmiju pisnut
necu da kvarim temu o Eurohausu,Sarajevu itd.Imamo svoj klub,o njemu treba da pisemo,a ne o nekom Eurohausu.
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Frutek za nas niko u Sarajevu ne navija,mi ni nemamo navijace hahah,znam da je vama krivo kad je prije tekme u TZ samo iz Zivinica,Kalesije,Srebrenika,Gracanice prije nego su nam busevi doslo doslo nekih 100 ljudi iz TZ kantona,pa ste kontali da su to samo HZ pa su poslije tek busevi dosli haha! AHAH Harry smijesan si djecace oti im u njihove gradove pa reci nesto protiv Sarajeva,a likovi iz Gracanice za koje znam i Zivinica za razliku od tebe koji ni na Tusanj ne odes,momci odu svako gostovanje ili svako drugo i zadnji dinar daju da gledaju Sarajevo!
Fino, boli me **** ajd sad **** s naše teme ako nemaš ništa konstruktivno!!!samo rajvosa je napisao/la:Frutek za nas niko u Sarajevu ne navija,mi ni nemamo navijace hahah,znam da je vama krivo kad je prije tekme u TZ samo iz Zivinica,Kalesije,Srebrenika,Gracanice prije nego su nam busevi doslo doslo nekih 100 ljudi iz TZ kantona,pa ste kontali da su to samo HZ pa su poslije tek busevi dosli haha! AHAH Harry smijesan si djecace oti im u njihove gradove pa reci nesto protiv Sarajeva,a likovi iz Gracanice za koje znam i Zivinica za razliku od tebe koji ni na Tusanj ne odes,momci odu svako gostovanje ili svako drugo i zadnji dinar daju da gledaju Sarajevo!
Btw. niko ne smije zucnut u Tuzli
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 23 jun 2010, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Morate sad da trpite malo,zalite se vasim clanovima koji su nas smarali na nasoj temi a i ti si jedan od njih! Sto se Gracanice tice lose si upucen njih 7 najmanje studiralo sa mnom!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 23 jun 2010, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja za tvoju info na Tusanj idem od malih nogu,tako da nekom poput tebe nemoram se pravdati,ti cim dodjes iz banovica,odmah na nasu temu,sto li Boze ???samo rajvosa je napisao/la:Frutek za nas niko u Sarajevu ne navija,mi ni nemamo navijace hahah,znam da je vama krivo kad je prije tekme u TZ samo iz Zivinica,Kalesije,Srebrenika,Gracanice prije nego su nam busevi doslo doslo nekih 100 ljudi iz TZ kantona,pa ste kontali da su to samo HZ pa su poslije tek busevi dosli haha! AHAH Harry smijesan si djecace oti im u njihove gradove pa reci nesto protiv Sarajeva,a likovi iz Gracanice za koje znam i Zivinica za razliku od tebe koji ni na Tusanj ne odes,momci odu svako gostovanje ili svako drugo i zadnji dinar daju da gledaju Sarajevo!
Ja sam pisao kada se to ticalo Slobode a nas se ne tiče ko je novi predsjednik FK Smarajevasamo rajvosa je napisao/la:Morate sad da trpite malo,zalite se vasim clanovima koji su nas smarali na nasoj temi a i ti si jedan od njih!

PA-PA
Kad dođeš u Septembru u školu u TZ ´oćeš se ****??
Mozel admin ikako ovog smora da skloni sa teme,covjek spama temu u pm,cim izadje iz bana ovdje dodje i provocira.
Stavi ga na listi gnjavatoraharry_90 je napisao/la:Mozel admin ikako ovog smora da skloni sa teme,covjek spama temu u pm,cim izadje iz bana ovdje dodje i provocira.
-
samo rajvosa
- Kontakt:
HAHA hvala bogu pa zivim u glavnom gradu pa nema potrebe dole u skolu da idem,inace sam na faksu,a zivim na Marin Dvoru kod skole Isak Samokovlija treba li ti jos nesto? Ajde zelim vam i dalje da budete fukare kao i do sad,mozda nekad i budete navijaci il klub koji nece da se bori za opstanak haha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa cekaj jesmo li mi sad ti pametni?samo rajvosa je napisao/la:Hvala bogu pa u Zivinicama,Kalesiji,Gracanici,Srebreniku imamo nase podruznice,uglavnom jedna od vecih grupa navijaca sa strane dolazi iz TK i mi se toga ne stidimo,lijepo je u tim gradovima vidjeti HZ i grafite,cega se pametan stidi budala se ponosi!ultrasstyle_tz je napisao/la:sto mu odgovarate
meni lici na ove sa TK
ma svakako da je lijepo vidjeti, ali cinjenice leze u tome, da samo takvi i imaju sta da kazu o nama i da nas ogovaraju.Takvi su isfustrirani, jer su im u skolama ovdje zadavali maru gataru i preko koje ne mogu da predju.Svakakvo takvi samo mogu doci po forumima i ogovarati nas
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 jun 2010, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cekaj ba... sad ti ispade budala sto se ponosis tim ili 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.