JEDAN KLUB
TO JE NAŠA SVETINJA
SLOBODA U SRCU MOM
NIKAD NEĆE UMRIJETI

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kouadio je dosta slican Zecu, mozda malo brzi, ali je Zec bolji strelac. Zec takodjer moze igrati i dodatnog napadaca, po potrebi, tako da ako Krpic ostane onda je vjerovatno to to po pitanju napadaca (mada bih mozda pustio Krpica, a doveo ovog iz Zrinjskog, jer je preskupo imati ih obojicu na klupi).boomerang5 je napisao/la:Mislim da bi bilo dobro jos jednim napadacem (malo nizim i brzim od ove dvojice) da se pojacamo, jer znamo kad nam zabunkerisu , pa bi valjalo imati i nekog takvog u napadau ( dobar bi bio Kouadio po tom pitanju )
boomerang5 je napisao/la:Mislim da bi bilo dobro jos jednim napadacem (malo nizim i brzim od ove dvojice) da se pojacamo, jer znamo kad nam zabunkerisu , pa bi valjalo imati i nekog takvog u napadau ( dobar bi bio Kouadio po tom pitanju )
Sa 60 metara gol je postigao Omerović.solinas je napisao/la:Sloga vodi bravo za filijalu
Burekovic je zavrsen.Sve je dogovorio,jbg moramo cekati jos malo.NYKnicks Fan je napisao/la:Doci ce Burekovic 100%.
Penal za Krajinu. Nuhić je prošao nekoliko gostujućih igrača, te je sapletan u kaznenom prostoru, a Varupa pokazuje na bijelu tačku.staragarda je napisao/la:Bravo za Husica i Slogu...veliki bi to bio rezultat da se plasiraju u federalnu
Marin Popovic mislim da je i kapiten u21Beduin je napisao/la:Kako se zove ono krilo sto je igralo u Celiku i za U21, pravo prodorno krilo bio momak? Ne znam gdje igra sada, mislim da je prosle godine bio kod njih.
Jeste, editovao sam svoj post kad sam se sjetio. Strasno prodoran momak i imao je neke odlicne utakmice u U21, cudi me da njega nisu pokusali odmah dovesti.slana_krv je napisao/la:Marin Popovic mislim da je i kapiten u21Beduin je napisao/la:Kako se zove ono krilo sto je igralo u Celiku i za U21, pravo prodorno krilo bio momak? Ne znam gdje igra sada, mislim da je prosle godine bio kod njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.