ASD je napisao/la:Licno, najodvratnija grupa na prvenstvu, uz simpaticne Cehe smo.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
ASD je napisao/la:Licno, najodvratnija grupa na prvenstvu, uz simpaticne Cehe smo.
Ja sam uz tebe i Hrvatsku krmak. Sa fukarama do trofeja.Rigoletto je napisao/la:Hedg je napisao/la:1. spanija
2. turska
3. hrvatska
4.ceska
5. hrvati iz ljubuskog i mostara![]()
![]()
to je to, pojest i popit skupaHeller je napisao/la:Ja sam uz tebe i Hrvatsku krmak. Sa fukarama do trofeja.Rigoletto je napisao/la:Hedg je napisao/la:1. spanija
2. turska
3. hrvatska
4.ceska
5. hrvati iz ljubuskog i mostara![]()
![]()
Ovako ce i sutramessilla je napisao/la:Lagano zagrijavanje
LegendarnoVolimTz je napisao/la:Inace vjeciti derbi.![]()
Kakva dominacija Ramosaakisarajevo92 je napisao/la:ovo im nije trebalo![]()
[youtube][/youtube]
messilla je napisao/la:Lagano zagrijavanje
[youtube][/youtube]
Odakle ti to? Ja koliko znam prenosi se.bojler je napisao/la:Zasto bht ne prenosi Hrvatsku ??
Ma vidim na rezultatima ne stoji pored BHT pa kontam nije valjda da ne prenoseRaonffa je napisao/la:Odakle ti to? Ja koliko znam prenosi se.bojler je napisao/la:Zasto bht ne prenosi Hrvatsku ??
Ma nije ti to relevantno prijatelju, biće prenos ne beri brigebojler je napisao/la:Ma vidim na rezultatima ne stoji pored BHT pa kontam nije valjda da ne prenoseRaonffa je napisao/la:Odakle ti to? Ja koliko znam prenosi se.bojler je napisao/la:Zasto bht ne prenosi Hrvatsku ??
Turska? Vezni red im je bolji dio momčadi, jako su kombinatorni, a najvažniji igrač im je Selçuk Inan, korektor veznog reda i on je taj koji određuje ritam utakmice.
Terim zadovoljno trlja ruke.Mislim da je u ovom trenutku naša reprezentacija bolja od Turske na svim mjestima, sve će se pitati nas.
Ja uvijek navijam za susjede dok mi kamenjaši ne sjebu ćejf.FrancescoTotti je napisao/la:Navijam za komsije opcenito na ovom euru. Nadam se da mi 'nasi' hrvarti nece syebat dozivljaj.
StvAo ne znARigoletto je napisao/la:[youtube][/youtube]
oaaaaj huatska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.