Sport i TV
Re: Sport i TV
Ne.
johnnyyK je napisao/la:Ne.
u cijelom mostaru?
filip13 je napisao/la:johnnyyK je napisao/la:Ne.
u cijelom mostaru?
Nisam siguran, ali mislim da nije...
johnnyyK je napisao/la:filip13 je napisao/la:johnnyyK je napisao/la:Ne.
u cijelom mostaru?
Nisam siguran, ali mislim da nije...

Kaze Cosic na Hrt-u za povredu Corluke nesto u fazonu "nece mu biti nista,ipak je rodjen u Bosni" 

i ćosić je iz bosne,iz teslića
Cuj? Nisam znaofilip13 je napisao/la:i ćosić je iz bosne,iz teslića

Pola Hrvatske je iz Bosne hahahaha

Bivsi Velnet a sada Telemach, na digitalnoj redovno pred pocetak utakmice zatamne.filip13 je napisao/la:pitanje za mostarce,je li vam bio zatamnjen sinoć HRT 2 za vrijeme prenosa tekme?
Support Velez, It's logical! ★
Bas tako, Velnet/Telemach bosnjacima zamraci, dok zapadnjaci mogu uzivati u programu HRT.a na TelemachuMont0 je napisao/la:Bivsi Velnet a sada Telemach, na digitalnoj redovno pred pocetak utakmice zatamne.filip13 je napisao/la:pitanje za mostarce,je li vam bio zatamnjen sinoć HRT 2 za vrijeme prenosa tekme?
Max Allegri

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ti u Bosni i Hercegvini trazis logiku ? Aferimmadridist je napisao/la:a logike

Max Allegri
A vidiš ti kako su oni bezobrazni. Mislim da u RS-u hladno zatamnjuju RTS i ostale srpske programe. Treba im svima yebat mater 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zatamnjuje se u manjem entitetu i rts i htv,pouzdano znam da u kablovskim operaterima radi iskljucivo Bht i BhtHD u vrijeme utakmica.
Ta pizdarija u Mostaru je bezobrazluk nevidjeni,gdje je sad ta regulatorna agencija??
Ta pizdarija u Mostaru je bezobrazluk nevidjeni,gdje je sad ta regulatorna agencija??
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne vjerujem, mislim da u RS-u radi normalno RTS kada su utakmice u toku eventualno ako se prenose na RTRS pa da zatamne al' ne vjerujem.messilla je napisao/la:A vidiš ti kako su oni bezobrazni. Mislim da u RS-u hladno zatamnjuju RTS i ostale srpske programe. Treba im svima yebat mater
Kao i što sam rekao u dijelovima gdje živi većinsko hrvatsko stanovništvo HRT je otključan, tako je mislim isto i za RS što se tiče RTS-a.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma Dantes se žalio nekoliko puta da na totalu zatamne. Čak ih i zvao.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem, mislim da u RS-u radi normalno RTS kada su utakmice u toku eventualno ako se prenose na RTRS pa da zatamne al' ne vjerujem.
Kao i što sam rekao u dijelovima gdje živi većinsko hrvatsko stanovništvo HRT je otključan, tako je mislim isto i za RS što se tiče RTS-a.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jedina prednost Totaltv korisnika je sto antenom primaju signal ZDF koji ide ionako na tom satelitu i nije u ponudi totala pa ga se ne zatamnjuje..inace i na totalu se zatamni i rts i rtvcg i htv.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Moguće moguće, al' za HRT sam sto posto siguran jer sam više puta vidio svojim očima tomessilla je napisao/la:Ma Dantes se žalio nekoliko puta da na totalu zatamne. Čak ih i zvao.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem, mislim da u RS-u radi normalno RTS kada su utakmice u toku eventualno ako se prenose na RTRS pa da zatamne al' ne vjerujem.

Inače nekada nisu zatamnjivali Slovence, čak sam Euro 2012 gledao na Slo TV2, neki dan vidim rukomet Slovenija-Norveška ima na Slo TV1 i hajde da prebacim dok je poluvrijeme na Švicarskoj i Albaniji kad klinac zatamnjeno i to.
A recimo gledao sam pripremnu Srbije protiv Kipra i Izraela koje su se prenosile na RTS 1 koji je bio zatamnjem ali i paralelno na RTS SAT koji je bio otvoren i to sam gledao.
Kontao sam i da će na Euro tekme koje se prenose na RTS 1 biti na RTS SAT ali nisu ipak

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
madridist je napisao/la:Zatamnjuje se u manjem entitetu i rts i htv,pouzdano znam da u kablovskim operaterima radi iskljucivo Bht i BhtHD u vrijeme utakmica.
ne zanima ih to
Neće da čačkaju mečku u ****, odma će bit ugroženost.filip13 je napisao/la:madridist je napisao/la:Zatamnjuje se u manjem entitetu i rts i htv,pouzdano znam da u kablovskim operaterima radi iskljucivo Bht i BhtHD u vrijeme utakmica.
ne zanima ih to
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.