FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ljudi uozbiljite se kakav ba Mehidic
Ja ne znam kaku on stelu ima pa je jos uvijek dio ekipe.
To jr prevara od igrača.
Jwdan dobar potez ili utakmica. , pa nam pnda jeebe zivce pola sezone.
Ja ne znam kaku on stelu ima pa je jos uvijek dio ekipe.
To jr prevara od igrača.
Jwdan dobar potez ili utakmica. , pa nam pnda jeebe zivce pola sezone.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Vec sam pisao o tome, ali si sigurno promasio moj post. On je Azmirov igrac tako da ce otici svi igraci ali on ostaje...Mortus je napisao/la: Ja ne znam kaku on stelu ima pa je jos uvijek dio ekipe.
Steta sto su nas ispalila ova dvojica levata, valja necemo ponavljati takve greske. Sa njima sam vec zamisljao odlicnu ekipu, ali nadam se drugima koji ce biti isto kvalitetni. Valja nama dalje 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Sta kazu brat Dusan rekao ima kod Tuzle nekih opasnih muslimana ekstremnih pa ga strah zato nije dosao 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Posle yebavana nema kajanja .......valjda je Husref naučio lekciju i da neće ponovisti promašaje i dovesti samo nekoga tko će popuniti samo broj ......tako da nam fale tri igrača min. još koji su kvalitete ovih dosadašnjih pojačanja....da ne bude ponovo nemamo širinu .....A taj dušan nema obraz a ni m.da
Niko,niko samo Sloboda !!!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako misliš Azmirov igrač... Po meni on nije toliko los da dobije pedalu kao prses ili salihović ali nije ni za startera... Zato mu je klupica pa dobija neku minutazu... Čisto sumnjam da on moze vise napredovatikrmpotich je napisao/la:Vec sam pisao o tome, ali si sigurno promasio moj post. On je Azmirov igrac tako da ce otici svi igraci ali on ostaje...Mortus je napisao/la: Ja ne znam kaku on stelu ima pa je jos uvijek dio ekipe.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ma on i jeste klupa igrač, ali u njega se ne smijemo ozbiljno pouzdati.staragarda je napisao/la:Kako misliš Azmirov igrač... Po meni on nije toliko los da dobije pedalu kao prses ili salihović ali nije ni za startera... Zato mu je klupica pa dobija neku minutazu... Čisto sumnjam da on moze vise napredovatikrmpotich je napisao/la:Vec sam pisao o tome, ali si sigurno promasio moj post. On je Azmirov igrac tako da ce otici svi igraci ali on ostaje...Mortus je napisao/la: Ja ne znam kaku on stelu ima pa je jos uvijek dio ekipe.
To je po meni igrač koji može ući kada je sve već riješeno kako bi se odmorio neko od prvotimaca.
Ako se pouzdamo u Mehidića kao jedno od rješenja na krilu, opet ćemo sebi trgati živce u njegovim driblanjima samoga sebe i njegovoj sebičnosti.
Zato tu mora doći jedno krilo koje je makar za nijansu bolje od Mehidića.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Zamisli osnujes firmu. Zovne te rođo:"Daj mi malog da radi bilo sta". Ti ga zaposlis i das da mjenja rolne na faxu. Mjenja ih iako se svaki drugi put rolna zapetlja u fax masinistaragarda je napisao/la: Kako misliš Azmirov igrač

Odakle je Mehidić inače ?
Jel on izbjeglica iz rata ili ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda i ima nekog smisla i to samo do neke tačke al dal ti ima logike da Husic riskira ogromne pare,kockanje sa Musemicem, rezultate i ambicije kluba,gnjev navijača samo zato sto ga je rođo zamolio da malog uvali da radi bilo sta...mora mu je bas,bas blizak rođak...krmpotich je napisao/la:Zamisli osnujes firmu. Zovne te rođo:"Daj mi malog da radi bilo sta". Ti ga zaposlis i das da mjenja rolne na faxu. Mjenja ih iako se svaki drugi put rolna zapetlja u fax masinistaragarda je napisao/la: Kako misliš Azmirov igrač
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislim da su mu skoro nekad psovali tojšićko porijeklo.Mortus je napisao/la:Odakle je Mehidić inače ?

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nije on u rodbinskoj vezi sa Azmirom nikakvoj sigurno, ali ima dajdžu (N.O.) koji mu je možda dao papir da uvlači u faxHankMoody je napisao/la:Mislim da su mu skoro nekad psovali tojšićko porijeklo.Mortus je napisao/la:Odakle je Mehidić inače ?

To je Efin dajdzaAntifriz je napisao/la:Nije on u rodbinskoj vezi sa Azmirom nikakvoj sigurno, ali ima dajdžu (N.O.) koji mu je možda dao papir da uvlači u faxHankMoody je napisao/la:Mislim da su mu skoro nekad psovali tojšićko porijeklo.Mortus je napisao/la:Odakle je Mehidić inače ?

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:To je Efin dajdzaAntifriz je napisao/la:Nije on u rodbinskoj vezi sa Azmirom nikakvoj sigurno, ali ima dajdžu (N.O.) koji mu je možda dao papir da uvlači u faxHankMoody je napisao/la: Mislim da su mu skoro nekad psovali tojšićko porijeklo.

Slicne stvari se obavljaju sa igracima iz istih drzva, sta zelim reci, recimo Ivan Kostic je na pregovore mogao ici sa nekim od nasih koji su pregovarali i objasniti, opisati Tuzlu, klub i ostale bitne stvari. Sam Ivan je imao ista pitanja i recimo strahove nakoh kojih se odusevio kako gradom, tako i ljudima i navijacima.TaRgEt_ je napisao/la:Sta kazu brat Dusan rekao ima kod Tuzle nekih opasnih muslimana ekstremnih pa ga strah zato nije dosao
samo Sloboda
e Dušan ako je zbog toga odbio..
žalosno kakve predrasude. Dobro je @merak napisao i predložio 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pozdrav raja odo ja sad u dvoranu navijati za našu BiH protiv Švedske...biće kao u Mejdanu ....

Niko,niko samo Sloboda !!!!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hajde danas Subic, pa da malo dahnemo dušom [emoji38]
Volio bih kad bi neko imao tačnu informaciju zašto nas ovi levati odbiše, s obzirom da su obojica stranci, da nemamo kakav problem s registracijom stranaca?!
Očekujem još minimalno 4 dobra igrača!
#SamoSloboda
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Volio bih kad bi neko imao tačnu informaciju zašto nas ovi levati odbiše, s obzirom da su obojica stranci, da nemamo kakav problem s registracijom stranaca?!
Očekujem još minimalno 4 dobra igrača!
#SamoSloboda
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ovo je i meni čudno, jer da je to u pitanju, pošto je od ovog nemoguće napraviti iole pristojnog nogometaša, mogao ga je zaposlit da bude član uprave ako ništastaragarda je napisao/la:Možda i ima nekog smisla i to samo do neke tačke al dal ti ima logike da Husic riskira ogromne pare,kockanje sa Musemicem, rezultate i ambicije kluba,gnjev navijača samo zato sto ga je rođo zamolio da malog uvali da radi bilo sta...mora mu je bas,bas blizak rođak...krmpotich je napisao/la:Zamisli osnujes firmu. Zovne te rođo:"Daj mi malog da radi bilo sta". Ti ga zaposlis i das da mjenja rolne na faxu. Mjenja ih iako se svaki drugi put rolna zapetlja u fax masinistaragarda je napisao/la: Kako misliš Azmirov igrač

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 6 gostiju.