FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad za sad izgleda Benko ostaje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zamalo otjerase covjeka zbog one ubice vjeverica - Cesara
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ali zato kupe igrace Čelika željni plate mjesecima.zagor1987 je napisao/la:Bjeze od Husica.kao od kuge
Kod nas opet vruce hladno raspolozenje.Kad objave novo pojacanje eto euforija.Pitarski mentalitet.
Znam da nema veze sa nama, al gledam utakmicu Alb -Svi slucajno obratim pozornost na dresove kod albanaca kad ona marka " Macron " sto se spominjala da je jedna od opcija za nas..... Oprema izgleda vise nego pristojno .... za Haad-alja svemirski brod ....
Mislim da ovi brendovi sto spominjete poput Adidas i Nike su preskupi za nase standarde ...
Mislim da ovi brendovi sto spominjete poput Adidas i Nike su preskupi za nase standarde ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam ovo htio napisati, odlican brend.DBR1987 je napisao/la:Znam da nema veze sa nama, al gledam utakmicu Alb -Svi slucajno obratim pozornost na dresove kod albanaca kad ona marka " Macron " sto se spominjala da je jedna od opcija za nas..... Oprema izgleda vise nego pristojno .... za Haad-alja svemirski brod ....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kazu da je Nike, ako je istina nadam su bolji nego prosli put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
eto novih kreditaaaaaFrancescoTotti je napisao/la:BRAVO SAMPIONIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hocemoooo da produzite kramaruuu ugovor, ako trebaaa NLB i kredit da dignete!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sjajan potez Uprave

Nosimo trans na tekme iduce sezone, EKONOMSKI NAJJACI!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pa šta je ovo ljudi moji??
Svaka čast 'administraciji'.

Svaka čast 'administraciji'.

Obicna zajebancija, ali smo nayebali kad ovo vide branioci lika i djela Dine Selimovica i ostatka uprave, pardon administracije.
Sad ce kukanje kako unistavate temu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Obicna zajebancija, ali smo nayebali kad ovo vide branioci lika i djela Dine Selimovica i ostatka uprave, pardon administracije.Sad ce kukanje kako unistavate temu.
cuvaaju radna mjesta moj tebra il radi il noga tago ce i u sportiskom dijelu biti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najveci Bosanski ekonomski klub 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jest Adidas i Nike ti nece logicno nista placat nit beneficije neke neces imat,plus sto su lihvari iz listice zastupnici Adidasa koji je opcija,pa bi tr derali na sve nacina,al mi o tome ne razmisljamo daj Adidas i vozdraDBR1987 je napisao/la:Znam da nema veze sa nama, al gledam utakmicu Alb -Svi slucajno obratim pozornost na dresove kod albanaca kad ona marka " Macron " sto se spominjala da je jedna od opcija za nas..... Oprema izgleda vise nego pristojno .... za Haad-alja svemirski brod ....
Kamatari 1946
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
joker90 je napisao/la: Nosimo trans na tekme iduce sezone, EKONOMSKI NAJJACI!!

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ekonomski najstabilniji klub u Bosni i Hecegovini!!!!!
MI SMO KLUB BEZ DUGOVAAA

MI SMO KLUB BEZ DUGOVAAA

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
To je bitno, rezultat na zelenom terenu je svakako za ove levate sa tribina sto nemaju finansijske koristi od kluba, nego samo placaju karte. I jarane kako bi se mogla napraviti dobra pjesma od tog sto si napisao, zamisli zagrmi sa sjevera: MIIII SMO KLUB BEEZ DUUUUGOVAA, PUUUUSI NAM GA DRZAAAAVA!!FrancescoTotti je napisao/la:Ekonomski najstabilniji klub u Bosni i Hecegovini!!!!!
MI SMO KLUB BEZ DUGOVAAA![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.