ASD je napisao/la:Licno, najodvratnija grupa na prvenstvu, uz simpaticne Cehe smo.
EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ja sam uz tebe i Hrvatsku krmak. Sa fukarama do trofeja.Rigoletto je napisao/la:Hedg je napisao/la:1. spanija
2. turska
3. hrvatska
4.ceska
5. hrvati iz ljubuskog i mostara![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Idemo Turci !
Bez navijackog preseravanja uzimaju hrvati sutra, sa minimalnom razlikom.
Inace vjeciti derbi.
Bez navijackog preseravanja uzimaju hrvati sutra, sa minimalnom razlikom.
Inace vjeciti derbi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
to je to, pojest i popit skupaHeller je napisao/la:Ja sam uz tebe i Hrvatsku krmak. Sa fukarama do trofeja.Rigoletto je napisao/la:Hedg je napisao/la:1. spanija
2. turska
3. hrvatska
4.ceska
5. hrvati iz ljubuskog i mostara![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Lagano zagrijavanje
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovako ce i sutramessilla je napisao/la:Lagano zagrijavanje
LegendarnoVolimTz je napisao/la:Inace vjeciti derbi.![]()
Kakva dominacija Ramosaakisarajevo92 je napisao/la:ovo im nije trebalo![]()
[youtube][/youtube]
messilla je napisao/la:Lagano zagrijavanje
[youtube][/youtube]

Imperator će da se sagne Čačketu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zasto bht ne prenosi Hrvatsku ??
Odakle ti to? Ja koliko znam prenosi se.bojler je napisao/la:Zasto bht ne prenosi Hrvatsku ??
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma vidim na rezultatima ne stoji pored BHT pa kontam nije valjda da ne prenoseRaonffa je napisao/la:Odakle ti to? Ja koliko znam prenosi se.bojler je napisao/la:Zasto bht ne prenosi Hrvatsku ??
Ma nije ti to relevantno prijatelju, biće prenos ne beri brigebojler je napisao/la:Ma vidim na rezultatima ne stoji pored BHT pa kontam nije valjda da ne prenoseRaonffa je napisao/la:Odakle ti to? Ja koliko znam prenosi se.bojler je napisao/la:Zasto bht ne prenosi Hrvatsku ??
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
http://www.24sata.hr/sport/mise-bolji-s ... adi-478238
Pozdrav Anti
Idući put očekujem da mi sjedne neka cifra na račun za skauting.
Turska? Vezni red im je bolji dio momčadi, jako su kombinatorni, a najvažniji igrač im je Selçuk Inan, korektor veznog reda i on je taj koji određuje ritam utakmice.
Terim zadovoljno trlja ruke.Mislim da je u ovom trenutku naša reprezentacija bolja od Turske na svim mjestima, sve će se pitati nas.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ajmo turciniiiii
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Biće sutra dobra tekma, ja bih lično volio da komšije uzmu a opet sa druge strane u nekoj konačnici za dobrobit njihovog fudbala možda bi bilo dobro da ipak ne uzmu 
Stvarno je genijalno proglasiti Inana najvažnijim igračem Turske
Ja uvijek navijam za susjede dok mi kamenjaši ne sjebu ćejf.FrancescoTotti je napisao/la:Navijam za komsije opcenito na ovom euru. Nadam se da mi 'nasi' hrvarti nece syebat dozivljaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
oaaaaj huatska
oaaaaj huatska
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
StvAo ne znARigoletto je napisao/la:[youtube][/youtube]
oaaaaj huatska
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa dobro Arda i Calhanoglou su im sigurno najbolji igrači, Inan je u lošoj formi komplet ovu sezonu al' kada je on na nivou onda je zaista odličan veznjak i on u dobroj formi bi im značio puno.
Mislim da je Hrvatima sreća što je centarfor Turaka (Yilmaz vjerovatno) neka vrsta sidraša i teškaša te ne bi trebali imati sa njim imati toliko problema kao sa poređenja radi napadačima Meksika i Brazila recimo. Još jedna sreća im je to što Turci nemaju neka specijalno brza krila koja bi mogla iskoristi prostor koji Hrvatski bekovi ostavljaju iza sebe. Opet sa druge strane Turski bekovi su vjerovatno ofanzivno u najmanju ruku kao Hrvatski a defanzivno bih se usudio reći čak i bolji.
U mnogome će komšije zavisiti od Perišića, ukoliko on bude imao svoj dan mogu do trijumfa u suprotnom jako teško pogotovo ako se uzme u obzir da će na drugom krilu zaigrati veznjak onda će morati ići kroz sredinu terena a to će stari lisac Terim sigurno zatvoriti kako treba.
Ogromna možda i najveća prednsot Turske je selektor, da je recimo Bilić na klupi Hrvata bio bih siguran u pobjedu Hrvatske, ovako ostavljam prostor za sve tri opcije uz nadu da Hrvatska dobija.
Mislim da je Hrvatima sreća što je centarfor Turaka (Yilmaz vjerovatno) neka vrsta sidraša i teškaša te ne bi trebali imati sa njim imati toliko problema kao sa poređenja radi napadačima Meksika i Brazila recimo. Još jedna sreća im je to što Turci nemaju neka specijalno brza krila koja bi mogla iskoristi prostor koji Hrvatski bekovi ostavljaju iza sebe. Opet sa druge strane Turski bekovi su vjerovatno ofanzivno u najmanju ruku kao Hrvatski a defanzivno bih se usudio reći čak i bolji.
U mnogome će komšije zavisiti od Perišića, ukoliko on bude imao svoj dan mogu do trijumfa u suprotnom jako teško pogotovo ako se uzme u obzir da će na drugom krilu zaigrati veznjak onda će morati ići kroz sredinu terena a to će stari lisac Terim sigurno zatvoriti kako treba.
Ogromna možda i najveća prednsot Turske je selektor, da je recimo Bilić na klupi Hrvata bio bih siguran u pobjedu Hrvatske, ovako ostavljam prostor za sve tri opcije uz nadu da Hrvatska dobija.
Najbolji da,ali najvazniji sigurno ne.Uz to im je Arda često i uteg.Tko ih je ikako gledao zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.