Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Ima li jos koji iz Totasa da igra u prvoj majku yebo svoju? 

Ima Wilshere, samo sto nije iz Spursa i ne igra u prvoj.
Inace dominacija 5 + 2.
Inace dominacija 5 + 2.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Samo ne znam sta ce mu Lallana desno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znaci, Rooney mu glumi veznjaka.
Covjek bi rekao da nemaju veznjaka u rosteru
Covjek bi rekao da nemaju veznjaka u rosteru

Walker odlican.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Luzerski mentalitet 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ako se ne varam, Woyu je ostala još jedna izmjena koju je taman mogao odraditi u sudačkoj nadoknadi da ukrade još nešto vremena no on po tko zna koji put pokazuje koliko je tvrdoglav i ograničen trener.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Dok god igraju igrači Liverpoola ili bivši igrači Liverpoola sa luzerskim mentalitetom, ova reprezentacija ''neće niđe''. Sterling najgori ubjedljivo na terenu, po kojoj logici je u on u prvih 11? Adam Lalana je na terenu čitavu utakmicu, pa odakle njemu kvalitet da uopšte počne utakmicu? Poveo je 3 krilna igrača od kojih se ne zna koji je gori. Hajde Milner se i trudi kad igra, ali uveo ga 5 minuta???????????? Izbacuje Rooneya, ubacuje Wilshera koji nema 30 sekundi fudbala u svojim nogama ove sezone. Da li je ovaj čovjek, starkelja, normalan?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Oo yebem ti logiku zivote...treba dati samo igracima Uniteda da igraju
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
inace unitedovi igraci su pokazali klasu, narocito small u zadnjem napadu a runi je dominator bio inace.Sterling nije nas vise,propade otkako je u manchesteru.Lallana nije za prve postave ali bilo je i gorih na terenu od njeg pocevsi od kane-aNitro je napisao/la:Dok god igraju igrači Liverpoola ili bivši igrači Liverpoola sa luzerskim mentalitetom, ova reprezentacija ''neće niđe''. Sterling najgori ubjedljivo na terenu, po kojoj logici je u on u prvih 11? Adam Lalana je na terenu čitavu utakmicu, pa odakle njemu kvalitet da uopšte počne utakmicu? Poveo je 3 krilna igrača od kojih se ne zna koji je gori. Hajde Milner se i trudi kad igra, ali uveo ga 5 minuta???????????? Izbacuje Rooneya, ubacuje Wilshera koji nema 30 sekundi fudbala u svojim nogama ove sezone. Da li je ovaj čovjek, starkelja, normalan?
Sent from my iPhone using Tapatalk
mali Rasho je rodjeni pobjednik, nije kao ova nejac sa Anfieldaanell je napisao/la:Oo yebem ti logiku zivote...treba dati samo igracima Uniteda da igraju

Belmine sto istjerase kapitena

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nema tu više veze ni sa igracima ni sa klubovima gdje igraju ni šta ti ja znam. Ovdje je u pitanju mentalitet luzerski + trener.
Ne traju ove blamaže od danas ili juce...odavno je ova prica kod engleza.
Neko je dobro jednom napisao (BBB cini mi se) - ne može se sa šarlatanima tipa McClaren ili Hodgson pokušavati nešto ozbiljno
ne može, taman da ima MSN, Ronalda, Iniestu i slicne u rosteru, jer bi Ronalda stavio u vezu a Suareza na krilo i sl.
Ne zna ni formaciju postaviti, niti igrace rasporediti....uništi lik cega se prihvati. Što je najgore, ima sasvim dobre igrace koji su morali veceras pobjediti.
Troma Rusija je bila zrela da primi 3-4 komada, toliko su loši, ali eto.
Ne traju ove blamaže od danas ili juce...odavno je ova prica kod engleza.
Neko je dobro jednom napisao (BBB cini mi se) - ne može se sa šarlatanima tipa McClaren ili Hodgson pokušavati nešto ozbiljno

Ne zna ni formaciju postaviti, niti igrace rasporediti....uništi lik cega se prihvati. Što je najgore, ima sasvim dobre igrace koji su morali veceras pobjediti.
Troma Rusija je bila zrela da primi 3-4 komada, toliko su loši, ali eto.

Englezima treba
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- DragonReborn
- Kontakt:
Praviće Englesi Svena Gorana od blata.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- Marsal
- Kontakt:
Šta drugo očekivati kad ti okosnicu ekipe čine igrači Tottenhama, polumrtvi Rooney i 2 krila koja igraju ko da su jučer bubrege donirali 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Igraci Totenhema i nisu losi ovaj Dier i KAne su ekstra igraci mada oni bekovi Walker i Rose su meni uvijek bili smijurija. Ali haj sve ali sta ce rahiticni Sterling i Lalana u prvoj postavi ja ne mogu da vjerujem ali obzirom kakav klaun je trener drugacije i nije za ocekivati, ovog dinosaurusa su davno trebali otjerati, trener koji je fudbalski u proslom stoljecu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.