EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
Rooney ovdje itekako može podvaliti loptu u prostor, Alli isto. Ovdje fali pokretljivija ofanzivna linija za takvo nešto. Vardy i Sturridge bi bili idealni, barem jedan od njih..don_burza je napisao/la:Solidno englezi igraju . Nedostaje možda neki vezni da posalje onu završnu loptu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako Roy već hoće krila neka stavi Staridža desno a Vardy za Kejna, mislim da bi mogli biti opasniji.
Re: EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
Prvi špic ti izvodi kornere a kepec Sterling čeka u 16cu, bravo trenerski magu popišam ti se na ovu taktiku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko ih naziva favoritima da mi je znati, jedino ovi hejteri koji to rade sa bi ih ismijavali kasnije. Niko ne ocekuje sad neka cuda od njih, ali imaju zanimljivu, mladu ekipu, neopterecenu nekim pritiskom, realan domet je cetvrtfinale.akisarajevo92 je napisao/la:pet igraca Tottenhama u prvih 11 zajedno sa Lallanom, Sterlingom i Cahillom.. i neko se usudi nazvati ih favoritima prvenstva
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gdje li su Rusi posli sa ovakvom igrom u pm...ne volim Englesku al' bih volio da im peticu uvale u drugom poluvremenu.
Sterling Lallana OUT Vardy Barkley INPoligon10 je napisao/la:Rooney ovdje itekako može podvaliti loptu u prostor, Alli isto. Ovdje fali pokretljivija ofanzivna linija za takvo nešto. Vardy i Sturridge bi bili idealni, barem jedan od njih..don_burza je napisao/la:Solidno englezi igraju . Nedostaje možda neki vezni da posalje onu završnu loptu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako Roy već hoće krila neka stavi Staridža desno a Vardy za Kejna, mislim da bi mogli biti opasniji.
Vaza na cenera

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sad im slijedi golijada 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Rusi su zalutali na ovoj Euro, Englezi za klasu bolji...ali ne znaju dati gola da ga yebeš 

Raja se smije sto Kane izvodi kornere a kod Utda Jones i Blind izvodili, meni ovo normalno dođe 

Ti ko ja danas dok sam Wels gledao i Ramiza i njegove akrobacije. Svi se cude, ja kontam ovoga sam se nagledao.Poligon10 je napisao/la:Raja se smije sto Kane izvodi kornere a kod Utda Jones i Blind izvodili, meni ovo normalno dođe

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Oplakah...Poligon10 je napisao/la:Raja se smije sto Kane izvodi kornere a kod Utda Jones i Blind izvodili, meni ovo normalno dođe
Sent from mTalk
Jbg kad su im otpali i Denisov i Dzagoev.let3 je napisao/la:Rusi su zalutali na ovoj Euro
Čekaj, Blind ih normalno izvodi, al Jones je klasikPoligon10 je napisao/la:Raja se smije sto Kane izvodi kornere a kod Utda Jones i Blind izvodili, meni ovo normalno dođe

Neće Rusi, dočekati 55 minut, već će kapitulirati.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
Englezi djeluju odlicno.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ma znam brate, no bez obzira ovo je jako loše od njihSiamoNoi je napisao/la:Jbg kad su im otpali i Denisov i Dzagoev.let3 je napisao/la:Rusi su zalutali na ovoj Euro

Ali opet ko zna, možda sa ovom svojom igrom zabiju i pobjede engleze

Jao Sterlinga, momak mora osnove primanja lopte da nauči 

Ov ce ostat 0-0
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Raheem, budala po milioniti put danas. NIje mi jasno kako ga Roy još na poluvremenu izmjenio nije
Sent from mTalk
Sent from mTalk
I neko rece Englezi dobri
Imaju srece sto veceras igraju sa Rusima koji nemaju zelju da napadnu, napatit ce se oni i sa Velsanima i sa Slovacima.
Jesu simpaticni al su losi drama.

Imaju srece sto veceras igraju sa Rusima koji nemaju zelju da napadnu, napatit ce se oni i sa Velsanima i sa Slovacima.
Jesu simpaticni al su losi drama.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.