Cekali za Travnik vezutuzlak1987 je napisao/la:Oni su kako da tu objasnim presjedalisb1996 je napisao/la:Vidio sam slike sa polaska na Kupres, tko su ona dvojica tamnoputih igrača? Kakvi su?

Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Cekali za Travnik vezutuzlak1987 je napisao/la:Oni su kako da tu objasnim presjedalisb1996 je napisao/la:Vidio sam slike sa polaska na Kupres, tko su ona dvojica tamnoputih igrača? Kakvi su?
Ha,trebalo se završit za dan,dva....Al da ne trčimo pred rudualanford87 je napisao/la:Ima li sta novo u vezi Burekovica?
Puno je to stari...valja dovesti kvalitetno i kvalitetno platit... Čisto sumnjam da ce doći još 5 igrača... Max 3Mustafa10 je napisao/la:Trebaju nama jos dva beka, jedan zadnji vezni, jedno krilo i jedan napadac minimalno znci 5 igraca jer ima utakmica najmanje 40 ove sezone
Gasimo se dragi DoeDoeTz je napisao/la:Nema me par sati i vec rasulo krenulo
Vidim i jaRimes87 je napisao/la:Gasimo se dragi DoeDoeTz je napisao/la:Nema me par sati i vec rasulo krenulo
Sent from my D6603 using Tapatalk
PA DOCE JOS MINIMUM 4 IGRACA JA MISLIM 5 DA CE DOCI SA BUREKOVICEM ON I JOS 4 ZNACI JEDAN NAPADAC EXTRA JEDAN LIJEVI JEDAN DESNI I JEDAN ZADNJI VEZNI TO TI JE I AZMIR NAJAVIO DA CE DOCI JOS TRI IGRACA KAD SU BILI TOMIC I OVAJ MARTINOVIC TU ONI OTPALI ZNACI JO 4 ILI 5staragarda je napisao/la:Puno je to stari...valja dovesti kvalitetno i kvalitetno platit... Čisto sumnjam da ce doći još 5 igrača... Max 3Mustafa10 je napisao/la:Trebaju nama jos dva beka, jedan zadnji vezni, jedno krilo i jedan napadac minimalno znci 5 igraca jer ima utakmica najmanje 40 ove sezone
Moze i ona ja jeeebem samo zelju i sarajvoHankMoody je napisao/la:Da se pjeva "Samo gooooo" 90 minuta?Mortus je napisao/la:ja mislim da je ova utakmica sa Krajinom od velike važnosti ne samo za Slogu, već i za Slobodu.
A prava bi stvar bila kada bi se neko iz rukovodsva Fukara sjetio pa da organizuje kakvo navijanje da se pomogne ovoj ekipi da izbori plasman
u F lijgu, ali da ne ubacuju baklje.
svakako nam svima fale utakmice, a to bi bila i prilika da se malo zagrijemo do Euro utakmica naše Slobode
Pa to je to zijanili smo dva transfera tako da nam sad treba jos 5 igraca da popunimo sve pozicije jer nemamo vise od 20 igraca u rosteru trenutno, a pogotovo smo tanki s bekovima .adnan27 je napisao/la:PA DOCE JOS MINIMUM 4 IGRACA JA MISLIM 5 DA CE DOCI SA BUREKOVICEM ON I JOS 4 ZNACI JEDAN NAPADAC EXTRA JEDAN LIJEVI JEDAN DESNI I JEDAN ZADNJI VEZNI TO TI JE I AZMIR NAJAVIO DA CE DOCI JOS TRI IGRACA KAD SU BILI TOMIC I OVAJ MARTINOVIC TU ONI OTPALI ZNACI JO 4 ILI 5staragarda je napisao/la:Puno je to stari...valja dovesti kvalitetno i kvalitetno platit... Čisto sumnjam da ce doći još 5 igrača... Max 3Mustafa10 je napisao/la:Trebaju nama jos dva beka, jedan zadnji vezni, jedno krilo i jedan napadac minimalno znci 5 igraca jer ima utakmica najmanje 40 ove sezone
Beduin je napisao/la:Fakat da od Mehidica napravimo Bekica (mislim sa krila da predje na beka).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.